The Joseph-Jesus Matrix

Hallo lieve mensen,

We leven in een geweldige tijd, waarin we als mensheid steeds meer ervaren dat wij Bronnen zijn. Reizigers, heelheidswezens vanuit het oneindige bewustzijns. Hoeders van de Kronieken van de eenheid in de universa. Alles is in essentie heel bewust interconnected.

Gedurende verschillende duizenden jaren is er op Aarde een geestelijk schaduwrasterwerk aangelegd: Ik noem het een firewall, een afweersysteem die is gebouwd vanuit het framen van de humanoide werkelijkheid. Gedurende vele Zooms leg ik in stadia uit hoe dit in werking is gezet en hoe de mensheid is geprogrammeerd om onbewust het beschermende schild te zijn van deze systematische galactische mind-control. Voor mij is het van wezensbelang dat het niet alleen over het afweersysteem gaat en hoe het doorwerkt in de psychologie, of de ‘kleine dingetjes’ in het leven. Het is in mijn optiek belangrijk om ook het oorspronkelijke bewustzijn, de heelheid mee te nemen, zodat onze bibliotheek op alle levels ervaren kan worden. Het oerbewustzijn in ons heeft het vermogen om het schaduwrasterwerk volledig te kunnen zien en daardoor kunnen we ook essentiele wijzigingen maken in ons eigen levenshologram.
Dit afweersysteem is gebouwd om de mensheid weg te leiden van de directe Bron-ervaring en om de mensheid de Bron af te laten stoten. Het zit soms al in de kleine dingetjes: Het niet kunnen ontvangen van een compliment. Te bescheiden zijn wanneer je wordt gezien en erkend, en nog vele andere psychologische kenmerken.
Deze firewall bestaat uit verschillende lagen, ook wel schillen genoemd. Een wapenschild waarin de oerschepper van de matrix een leger van wapenschilden om zichzelf heenzet: Een muur, om zijn identiteit, maar daardoor ook zn ware kracht en kwetsbaarheid te verhullen. De mensheid heeft deze software aangenomen als werkelijkheid, waardoor er fantoom-realiteiten zijn ontstaan. Ofwel realiteiten die levensecht lijken, maar alleen bestaan binnen de projectie van de Geest. Een collectieve aanname. Ofwel het geloof. Deze firewall is opgezet uit verschillende bestanden, waarvan Jezus Christus het centrale bestand is, waardoor de software in je systeem komt. Het activeren van een levend zaadje (de Zoon) die de mensheid wegleid van de werkelijke kennis-wijsheid van de ordening, en de neurologische receptoren wegleidt van de ervaring van je eigen Bronlicht. Hierin is een dus een collectieve fantoom geschapen van geloof, een parasitaire levensvorm die zich heeft genesteld in de menselijke boardcomputer (de mensenzoon): In de cellen, in het DNA, in het RNA. In verschillende Zooms leg ik uit hoe diep de Jezus-realiteit gaat, en haar invoegingen. Het virus heeft een host gevonden.
Zo zijn er verschillende andere lagen en clausules die in werking treden wanneer het Jezus-bestand eenmaal actief is, zoals Moeder Maria, Maria Magdalena, Petrus, Jakobus, Paulus en het hele verhaal van de apostelen.
Een andere belangrijke schakel die wij nu in deze Zoom gaan behandelen is het hologram/de schil van Jezus met zijn ‘vader’ JOSEPH. Joseph heeft een unieke rol in dit projectie-programma. Het grootste deel van de aandacht gaat naar Maria en Jezus, maar hoe is dit opgezet in relatie tot Joseph? Een belangrijke die ik nu al wil benoemen is dat Joseph het afweer-afleidingssysteem is om de schepper van de Jezus-Matrix te beschermen. Het niet kunnen zien/ervaren wie het Jezus bestand heeft ontworpen. Joseph is het programma waarin de mensheid vader-issues heeft ontwikkeld. Joseph is het programma waarin we de essentie-vader, wie wij zelf zien, niet kunnen zien en ervaren. De grote verborgen kracht van wat vader feitelijk IS. Desnoods laten we het woord ‘vader’ even los. Laten we het ‘je eigen ontstaan en waar je vandaan komt als heelheidswezen’ noemen. Pure geestkracht, de volle kennis/wijsheid/toegang tot de kennis van lichtconceptie. De wereld achter de Joseph schil symboliseert jouw vermogen om weer aanwezig te zijn in een frequentiezone/bewustzijn/liefdesveld waarin je alles kunt voelen/zien/waarnemen mbt lichtconceptie. Het hele scenario van hoe jij bent ontstaan als lichtwezen, en de unieke kwaliteit van jouw lichtcodes. De vader is de geest van jouw diepste waardigheid, jezelf volledig kunnen zien en erkennen in de uniekheid van jouw bestaan. Joseph is het collectief aan ‘tussengeschoven vader-issues’. Tijdens deze Zoom gaan we grote, nieuwe dieptes binnen de ziel betreden om de Joseph-schil meer te gaan waarnemen, zien, ervaren. Het is een kennismaking met een reikwijdte van jezelf die oneindig is en waarin we de werelden van onbevlekte ontvangenis en lichtconceptie kunnen ervaren. Wat is er nu werkelijk gebeurd in het Joseph en Maria bestand? Hierin gaan we in hoe de ervaring/het geheugen van onze eigen lichtconceptie is gehacked. Naast de nieuwe, prachtige dieptes binnen te gaan van onze eigen lichtconceptie zullen we ook verschillende lagen van de Jezus/Jozef dynamiek ingaan. Hoe is het schild in elkaar gezet en hoe werkt het door? Hoe kun je met vol bewustzijn openingen creëren in dit geprogrammeerde gat in de ziel?
We gaan meditaties en bekrachtigingen doen waarin je wordt uitgenodigd om terug te keren naar je innerlijke Bronvader, waar alle kennis aanwezig is van wie jij hier bent. Het is de Geest, het geheugen van waar je vandaan komt. Het is de oorspronkelijke code achter het mannelijke veld, dat de identiteit van jouw wezen kent. De Geest van wat-is.
We gaan beginnen met de bewuste, precieze ontcijfering van de Joseph-Matrix.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Deze Zoom is op zondagochtend 12 juni 2022. We beginnen om 10:00u en eindigen om 13:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram forum. Na aanmelding stuur ik zsm een praktische mail met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
With love, Nanco Immanuël