The Gospel of St. Thomas: The Light Within The Phantom Realities

Hallo geliefde mensen,

Op donderdagochtend 20 april 2023 geef ik een nieuwe Zoom over ons oorspronkelijk bewustzijn, de reikwijdtes achter de dood en recht door de dood-simulatie heen. De voorbereidingen voor deze Zoom zijn voor mij ontstaan in Straatsburg, Frankrijk, waar ik een hele tijd in de St. Thomas Kerk heb gezeten om naar nieuwe dieptes in mezelf te shiften, en waar te nemen wat er nu werkelijk wordt gecommuniceerd achter deze ‘Messenger’.
We gaan het hebben over het ingebouwde systeem in het onbewuste, wat de apostelen worden genoemd. Dit zijn trillingstonen, stemmetjes die het onbewuste beinvloeden en wegleiden van de werkelijkheid waar we werkelijk vandaan komen. De matrix bestaat uit verschillende lagen, verschillende schillen. We hebben de oorsprong van ons wezen en in de 13e laag van het menselijke zielenbewustzijn zijn er hypnose-programma’s in werking gezet, waarbinnen de reikwijdte van het brein om oorsprong te herinneren is uitgeschakeld. Daar tussenin hebben verschillende mind-controllers andere prikkels, andere signalen ingebouwd, waardoor de aandacht systematisch weg gaat van het HIER-EN-NU-BRON-ZIJN. In deze werkelijkheid van het geloof werd Jezus Christus aangesteld als de golflengte waarbinnen het portaal van Bron ZIJN buiten de mens werd geplaatst. Van hieruit werden o.a. ook de quarantaine lichamen opgebouwd via interdimensionale tijdslijnen. Vanuit dit projectiesysteem werd er een symbiotische verbinding opgebouwd tussen het menselijke brein en de wezens die deze software ontwikkelden. Hierin hebben deze designers toegang tot de signalen in het brein, tot in de 13e laag van de Geest/ziel. De apostelen staan symbool voor de messages die via het onbewuste worden ingefluisterd waardoor het wezen in deze voorgeprogrammeerde werkelijkheid blijft, niet wetend wat de Bron is die de signalen afgeeft. Zolang het onbewuste, of de aangenomen identiteit, denkt dat hij/zij dit is, hebben de designers van de software vrijspel. Vanuit hieruit is ook de matrix geschapen.
We gaan het hebben over één van de 12 apostelen, 1 van de 12 messengers die het geloof voedt, ofwel de fantomen voedt. Werkelijkheden die eigenlijk niet bestaan, maar waarvan wij geloven dat het bestaat, zetten een selffulfilling prophecy in werking die wij kennen als de dood. De dood is het niet kunnen behouden van de oorspronkelijke, oneindige Bron-informatie.
Éen van deze apostelen, is Saint Thomas. De ongelovige Thomas die grotendeels in het Johannes-evangelie terugkomt.
Thomas is een essentiële reikwijdte in onszelf, omdat Thomas op de toon is geplaatst in onszelf die wij nodig hebben om achter het geloof te kunnen kijken. Achter de fantomen te kunnen waarnemen. De werkelijke geschiedenis achter Jezus te kunnen blijven zien. Als een stabiele, organische, heldere toon die waarneemt in en achter dit alles. Thomas wordt in de simulatie gebruikt om deze aanwezige toon te omzeilen. Om achter Thomas te kunnen waarnemen is er veel, gezonde en gerichte aandacht nodig.
Achter Thomas is ons vermogen om onze vinger of de zere plek te kunnen leggen, in alle lagen van het bestaan. Het creëert een kettingreactie waarbinnen we de kern traceren van het fantomen programma. Stabiel staan in het ZIEN en VOELEN hoe geloof is ontstaan. Dit is de reden dat Thomas de beschermheilige is van Vaticaanstad en India. De Thomas-simulatie is een frequentiegolf die het Vaticaan beschermt. Hoe zit dit nu precies in elkaar in de alchemie?
Lieve mensen, tijdens deze Zoom gaan we nog veel verder dan de tekst om de impact te ervaren van het Thomas-simulatie-programma. We gaan ons eigen licht ervaren die aanwezig is achter deze schil. Het is de tijd om ‘m aan te raken. Deze informatie-database wordt in cryptische taal benoemd in Johannes 20:24-29 waar Thomas zegt niet te geloven dat Jezus uit de dood was opgestaan totdat hij zijn vinger in Jezus’ wonden zou leggen.
Hierin ligt de verwijzing naar de kernwond van de mens. We gaan er volop op in.
Tijdens deze Zoom gaan we dmv transmissies/meditaties, voelen, ervaren, kennisuitwisseling en empowerment deze laag in de schillen-werkelijkheid aanraken. We gaan ons eigen bewustzijn/licht hier vol opzetten zodat dit dode punt wederkeert naar het rijk der levenden. Jouw bibliotheek, jouw wezen mag zich weer begeven in deze reikwijdte. We gaan er een prachtige Zoom van maken, waarin jij aanwezig bent, en de volgende laag van het hypnose-programma wordt geëlimineerd.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Ik kijk er naar uit om deze dieptes te betreden.

Deze Zoom is op donderdagochtend 20 april 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.