The Lemurian Whales (in Roermond, Limburg)

Dag lieve mensen,

Wij, Nanco & Niki, zijn verheugd om aan te kondigen dat we op zondag 12 februari 2023 weer terugkeren naar Roermond om een zelfrealisatiedag te geven. Wederom willen wij Monique bedanken voor het mede-mogelijk maken van deze dag. Hartelijk dank voor de organisatie!
De titel voor de dag is: The Lemurian Whales De walvissen zijn op Aarde de centrale containers van het water. Het zijn de hoeders van de oorsprong van water, de betekenis van water, en van het geheugen van de kosmische geschiedenis van het water. Waar komt het water in onszelf en op Aarde vandaan? Wat is water nu eigenlijk en wat zijn onze mogelijkheden wanneer we weer bewust in eenheid zijn met het water? 
De walvissen zijn de belichaming van het oorspronkelijke ervaring van ademen. Jij bent en ademt heelheid. Walvissen ondersteunen ons in de herinnering hoe je van binnenuit werkelijk kunt ademen voorbij de voorgeprogrammeerde zuurstofpercentages binnen de matrix.
Ademen vanuit de innerlijke wereld waarin wij zelf de toegang zijn tot de volledige informatievoorziening van onszelf en de relatie tot het AL.
Tijdens deze dag reizen we af naar de reikwijdte van MU en LeMUria. Dit is een belangrijke ervarings-bibliotheek in onszelf, omdat Mu de Moeder-trilling van Planeet Aarde in zich draagt. Dit betekent dat onze aanwezigheid in het Lemuriaanse veld ervoor zorgt dat we daadwerkelijk, in onszelf, kunnen ervaren hoe de Aarde is ontstaan en tegelijkertijd kunnen ervaren hoe onze planetaire Avatar werkt. Hoe zijn wij ontstaan op Aarde en hoe kunnen we vanuit een bewuste wedergeboorte volledig aanwezig zijn in onszelf en op Aarde? Mu is het geheugen waarin we ook op Aarde volledig ons eigen ontstaan kunnen beleven. Waarom zijn we op Aarde en hoe kunnen we ons dusdanig afstemmen zodat we meer kunnen herinneren wat er is-en wat er was-voordat de Aarde ontstond? Mu is eigenlijk het vermogen om onze eigen planetaire moedercel in te nemen, zodat we de al-kennis-wijsheid volledig kunnen dragen. De volledige opbouw van ons bewuste immuunsysteem. Dit is ook het vermogen om jouw eigen grootsheid te zijn, te kunnen dragen door de ingebrachte limitaties van deze fysieke lichamen. 
In de Lemuriaanse Rijken waren vele unieke walvissen(soorten) ook op Aarde om de oorspronkelijke, kristallijne codes van het water te hoeden, zodat deze innerlijke staat van bewustzijn zou kunnen bestaan en tot op de dag van vandaag kan blijven voortbewegen. Dit zijn de walvissen-lijnen, de ‘vaarroutes’ langs Hawaii, de Amerika’s, Afrika en andere werelddelen. Het water is de container en geleider van informatie. Hoe zitten alle verbindingen eigenlijk in elkaar? Hoe zijn alle dots connected? Het water draagt ook het geheugen van wat de Aarde is, en hoe de Aarde is ontstaan. Onze lichamen, die grotendeels uit water bestaan, dragen dit geheugen en dit bewustzijn in zich. Alleen, hoe kun je deze reikwijdte zelf weer heel bewust aanzetten?
Tijdens deze bijzondere dag in Roermond, gaan we letterlijk het roer omgooien. We gaan afreizen naar onze oorspronkelijke eenheidsverbinding met de Lemuriaanse walvissen-codes. Dit betekent dat we onszelf opnieuw gaan ontmoeten in een frequentie-bandbreedte waarin we bewust aanwezig zijn in onze samenval met het ontstaan van de Aarde. In deze diepte van onszelf ligt ook het vermogen om ons eigen bewustzijn volledig te ervaren ‘in het aardse jasje’. Het gaat om volledig aanwezig zijn. Jouw oerkracht zijn en ervaren. Volledig landen in jezelf, je eigen moedercel. We gaan de walvissen met het MU-geheugen meer in onszelf ervaren. De walvis voelen, de walvis zijn. We gaan naar een diepere ademhaling en onszelf trainen om naar een ‘puur licht’ ademhaling te gaan die trilt voorbij en achter de matrix-zuurstof. Het is een walvissen ademhaling. Een ademhaling waar oorspronkelijke Lemurianen ook bekend mee waren. We gaan onszelf opnieuw AAN zetten in deze schoonheid en puurheid van ons heelheidswezen. Tijdens de dag zullen we door middel van meditaties/transmissies, kennisuitwisseling, een verdiepende ademhalings-afstemming en een bewuste groepsdynamiek nieuwe dieptes in beweging brengen. 
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Praktisch: Deze dag is op zondag 12 februari 2023 en begint om 11:00 uur en duurt tot 17.00 uur. De inloop is vanaf 10:35 uur. De uitwisseling is 120 euro per deelnemer. Dit is incl. koffie/thee/water en wat versnaperingen. Lunch graag zelf meenemen. Het adres in Roermond wordt bekend gemaakt na opgave. Opgave graag via galacticheartcentre@yahoo.com EN niki.lafleur@gmail.com 

Voor deze zelfrealisatiedagen gelden annuleringsvoorwaarden: Bij afzegging binnen 48 uur voor aanvang dient het gehele bedrag betaald te worden. Bij inschrijving gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.