The Last Supper: The Mary Magdalene Matrix

Dag lieve mensen, wat ontzettend goed om op deze 22e juli 2022 een nieuwe Zoom te houden. In deze Zoom zullen we heel bewust werken met de formule achter het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci. Het bewustzijn trilt hier op een doorgang: Een informatievoorziening waarin ons innerlijk bewustzijn weer ritst/klikt in oorsprong. In de tradities is 22 juli Maria Magdalena dag en dit is een uitstekende datum om de Galactisch Centrum archieven te openen over de alchemie achter het Maria Magdalena simulatie programma, wat binnen de zielenpsychologie één van de centrale pilaren is om het bewustzijn hier in een bijna levensechte hypnose te houden. Maria Magdalena is een wapen, ontworpen in de Archon/Alliantie coalitie om zeer geavanceerde holografische beelden op ons af te vuren om ons binnen deze ‘creatie’, in dit scheppingsverhaal te houden. Maria Magdalena is een codenaam voor een 13-voudig schaduw/spiegel/kristallichaam die de identiteit bepaald van het matrix-vrouwelijke. Dit ingebouwde schaduwlichaam is ingebouwd in de moedercel, met de functie om de oorspronkelijke galactic alignment te verhullen. Maria Magdalena is een hardware in de matrix-computer, een centrale spil, die upgegrade kan worden, zodat de dialogen en communicatie toch net gaan over waar het eigenlijk/in essentie niet over dient te gaan. Maria Magdalena staat symbool voor een geheugen waarbinnen de moedercel één is gemaakt met deze materie, via atomaire beinvloeding, de creatie van een schaduwlichaam dat ons gekluisterd houdt aan de materie. Een subtiele gehoorzaamheid aan de hypnotiseur zodat de werkelijke Galactische Kern, de Galactisch Alignment net niet inklikt in het epicentrum van de atomaire-frequenties van deze lichamen. De bijbel refereert hier o.a. naar in: Maria Magdalena was een van de vrouwen die met Jezus en zijn discipelen meereisden en hen in materieel opzicht ondersteunden (Lukas 8:1-3) . Dit is een spreuk met een totaal andere betekenis van de voorgeprogrammeerde interpretatie.
Tijdens deze Zoom gaan we op reis naar onze Bron-schepping om vanuit binnenuit/buitenaf het Maria Magdalena fantoom te ontmoeten, om meer feeling en grip te krijgen over wat het energetisch-technisch in onszelf is. Hoe werkt dit levensechte computerbestand in onze onbewuste projecties? Want zelfs al ben je niet bezig met Maria Magdalena, de algoritmes lopen door alle energievelden op Aarde heen. Als een schil, een frequentieveld door het collectieve onbewuste. De Bijbel noemt het ook wel de hoer/prostituee. Tijdens deze Zoom gaan we een beweging maken in onszelf om ons oorspronkelijke bewustzijn door het Maria-Magdalena heen te geleiden. We gaan de Nachtwacht aanzetten om te ZIEN, om vanuit chirurgische precisie het Magdalena-bestand te heropenen. Hoe ver gaat het? Hierin kunnen we gaan ervaren hoe Maria Magdalena geprogrammeerd is om de werkelijke schepping te verhullen. Een emotie in werking te zetten waarin de schepping net om ons heen beweegt of door ons heen valt. Zo’n gevoel: Nu heb ik ‘m, en dan is het weer weg. Het gaat om de oorspronkelijke blijvendheid van de Bron-schepper zijn in jezelf. We gaan een glimp in werking zetten wat er gebeurd wanneer je het Maria Magdalena bestand opent? Wat is daarachter aanwezig in onszelf? We komen hierin direct in lijn met de volledige schepping: “Ruimteschepen’, het absolute al/niets, de oorspronkelijke werkelijkheid waar iedereen in essentie is en naar verlangt. Het diepste, oorspronkelijke verlangen van een wezen, van de ziel.
We gaan in op wat Keizer Constantijn deed tijdens het Concilie van Nicea. Wat gebeurde er mbt de timing van Maria Magdalena, in relatie tot Jezus? Hoe liggen de lijnen met het Jezus en Moeder Maria fantoom?
We gaan o.a. 3 lijntjes leggen met drukpunten in Nederland en België, waardoor we werkelijk kunnen VOELEN achter Maria Magdalena: De Grote-Maria Magdalenakerk te Goes (Zeeland), The Mary Magdalene Church (Wormer, Noord-Holland) en de Maria Magdalenakerk te Brugge.
Laten we heel bewust afreizen in de verschillende gelaagdheden binnenin onszelf. En de oorspronkelijke Galactische Kern in onszelf heropenen, zodat de werkelijke creatie door kan stromen. We gaan meditaties en bekrachtigingen doen om jouw wezenskern een stuk door dit schaduwlichaam heen te laten vallen.
Ik kijk er naar uit. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Deze Zoom is op vrijdagochtend 22 juli 2022 (22-7-2022). We beginnen om 10:00u en het eindigt rond 13.40u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt ook standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram forum. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
Love, Nanco Immanuel