Uncategorized

The Infinity of the Heart (in Berg en Dal, Gelderland)

Dag lieve mensen,
Wat heerlijk om met jullie te delen dat ik op zondag 4 september 2022 een live-activatiedag geef in het prachtige Berg en Dal in Gelderland. Ik wil bij deze Bryan van harte bedanken voor het mede-organiseren van deze dag. Ontzettend fijn om hier met een prachtige groep mensen samen te zijn, samen te komen en iets heel moois in werking te zetten.

Tijdens deze dag gaan we heerlijk de diepte in: Een diepte van een hercreatie van ons eigen oorspronkelijke hartsbewustzijn. Het hart is een eigen universum an-sich, het heeft een eigen handboek, een eigen gebruiksaanwijzing, een eigen navigatiesysteem. In onze oorspronkelijke realiteit zijn wij niet alleen vol één met ons hart, we zijn de designers van ons eigen hart. Hierin hebben we volledig, innerlijk toegang tot het navigatiesysteem van het hart en alles wat het hart werkelijk is.
In de vallen van bewustzijn en het hacken van de menselijke ervaringswerelden is ons bewustzijn door verschillende interdimensionale rassen aan deze lichamen gekoppeld, waarin verschillende vermogens van onze hersen-en-hartcapaciteiten zijn uitgeschakeld. Op non-actief gesteld door middel van holografische DNA-manipulatie. Hierdoor is de code van het hart gekoppeld aan een sterfelijkheidservaring: Aan een andere sfeer, een ander ritme, een andere gevoelslaag, en letterlijk een ander perspectief.
Tijdens deze empowermentdag gaan we de verschillende dimensies van het hart doorlopen om ten diepste te ervaren hoe het hart nu werkelijk werkt. Wat is er daadwerkelijk aanwezig achter ons hartsorgaan? Wat is er aanwezig achter ons kloppende hart?
Ons oorspronkelijke creatie-bewustzijn en ons oorspronkelijke hartsbewustzijn gaan vandaag diep beleefd worden. We gaan de oneindigheid op geheel nieuwe wijze ervaren. Ons oorspronkelijke hartsbewustzijn is de toegang tot alles, het vermogen om in het oneindige NU te zijn, en om vanuit vrijheid alles te ervaren. Het is de stabielhouder van jouw vrije reis door alle gelaagdheden en dimensies van het bestaan. Hierin is het veld waarin alles mogelijk is aanwezig. Het is volledig afgestemd zijn op de allesomvattende mogelijkheden: Ook de mogelijkheden die niet in het keuzepakket van de matrix zijn meegenomen. Aanwezig zijn in werelden die hier niet zijn, en juist door jouw afstemming zijn ze er: Alive and kicking! We gaan ervaren hoe ver ons hartsbewustzijn reikt, van aards praktisch, tot volledig aanwezig zijn in universele werelden, ruimteschepen, menselijke en galactische kennis. Het is de toegang tot het volledig voelen wie jij in essentie bent. Het is de stabielhouder tot de zelfrealisatie van jouw hologram. Jouw freedom of expression, jouw freedom of speech. Het gaat erom dat je jezelf in de frequentiezone van jezelf plaats waarbinnen jij volledig bent, kunt zijn, kunt voelen, en waar je volledig kunt leven waar je werkelijk voor bent gekomen. Je hart als stemvork om allesomvattende liefde te ervaren, te zijn. De werkelijke oerliefde!
Tijdens deze galactische activatiedag zal ik je door middel van transmissies/meditaties en bewuste ademhaling meenemen naar het ontstaan van je oorspronkelijke hart om jouw werkelijke kracht ‘in en door te klikken’ in je fysieke hart, in al de cellen van je lijf. Hierin geef ik verschillende tools mee hoe je dit zelf ten aller tijden kunt doen door middel van je oerkracht en je imagination. Tijdens de meditaties neem ik je mee naar je oorspronkelijke ‘kapitein zijn van je schip’, hoeder van jouw bibliotheek, hoeder van je eigen oorsprong om je hart heel bewust te herscheppen in de werkelijkheid van NU. Naast de meditaties zal er ruimte zijn voor kennisuitwisseling, een unieke groepsdynamiek, een empowerment ademhaling en het volgende level om te spelen met je eigen Geestkracht. In deze kracht is het voelbaar wat er allemaal mogelijk is als initiator. We gaan het hart werkelijk voelen, ervaren en zien voor wat het is.
Het wordt een prachtige, vernieuwende, verdiepende dag, afgestemd op waar we zijn in september 2022! Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik kijk er enorm naar uit.
Er zijn nog plekken beschikbaar.
De dag is op zondag 4 september 2022. We beginnen om 10:30 uur en eindigen rond 17:15 uur. De uitwisseling is 75 euro per deelnemer. De prijs is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Lunch aub zelf meenemen. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com . Ik zal iedere aanmelding zsm persoonlijk bevestigen, en ongeveer 10 dagen van tevoren stuur ik een praktische mail uit met de benodigde informatie, waaronder ook het adres.
Wie weet, tot in het mooie Berg en Dal.
Much love, Nanco Immanuël

Voor deze dag geldt de annuleringsvoorwaarde: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden.