The Gregorian Calender

Hoi lieve, mooie mensen,

Op maandagochtend 24 januari 2022 geef ik een Zoom over de impact van de Gregoriaanse Kalender. Ieder wezen op deze planeet weet bewust/onbewust dat er iets niet klopt in relatie tot tijd, maar wat is dit nu precies? Hoe werkt dit soms ongrijpbare fenomeen wat wij hier als tijd ervaren binnen het Gregoriaanse concept? Paus Gregorius XIII kondigde de kalender af in 1582 en sindsdien heeft zowat de hele wereld deze kalender overgenomen als het centrale algoritme waarbinnen wij onszelf ervaren.

Tijdens deze Zoom gaan we diep in de ‘Geest’ duiken van de Gregoriaanse Kalender en wat de pauselijke audiĆ«ntie nu eigenlijk heeft gedaan. Waar zijn onze neurologische velden aangekoppeld en hoe domineert de kalender de telling van leven-en-dood? Welke impact heeft de kalender op alle levensvormen op Aarde? Wat gebeurt er wanneer je het ‘bestand’, het ‘programma’ in gaat?
De Gregoriaanse Kalender is afgestemd op een trilling waarin de fysieke lichamen en de waarneming van de mensen oneindig buiten de Zonnecodes wordt gehouden. Het is een invasie-programma om steeds dieper het zielenbewustzijn van de mens te penetreren in een secuur uitgestippeld script.
Steeds meer mensen kunnen heel bewust ervaren dat ze tijdloos leven, vanuit het moment. En tegelijkertijd: Welke invloed kan de kalender hebben op ook deze mensen? Welke deur heeft Paus Gregorius geopend en besloten? Hoe staat dit in relatie tot oorzaak-en-gevolg en het buitenaardse controlegrid?
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende invalshoeken binnen om meer bewust grip te krijgen over dit tijdsfenomeen. Heel bewust mogen we hier verschuivingen in maken door heel precies te zijn, precies te voelen en zien. We gaan een bewuste her-creatie in op de trilling/de resonantie van Gregorius XIII dit concept heeft geintroduceerd. Hierdoor kan jouw soevereine eigen weg nog meer doorstromen. We mogen het zien, voelen en ervaren. We gaan heerlijk de diepte in.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is maandagochtend 24 januari 2022. We beginnen om 10:10u en eindigen om 13:20 uur. Inloggen kan vanaf 10:00u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. Deze is tevens 15 euro.
Opgeven kan via: galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram.
Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen.
Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.

Wie weet tot dan!

Love, Nanco Immanuel