Avondzoom Lente-Equinox: The Maitreya Realm

Hallo lieve mensen,

Dit is de derde en laatste Zoom-workshop voor de Lente-Equinox 2024. Dit is de avond-zoom. De drie Zooms zijn de basis-frequenties voor de ‘bewuste evolutie’ voor de komende 3 maanden.
Tijdens deze 3e en openende EN afsluitende Zoom gaan we het hebben over een zeer overkoepelend bewustzijn, namelijk van MAITREYA.
De term Maitreya komt zeer regelmatig voor in New-Age tradities en esoterische leringen. Tevens komt deze term voor in het boeddhisme, namelijk de Boeddha Maitreya, o.a. als de dikke Boeddha, gevuld met allesomvattende overvloed, joy, tevredenheid en rijkdom. De Maitreya wordt in woorden ook wel ‘de nieuwe wereldleider’ genoemd, ofwel de ‘leider van de Nieuwe Aarde’.

En: Achter dit alles: Waar wordt er nu eigenlijk naar verwezen? Het Maitreya-bewustzijn is letterlijk een allesomvattend bewustzijnsveld. Maitreya is de gerealiseerde dimensie. De volledig doorleefde versie van ‘Het is er al’. Je zou het ook wel de sleutel kunnen noemen tot ‘uitgeëvolueerd zijn’. Het is de volledige doorgronding van het Bron-Zijn in al zijn/haar mogelijkheden. Het Maitreya-veld is aanwezig in ieder levend wezen, of het nu aards planetair is of binnen de kosmossen, universa, sterren-constellaties of ‘buitenaardsen’. Je zou het ook wel het collectief van ‘ascended masters’ (wie wij zelf zijn) kunnen noemen. Maitreya is als een stabiele toon, een beweging in ieder wezen waarin we realiseren dat we hier zijn en niet-zijn. Het is het veld waar ‘illusionaire’ trillingen niet zijn.
De Maitreya is als de ademhaling van Bron, en jij bent dat bewust in je atomen, je lichtcontouren, je bewustzijn, je voertuig.
Maitreya is gerijptheid, doorleeftheid van de alchemie van Bron, ook in een diepere gevallen wereld zoals de Aarde-realiteit, of realiteiten die galactische oorlogen hebben ervaren, zolang de aandacht daar is. Maitreya kent de vele gezichten van de wonden en hoe fantoom-realiteiten bestaan in mensen, wezens, en andere bewustzijnsvelden.
Maitreya is de realiteit waarin de oorspronkelijke Nieuwe Aarde aanwezig is. We kunnen hierin de Nieuwe Aarde in onszelf ervaren, stabiel en bewust! De ‘buiken gevuld met bewustzijn en vruchtbaarheid’ en waar wezens hun eigen verlossers zijn.

Tijdens deze avondzoom gaan we verschillende facetten van het Maitreya-bewustzijn binnenin onszelf ervaren. Wat is Maitreya in het micro en het macro? Ingezoomd en uitgezoomd? Ook gaan we de relatie tot Boeddha-en Christus bewustzijn aanraken. Waarom benoemd het Boeddhisme de Maitreya als de nieuwe, ‘dikke’ Boeddha? En waarom wordt in bepaalde de tradities de Maitreya ook wel de Maitreya Christ genoemd? Hoe liggen de lijnen in onszelf?

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we een innerlijke reis maken in onze eigen Maitreya-bibliotheek, om te voelen, waar te nemen en om te ervaren hoe het is om binnen Maitreya te zijn, te bewegen. Welke reikwijdte binnen jou mag je met al je senses ervaren? Moge de ‘dikke Boeddha-buik’ in jou openen. Moge jij jezelf bevruchten met allesomvattendheid in haar werkelijke blauwdruk!
Het wordt een reis in jouw omvattendheid en binnen het bestaansrecht van dit veld in jouw hart.
We gaan er weer een lichtfeestje van maken.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagavond 21 maart 2024. De zoom is van 19:00u t/m 21:45u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël