The Kailash Records: Entering the Tibetan Life-Force

Lieve mensen, tijdens deze Zoom avond gaan we één van de meest uitgestrekte bewustzijnsvelden binnenin onszelf en op planetair/alchemistisch niveau binnen. We gaan het oorspronkelijke Tibetaanse bewustzijn betreden. Tibet symboliseert de oorspronkelijke geboorte van Bron en hoe Bron over gaat in Geest. Tibet leeft binnen de oorspronkelijke Geest van cel-deling. Het is o.a. samen met Nepal een motor van het script van het Einde der Tijden. Er is een oorspronkelijke aanwezigheid en beweging die het bewustzijn maakt. Het is de staat van bewustzijn zoals het IS. Tibet is de code van het ontstaan van Bron-geometrie, die het vermogen heeft om de materie van dit fysieke lichaam open te breken en weer te koppelen aan het oorsprong geestesveld van celdeling. Hierin heeft iedereen een oorspronkelijke plek binnen de Geest en het lichaam van de Ene. Het overkoepelend eigenlijk onze gehele matrix-ervaringswereld. Het is de aanwezigheid waar te zijn om de matrix volledig te kunnen overzien en doorgronden. Tijdens deze avond gaan we in op het de oorsprong motor van celdeling. Hoe werkt het en welke impact heeft het op ons alledaagse leven? Hoe kan de oorspronkelijke Tibetaanse wijsheid/kennis het krachtenveld zijn waardoor je de ervaring van de dood kunt omzetten. Wat is de dood nu eigenlijk energetisch technisch en hoe werken de doorgangen om het epicentrum van het lichaam en de cellen volledig te herprogrammeren? Hierdoor is het belangrijk om het precisie punt in jezelf te kunnen traceren. Hoe kun je het frequentieveld van de oorspronkelijke Geest en het celdelingsproces weer koppelen aan deze fysieke lichaamsprogrammatie en het afweermechanisme waarbinnen de ervaring van dood aanwezig is? Wat zit er achter het Tibetaans boek van Leven en Sterven? Wat is de functie van de Tibetanen, als rechtstreekse afgezanten van zowel het Atlantische en MU-bewustzijn?
Wat is er nu eigenlijk gebeurd met China? Hoe werkt het in de Geest, de gevoelswereld, de programmaties? Wat is China en hoe werkt de afgedwongen samenvloeiing tussen het ‘Moederland China’ en Tibet? Hoe kun je dit op persoonlijk level doorgronden?

We gaan vanavond werken met de Broncode van Mount Kailash, wat één van de meest krachtige levenslijnen is binnen onze ervaringswereld. Mount Kailash wordt door vele religies gezien als een centrumpunt van de Aarde, en een centrumpunt voor ‘heiligheid’. Onder anderen wordt het gezien als de centrale ‘woonplek’ van Shiva en Parvati. We gaan aan de slag met de oorspronkelijke ingang van Kailash, de oorspronkelijke aanvliegroute. Kailash is namelijk het ‘inklik-systeem’ in de oorspronkelijke kennis van celdeling, waarbinnen de One met ons communiceert, zodat ook ons fysieke lichaam weer de essentie en ‘drager’ is van de oorspronkelijke levensroute. Het is de doorgang, de bevrijding, de code waarin het “Einde der Tijden” kan ademen, en onze cellen weer aanwezig zijn in de oorsprong van het Bronleven zelf. Het is het zichtbaar maken van de essentie waarin de ervaring van dood is, en hoe je het van daaruit kunt doorgronden en opheffen. Het is een kernpunt voor de onsterfelijkheidsmatrix van de Nieuwe Tijd.

Tijdens de afstemmingen/meditaties zullen we de Tibetaanse kern gaan betreden. We gaan de wereld van Kailash binnen om dit Geestes-Aarde punt op AAN te zetten. Ook zullen we een stuk gaan werken met de geometrische achtergrond van de verborgen Witte Piramide van Tibet en wat deze betekent in dit geheel. Juist omdat deze ook direct spreekt vanuit en met het Kailash-bewustzijn in onszelf.
Dit wordt een zeer diepgaande Zoom. Moge de archieven van de onsterfelijke motor in ons worden aangezet.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op zondagavond 7 februari 2021. We beginnen om 18:30 uur en eindigen rond 22:20 uur. Het zou iets uit kunnen lopen. De uitwisseling is 16 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail uitsturen. Mocht je niet live deel kunnen nemen, dan is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 16 euro. Voel je aub vrij om deze aankondiging door te sturen naar eventuele geinteresseerden. Love, Nanco