The Immunity Code: Dealing with 5-G Military Technology

Dag mooie, lieve mensen,

Zoals eerder aangekondigd zal ik een extra Zoom gaan geven over de militaire technologie 5-G. O.a. een creatie van DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency). Een geavanceerde tak van de militaire inlichtingendiensten.
5-G is al een tijdje in opspraak. Wereldwijd zijn er vele protesten. Bedrijven hebben miljarden geinvesteerd voor de bouw van de smart-cities, hebben tienduizenden sattelieten de ruimte in geschoten, om het nieuwe 5G netwerk mogelijk te maken, als basis voor de Digital Age. Er zijn deals gesloten met de overheidscorporaties om 5-G door te voeren in talloze landen, het liefst in elke stad, elk dorp, met een zendmast om de 20 meter. Verschillende politieke leiders hebben toegegeven dat het ook is voor crowd control.
Tijdens deze Zoom ga ik diepgaand in op de multidimensionale werking van 5-G. Hoe gevaarlijk is het? Wat is nu het werkelijke plan? Wat kan 5G, als een inlogsysteem voor nog verdere upgrades van een high-tech artificial intelligence agenda?
Een paar jaar geleden heb ik zeer bijzondere ervaringen gehad met 5G, waar ze proeven mee deden in Arnhem. Door mijn ervaringen heb ik de reikwijdte kunnen zien van deze artificial sun technology. Tijdens mijn eerste ervaring met een zendmast werd ik erdoor verrast waardoor het inlogde in de blinde vlek binnen mijn ziel, waardoor het een poging deed om mijn hele galactische geschiedenis en emotievelden uit te lezen. De tweede keer was ik voorbereid en kon ik het omdraaien en heel bewust inloggen in het signaal wat mij de eerste keer penetreerde. Hierdoor heb ik een voet tussen de deur gekregen waardoor ik een groot deel programma kon zien, en ervaren hoe het werkt. Ook hoe je immuniteit op kunt bouwen, waardoor jij het signaal uitleest en het geen grip op je kan hebben.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende dieptes in van de werking van 5G: Het planetaire plan, de gadgets en ook naar een veel grotere Geest, waar de cyborg civilisaties aanwezig zijn die het signaal uitzenden.
Dus het wordt een combinatie tussen de dagelijkse werking van 5G, het plan, de impact, plus de reikwijdte waar het naartoe wenst te gaan wanneer wij toestaat dat het zichzelf upgrade.
Wat zijn ze van plan met 5-G? Hoe zou het dagelijks leven eruit zien wanneer dit scenario zich voltrekt? Hoe staat het in relatie tot de mRNA-prikjes en de ingevoegde DARPA Nano-technologie en de uitschakeling van immuunsystemen?
Naast de informatie die gedeeld wordt zal er ook afgestemd worden. Er zullen verschillende bekrachtigingen plaats vinden die ondersteunend zijn in het wijzigen van de 5G agenda. Het opbouwen van bewustzijn en daardoor ook immuniteit. Moge jouw allesomvattende liefdesbewustzijn nog meer aanwezig zijn!
Het is een belangrijke samenkomst waarin veel nieuwe informatie wordt gedeeld.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op zondagochtend 6 februari 2022, beginnend om 10:15 uur, het eindigt rond 13:10u. Inloggen kan vanaf 10:05u.
De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je de opname willen ontvangen, omdat je niet live deel kan nemen: Dat kan! De uitwisseling is dan ook 11 euro per deelnemer.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail toesturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan!
With love, Nanco