The Luxembourg Blueprint

Datum voor deze Zoom: Donderdagochtend 30 juni 2022

Dag lieve mensen,

De laatste jaren heb ik het veel gehad over de Nederlandse en Belgische blauwdrukken in de menselijke, planetaire en galactische psychologie. Nu gaat Luxemburg er heel bewust bijkomen. De Be-Ne-LUX. De laatste jaren toen ik over Nederland en Belgie schreef is sprak: Kreeg ik met regelmaat de vraag: En Luxemburg dan? Hoe past Luxemburg in dit plaatje?
Luxemburg, een klein landje/staatje, en hoeder van een formule waarin we volledig recht doen aan wie wij werkelijk zijn. Luxemburg, waar symbolisch het Europees Hof van Justitie is gesettled.
Luxemburg symboliseert de innerlijke stabiliteit van onze aanwezigheid in het werkelijke ‘scheppingsverhaal’. Een scheppingsverhaal die niet gekleurd is door perceptie, maar door onze werkelijke verbinding in hoe het IS. Het is de stabiliteit tussen de ervaring, en de waarnemer die IS en blijft. Luxemburg is het besef dat we niet alleen verbonden zijn met de IS staat van onszelf, maar ook de Bron van de verbinding zijn. Luxemburg doet recht aan wat we werkelijk zijn, en alles wat we daarbinnen ervaren. Luxemburg is de geboorte van een innerlijk samen, een werkelijk samenzijn met onszelf en elkaar, waarin de 4e dimensie heel bewust wordt doorlopen. Luxemburg draagt de kracht van werkelijk ontladen. Wanneer in de trilling/het geheugen van het oorspronkelijke geboortekanaal en de IS-staat van ons geheugen en de schepping is het mogelijk om helder te zijn in alles wat er wordt gevoeld. Wat wordt er werkelijk gevoeld en ervaren? Waar komt het vandaan? Wanneer de kern IS en aangeraakt wordt ontlaad het voorgeprogrammeerde systeem. Luxemburg is de gedeelde innerlijke ruimte waarbinnen onze ‘mannelijke en vrouwelijke’ realiteiten tegelijkertijd kunnen communiceren. Een sacred space waarin alles gedeeld kan worden zoals het is. Het is recht doen aan alles wat er is. Het nationale motto van Luxemburg is: Wij willen blijven wat we zijn.
Tegelijkertijd wordt Luxemburg in het insertieprogramma gebombardeerd met alternatieve versies van deze betekenis. Het willen ‘behouden’ kent een lange geschiedenis van macht, en niet vrijelijk door kunnen stromen. We gaan het tevens hebben over de zielenconstructen die over Luxemburg zijn heengebouwd.
Luxemburg is een formule, een innerlijke kracht binnen de ziel waarin er voldoende Bron is, voldoende veiligheid, voldoende ruimte om de oer-communicatie door te laten stromen. Dit is mogelijk wanneer het voelen, de kennis, het geheugen tegelijkertijd aanwezig zijn en kunnen zijn. Gevulde pakketjes. Wanneer aanwezig in het oorspronkelijke geheugen van het scheppingsverhaal kunnen we direct traceren waar onze werkelijke gevoelens vandaan komen. Wanneer bewust kan het ook gecommuniceerd worden. Dit beëindigd eigenlijk de gevangenis van ‘vast zitten in de emoties, of vast zitten in erbuiten staan, en er niet in kunnen. Het is het doorzien van de ‘loop’.
Tijdens deze Zoom gaan we in op de alchemie van Luxemburg, de verhouding met onze menselijke psychologie, de relatie met Nederland (bijna dezelfde vlag, alleen Luxemburg’s blauw is lichter), en met de buurlanden België, Frankrijk en Duitsland. Waarom ligt Luxemburg juist daar? Hoe liggen de lijnen? En als Luxemburg dus de ‘samenval’ symboliseert met de Bron van oorspronkelijk geheugen van de schepping, hoe ben en ‘kom’ ik daar dan?
We gaan aan de slag met verschillende informatievoorzieningen en drukpunten zoals: Müllerthal (Klein Zwitserland), Echternach, Vianden, de kastelen van Vianden, Luxemburg-Stad met o.a. de Notre Dame de Luxembourg.
We gaan Luxemburg diep ervaren, in onszelf bekrachtigen en heel bewust ervaren in relatie tot de Nederlandse en Belgische blauwdrukken. Laten we er nog meer 1 context van maken, zodat deze kracht optimaal geleefd kan worden. Tijdens de Zoom zal ik meditaties begeleiden om de Luxemburg bibliotheek heel bewust te ontsluiten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Zoom op donderdagochtend 30 juni 2022. We beginnen om 10:00u en eindigen rond 13.30 uur. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt ook standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Een prachtige dag toegewenst en wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuel