The Jesus Matrix

Een volgende Zoom waarin we verschillende ‘spreuken’, en zeer belangrijke schillen rondom Jezus Christus gaan doorgronden. De Jezus simulatie is heel nauwkeurig in elkaar gezet en er dient heel gericht naar gekeken te worden om vrij te zijn van deze subtiele aanhakingen en hypnose-technieken. We gaan verschillende bijbelse uitspraken rondom Jezus doorlichten om de aanhakingen op fysiek, emotioneel en zielenniveau helder te krijgen en vrij te maken!

Tijdens deze Zoom gaan we eerst weer kort toelichten hoe de Jezus Christus Matrix in elkaar zit, Er zijn 4 centrale evangelieĆ«n: Mark, Luke, John en Matthew. Wat is de werkzaamheid van deze 4 evangelisten? Welke codes zijn hierin verborgen als ondersteunende pilaren in de opbouw van de Jezus Christus simulatie? Wat gebeurt er energetisch technisch wanneer je deze 4 helder hebt? Hoe kun je jezelf innerlijk vrijmaken van de DNA-aanpassingen die zijn gedaan via de insertieprogramma’s via de 4 witnesses? Hoe is deze 4-structuur heel bewust in elkaar gezet en welk doel dient het? Hoe werkt het door? Hoe kun je deze krachtenvelden/deze pakketjes heel bewust uitpakken en uitlezen en hoe kun je van daaruit deze holografische werkelijkheid doorzien en vrijmaken?

Deze 4 steunpilaren van de Jezus Christus matrix communiceren allen over het verhaal van Jezus en de “Great Cleansing in the Temple of Jerusalem’. Het vertelt over het verhaal waarin Jezus de tempel schoonveegt. Maar wat gebeurde hier nu werkelijk, voorbij het geprogrammeerde oog? Wat is het wat de Bijbel niet wil dat wij zien? Welke oerkwaliteit wordt gehackt door het Jezus Christus insertie programma? En hoe kun je juist door het doorzien van deze spreuken de oorspronkelijke atomaire levenskrachten weer aanzetten, wat ook wel de kennis is m.b.t. de tempel van het Gouden Jerusalem? Jerusalem is de centrale, innerlijke sleutel in onszelf. The keyholder to the End of Days. The Golden Gate of Jerusalem, en het krachtenveld voor ascensie, en de volledige loskoppeling van deze matrix. Jerusalem is de keyholder van de laatste zonneschijf, ofwel ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo Da Vinci.

Verder zullen we aan de slag gaan met Luke 17:21: The Kingdom of God Is Within You. Hierin gaan we rechtstreeks naar de formule van de Demiurg en wat er werkelijk wordt ingevoegd via dit energiepatroon. Het lijkt natuurlijk een prachtige uitspraak, maar deze zit iets anders in elkaar. We gaan op diepgaande wijze in op hoe de multidimensionale hemel in elkaar is gezet. Waar kom je nu eigenlijk terecht wanneer de term hemel wordt genoemd? Hoe diep gaat de rabbit hole, en hoe loopt dit samen met de 4 verhalen van het schoonvegen van de tempel?

We gaan enorm de diepte in, lieve mensen. Ook gaan we natuurlijk veel voelen en een meditatie doen om een diep verborgen alchemie te ontsluiten. We gaan naar the Next Level om de Jezus Matrix te doorzien.

Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom-avond is op maandag 26 april 2021. We beginnen om 19:00 uur en het duurt tot 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:50 uur.
De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Ook kun je je opgeven voor de opname, mocht je er niet live bij kunnen/willen zijn. Ook hiervoor is de uitwisseling 15 euro. Na opgave zal ik je z.s.m. de praktische mail toesturen.
Voel je aub ook vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot de 26e april.

With love, Nanco Immanuƫl