The Korea Blueprint: Being the ONE

Dag lieve, mooie mensen,

Op dinsdagavond 30 mei 2023 geef ik een nieuwe Zoom, waarin we de innerlijke Azië-bibliotheek betreden. We gaan afreizen in de bijzondere alchemistische dynamiek van de Korea’s, Zuid-Korea en waarschijnlijk het meest afgezonderde ‘gesloten’ land van de planeet, Noord-Korea.
Tijdens deze Zoom gaan we in onze eigen alchemistische bibliotheken de frequentiezones en communicatiesystemen van de Korea’s voelen en waarnemen.

Alles wat zich afspeelt binnen het Aziatische continent refereert direct aan het oneindig ZIJN. De bewuste wederkeer naar oneindigheid en daardoor ook onsterfelijk zijn, recht door het fysieke lichaam heen. Ook het fysieke lichaam, aanwezig in een tijdelijke simulatie, mag de informatie van ‘onsterfelijk’ zijn weer containen en behouden.

Korea is de bewustzijnsbibliotheek van de One: De materialisatie van de One op de Planeet. Een beetje zoals Neo in The Matrix films. We shiften in de Nieuwe Tijd naar een collectieve One(ness), waarbinnen we volledig in ons hologram beseffen dat wijzelf de One zijn. In elk gezicht, achter elk gezicht woont de One. Dit is de grote ontketening van wezens. Dit is een oorspronkelijk geheugen van de 5e dimensie wereld. Het Korea-veld heeft de functie om de ware aard van de One’s in te laten dalen. Deze realiteit dient volop aanwezig te zijn en ‘sneller te trillen’ dan de projecties waarin jij niet de One bent. Sneller trillen dan de projectie dat iemand anders dat is. Deze projectiekracht kan gigantisch snel gaan. Als een aanwezige reus, maar ook een slapende reus. Dit betekent dat de Korea’s de codedragers zijn van deze innerlijke wereld-alchemie. Ieder wezen erkent zijn eigen Neo, en de diepte van de rabbit hole. Hoe is om daadwerkelijk de universele eenheid te ervaren? Hoe is het werkelijk te voelen hoe het universum is en beweegt in jou? Jij bent de sleutel tot de daadwerkelijke universele ervaring. Jij bent het bewustzijn van het universum. Soms ook wel de SOUL genoemd. De Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul verwijst hier o.a. naar.
Tijdens deze Zoom gaan we de dynamiek in onszelf waarnemen m.b.t. de Korea’s. Wat is Zuid-Korea? Wat is Noord-Korea? Wat is de gezamenlijke code? En waarom is er zo’n gigantisch spanningsveld in deze wereld? Hoe werkt deze splitsing? Waarom is Noord-Korea het meest afgezonderde land op de Planeet?
Wat gebeurde er nu werkelijk in de intelligence-war in Korea in de jaren 50? Hoe ligt de verhouding met de United States? Hoe liggen de lijnen met Orion? Welke bewustzijnszaadje van Orion wordt streng bewaakt via de Korea’s?
We gaan naar een reikwijdte van onszelf dat we de Noord-Zuid Korea grens kunnen zien en waarnemen, om het van binnenuit in beweging te brengen.
We gaan verschillende drukpunten aanraken zoals Seoul, Pyonyang, Namdaemun Poort en Jeju Island.

Via meditatie/transmissie, bekrachtigingen, kennis-en-informatie-uitwisseling gaan we de innerlijke, oneindige reikwijdte van het Korea-bewustzijn AAN zetten.

Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op dinsdagavond 30 mei 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:10u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël