The Jesus Matrix: Entering the Judas/Barabbas Simulation

Hallo lieve mensen,

Verheugd ben ik om aan te kondigen dat ik op donderdagavond 26 oktober 2023 een nieuwe workshop via Zoom geef over een zeer omvattend onderwerp, wat een centrumpunt is geworden van het globale geloofssysteem: We gaan het hebben over Judas, Judas Iscariot! In de verhaallijnen en simulatie een apostel en de verrader van Jezus Christus. De apostelen verwijzen eigenlijk naar de subliminal messages die zijn ingevoegd, en de mensheid in een onbewuste, onzichtbare firewall houden vol geloofssystemen en aannames. Het is soms lastig de vinger erop te leggen, maar deze mind-control technieken hebben zeer lang het zelfbeeld, de identiteit, van de mensheid gevormd.

Tijdens deze avond gaan we een volgende stap zetten in het doorzien van deze firewall, die ik bij deze de Jezus-Matrix zal noemen. Dit is het centrale veld, het geheugen, waar fantoom-realiteiten zijn ontstaan. Dit zijn ‘entiteiten’, ‘identiteiten’ die bestaan omdat we geloven dat ze bestaan, wiens epicentrum wordt geprojecteerd door de Anunaki, en door de mensheid wordt mee-geprojecteerd. Dit is een lus.
Het is misschien wel de grootste uitdaging van de mensheid om zichzelf te bevrijden van het Jezus-programma. Het Jezus-programma is aanwezig in elke cel waar een wezen niet daadwerkelijk zijn/haar eigen oorspronkelijke Bron-ervaring ervaart en leeft.
Het Judas-verhaal neem ik vanuit mijn bibliotheek totaal anders waar. Het is een eigen bandbreedte, een eigen communicatiesysteem waar gewoonweg wat inzicht voor nodig is, omdat het spreekt via het onbewuste.
Judas is eigenlijk een verwijzing naar het vermogen om Jezus, als ‘computer-virus’, te kunnen zien, van binnenuit/buitenaf….en meer.
De katholieke kerk en de verschillende 4-dimensionale mind-control groeperingen diende controle uit te oefenen op het menselijke vermogen om het Jezus-fantoom te kunnen zien, waardoor ze het Judas-programma in werking diende te zetten.
Tijdens deze Zoom ga ik op verschillende lagen in op wat Judas werkelijk is en hoe het een centrale pion is voor de invoering van subtiele tot hardnekkige schuldgevoelens. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat Judas het computer-virus ‘schuldgevoel’ is. Een zeer krachtig fantoom binnen de dualistische wereldpsychologie. Schuldgevoel kent hele subtiele vormen, die je ervan kunnen weerhouden om net niet te gaan staan, net niet volledig te leven, te aarzelen, te zoeken en nog zoveel meer.
Via verschillende Bijbelse verwijzingen zal ik precies aanwijzen waar Judas zit en wat er eigenlijk wordt gecommuniceerd. En: Welke impact heeft het op de mens? Ook op de mensen die niet met religie bezig zijn (geweest)?

Het Judas-verhaal, en de relatie tot Jezus, mag werkelijk openbreken. De simulatoren doen er alles aan om deze ingevoegde identiteiten tot het laatste momenten te laten bestaan in het energieveld van de mensen. Dit is de verwijzing naar Rome, de Romeinen. De Romeinen staan symbool voor de energiehuishouding van de mens, het gehackt zijn in je energieveld. Levend in de lussen-werkelijkheden. De matrix. Judas levert Jezus uit aan de Romeinen.
Hoe wordt dit spel uitgespeeld? Hoe zit het nu eigenlijk?

Ook zal ik een andere belangrijke fantoom meenemen: Dit is de aanwezigheid van Barabbas. Barabbas wordt aangewezen als een gevangene, een moordenaar, wie ook de naam Jezus draagt. Tijdens de berechting dient het volk te kiezen voor de vrijlating van Jezus of Barabbas, waarvoor zij kiezen voor Barabbas. Even volledig uitgezoemd, wat gebeurt er nu werkelijk? En welke impact heeft dit op ons bewustzijnsveld? En de aanhakingen op het interdimensionale energieveld?

Tijdens deze avond gaan we een belangrijke formule blootleggen. Het Bronlicht in jou laten schijnen in deze bandbreedte, in deze energieknoop. Het mag werkelijk open en ontwarren, zodat het werkelijke creatiepotentieel meer aanwezig kan zijn en kan doorstromen.
Via meditatie/transmissies, informatie-uitwisseling en bekrachtigingen zullen we dit ‘dossier’ vanuit het heelheidswezen heropenen. Jij mag jouw licht ervaren die recht door deze fantoom-knoop heenbeweegt.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 26 oktober 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël