The Kingdom of Heaven

Goedendag lieve mensen,

Vanuit grote vreugde en diepe afstemming kondig ik deze nieuwe Zoom aan..Op donderdagochtend 8 december 2022 geef ik een ochtendzoom over een paar zeer omvattende thema’s die een enorme invloed hebben op het alledaagse leven van de mensheid en het eco-systeem van de Aarde. Deze meeting zal gaan over de Hemel, de simulatie van de Tunnel van Licht, gekoppeld aan de blauwdruk van het grote land en thuisbasis van het islamitische geloof: Saudi Arabië.
Deze Zoom staat op zichzelf en is voor iedereen te volgen. Begin oktober 2022 heb ik een Zoom gegeven over het ontstaan van de Tunnel van Licht, vanuit de Alnilam-sterrenconstellatie (Orion).
Tijdens deze Zoom gaan we het grotendeels hebben over de infrastructuur van de hemel, en de impact op de staat van ons emotionele, gevoelsmatige, fysieke en energetische bewustzijn. De Hemel is het centrumpunt van projectie binnen deze simulatie. Bijna alle religies spreken over de Hemel: Het paradijs waarin wezens weer samenzijn met God/Allah, hun families, en vrij-zijn van het lijden van de Aardse dimensies. Tijdens deze Zoom gaan we in op wat de hemel nu werkelijk is, en hoe de staat van de 8e wereld eigenlijk constant buiten de reikwijdte van de mensheid wordt gehouden. De hemel is het epicentrum van alle verlangens die zijn ontstaan vanuit het hacken van het oerverlangen en heeft een enorme impact op de gemoedstoestanden van mensen op Aarde. De hemel is het epicentrum van de voorgeprogrammeerde lemniscaat en het centrale machtsorgaan vanuit de trillingen/kennis van wat de ‘8e’ wereld in ons is. Wat is er aanwezig achter de hemel en wat wordt er ervaren wanneer je dit fantoom-programma kunt doorzien?
Hoe is er een multi-dimensionale energiefabriek gecreëerd waar alle ‘verloren energie’ naartoe gaat? In welke energiebaan is er ingehackt op het menselijke zielenbewustzijn waardoor de AL-staat buiten onze fysieke ervaring blijft? Hoe ziet de hemel eruit en welke werelden zijn er ingebouwd? Wat gebeurt er met de wezens die daadwerkelijk in deze fantoom-realiteit aankomen, en er mee vervloeien? Hoe ver is deze simulatie gepenetreerd in de aards-menselijke ervaring en ook in het zielenbewustzijn in het algemeen, ook in de wezens die het fysieke lichaam hebben achtergelaten? Welke impact heeft de hemel op de ervaring van de dood, de slijtage van het lichaam ivm tijd? Hoe werkt deze geloofs-machine?
We gaan een volgende stap zetten om ons heelheidswezen nog meer te ervaren en naar een staat van bewustzijn te gaan waarin we ‘the Heavenly realm’ meer kunnen (door)zien. De psychologie van deze creatie mag heel gradueel onder de aandacht komen.
Een zeer belangrijke schakel in de Hemel-simulatie is Saudi-Arabië. Het land waar een klein groepje wezens oneindig veel (olie)geld en rijkdom beheert. Het centrumpunt van de islamitische religie. Wat is de oorspronkelijke blauwdruk van Saudi-Arabië? Welke energie is het in ons, in essentie, en waarom is juist deze frequentiezone zo ingenomen door de islam en elimineert het zo streng de geboorterechten van de vrouwen? Wat is er aanwezig achter de trillingen van Mekka en Medina? En hoe werkt het Mohammed-simulatie, in relatie tot de tunnel van licht en de hemelsferen?
We gaan bovenstaande thema’s tot 1 geheel smeden. Het is ook letterlijk 1 context, volledig interconnected.
Heelheidswezens zijn bevoegd om vanuit het eigen geboorterecht vrij te reizen in de dimensies van hun wezen, en vandaag mogen we met behoud van onszelf de hemel verder gaan ontdekken. En vooral, wat is daarachter aanwezig, binnenin jou?
We gaan er een hele bekrachtigende, voelende en informatieve Zoom van maken. We gaan heerlijk de diepte in, in een zeer grote reikwijdte van ons eigen wezen. Ik kijk er enorm naar uit. Moge de waarnemer, en de werkelijke stroom achter de Hemel volop in jou aanwezig zijn.

De Zoom is op donderdagochtend 8 december 2022. De zoom is van 10:00u tot 13:30u. De uitwisseling is 16 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 16 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël