The Isaiah Prophecy

Dag lieve mensen,

Op zondagochtend 16 juni 2024 geef ik een Zoom-workshop over Jesaja (Isaiah), die vanuit verschillende ‘theologische’ hoeken wordt gezien als de grootste of ‘belangrijkste’ profeet binnen de Bijbel, of Babylonische wetgeving. We gaan heel bewust afreizen in ons oorspronkelijke bewustzijn, onze eigen bibliotheek om dit ‘meesterwerk der fantomen’ te doorzien.

Onze toegang tot het dossier Isaiah is een reis in ons eigen wezen, waarin we het programma profetie kunnen waarnemen. Isaiah is eigenlijk de frequentietoon van de profetie zelf, ofwel de bandbreedtes waar profetie aanwezig is, ofwel de kunst van voorprogrammering. Het heeft te maken met het zaaien van zaadjes vanuit motivaties en verschillende bandbreedtes (belangenverstrengeling) om de gewenste uitkomst in te brengen. Het heeft te maken met het ontstaan van de LUS, de lussen-werkelijkheden.
Isaiah betekent ‘God is mijn redding’. Het is de voorgeprogrammeerde werkelijkheid die leeft in elke laag waar JIJ niet bewust aanwezig bent. Alle gebeurtenissen die zich voltrekken of kunnen voltrekken wanneer jij niet aanwezig bent en staat als een heelheidswezen. Het is het in de meest subtiele laag weggeven van je autoriteit als Bronwezen.

Tijdens deze Zoom gaan we heel diep voelen wie jij bent en waar Isaiah operationeel is. Wat is Isaiah nu precies? Het gaat hier niet om een profeet of een persoon, maar over het bestand profetie. We gaan hierin verschillende belangrijke lagen aanraken.

– Waarom wordt Isaiah gezien als profeet van YHWH? Wat is YHWH nu precies?
– Hoe werkt de profetie waarin de verlosser (Jezus) wordt aangekondigd vanuit de lijn van Juda? Wat is Juda voorbij de programma’s?
– Isaiah stond aan het hof van verschillende koningen in het Koninkrijk Juda. Waar hebben de simulatoren op ingehaakt door deze verhaallijnen in te voegen? Welke impact heeft dit op de vorming van de menselijke, onbewuste psychologie?
– We gaan verschillende spreuken uit het Jesaja boek erbij halen, zoals Jesaja 13, de doem van Babylon over Israël en de aankondigingen van Immanuël, Jesaja 7:14 en 8:8.
– Isaiah heeft het zeer regelmatig over Assyrië. Wat wordt er nu werkelijk in het onbewuste geplant?

Het belangrijkste is om eerst de bandbreedte te herkennen van waaruit de Isaiah-trilling wordt geprojecteerd. De ‘identiteit’ te traceren. Jij bent de aangewezene, jij bent de eenheid in jouw holografische werkelijkheid. De volmacht is in jou om te zijn wie jij bent. Hoe alles IS en gaat verlopen staat niet vast. Jij bent hier juist om nieuwe mogelijkheden in de wereld te zetten, die zijn ontdaan van profetie en trucjes. Hoe de realiteit eruit komt te zien is vrij!

Het wordt een belangrijke bekrachtigende reis in jezelf waarin we wat primaire thema’s gaan doorgronden die de matrix en het menselijke onbewuste lang hebben gedomineerd en ontkracht. Het werkelijke bewustzijn is vrij van profetieën.
Door middel van transmissies, bekrachtiging en informatie-uitwisseling zullen we een oerkracht aanwakkeren, die achter Isaiah aanwezig is in JOU.
Je bent van harte welkom om mee te reizen.

De Zoom is op zondagochtend 16 juni 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:00u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël