The Interdimensional Alchemy of Hathor-Horus (in Roermond, Limburg)

DEZE DAG ZIT VOL. HET IS NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE MELDEN.

Hallo lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om aan te kondigen dat wij, Nanco & Niki, op zondag 3 juli 2022 een live-workshop gaan houden in Roermond, Limburg. Wij willen Monique van harte bedanken voor het mede-organiseren van deze dag. We kijken er enorm naar uit om met een intieme groep de diepte in te gaan op de locatie in Roermond, mede afgestemd op de blauwdruk van deze kleine stad. Door middel van gerichte energietransmissies, kennisuitwisseling, groepsdynamiek, bewuste ademhaling en beweging gaan we naar een oneindige diepte van de ziel.

De titel voor de dag is: The Interdimensional Alchemy of Hathor-Horus

Het Hathor-Horus bewustzijn in onszelf is de toegang tot het ontstaan van het oorspronkelijke geboorte-universum. Het is het universum waar de ZIJNSSTAAT van de baarmoeder is en de volledige bewuste reis in en door het geboortekanaal, waarbinnen je alle lagen van het Orion-bewustzijn kunt doorzien. Orion is in oorsprong het vermogen om zelf de Bron te zijn van de ether, en de ether is het vermogen om door alles heen zelf Bron-te-zijn, en Bron-te-voelen. De Ether is de diepste intimiteit met jezelf, met Source, waar Bron in jou is. De ether is ook de verbinding en de toegang tot het ervaren van een volledige elementenkracht. Jij kunt heel gericht leven in je eigen code van de oerkrachten. Vrij om deze te ademen en te laten bewegen vanuit het oerveld.


Tijdens deze workshop nemen Nanco & Niki je mee op reis naar een innerlijk bewustzijn waarbinnen jij zelf de toegang en de beweging bent tot het Horus-Hathor bewustzijn. Dit is jouw vermogen om vanuit essentie, en waar jij bent ontstaan, jezelf te zien en te blijven zien terwijl je door het geboortekanaal reist. Het is de volledige reis om bij jezelf te zijn en bij jezelf te blijven. Reizend door de ziel en de volledige afpelling van de schillen, het doorgronden van de oer-zielenwond. In Egypte zijn er vele pogingen gedaan om de kernwond te helen, en het ontstane gat, als een doorlopende schaduwvortex te dichten. Dit lukte tot een bepaalde mate via o.a. de Tempels van Dendera, Edfu, Abydos, Philae en de Cheops piramides. In deze tijd dienen we eigenlijk nog een aantal stappen verder te gaan, waarin ook rekening gehouden dient te worden met de schaduwsystemen die in het Oude Egypte werden doorgevoerd. We gaan de diepte in naar het ontstaan van de Hathor-Horus lijnen in onszelf, om volledig in de NU-bibliotheek aan te komen waarin we eigenlijk alles kunnen ervaren wat met het ‘Alziende Oog’ te maken heeft. Vanuit nul in en door tijdslijnen heen kijken. Hoe kunnen we puur vanuit onze initiatiekracht terug keren naar de reikwijdte waarbinnen het WERKELIJKE zien in ons IS?
Tegelijkertijd gaan we veel voelen, ervaren en op een nieuwe wijze met onszelf communiceren.

Ook zullen we tijdens de transmissies/meditaties en kennisuitwisseling de link leggen met de blauwdruk van Roermond en de provincie Limburg. Hoe staat Limburg in relatie tot al het bovenstaande? Welke innerlijke reikwijdte is Limburg in onszelf? En waarom gaan we juist bovenstaande krachtenvelden in Roermond in beweging brengen? Hierin zal uitgelegd worden dat Roermond de hoeder is van het drukpunt van het Christusbewustzijn in Nederland. Dit zal via verschillende invalshoeken aangevlogen worden. Hoe kun jij in je wezen heel bewust werken met de oervortex van Roermond?

We gaan tijdens de transmissies het Hathor-Horus bewustzijn heel bewust aanzetten in onszelf. Onszelf ervaren in een oneindig bewustzijn met de mogelijkheid om onszelf volledig lief te hebben. Het wordt een prachtige dag waarbinnen we onszelf nog veel beter leren kennen en voelen. We gaan recht doen aan het heelheidswezen dat jij bent.

We kijken er naar uit!

De workshopdag wordt gehouden in Roermond op zondag 3 juli 2022. We beginnen om 10.15 uur en eindigen rond 16.30 uur. De inloop is vanaf 9:55 uur. De uitwisseling is 75 euro per deelnemer, gelieve contant te betalen bij binnenkomst. Het adres en de andere praktische info wordt 10 dagen van tevoren gestuurd. Koffie/thee en versnaperingen zijn inclusief. Graag zelf de lunch meenemen. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Hartelijk dank en wie weet tot dan.

With love, Nanco & Niki Immanuel