The Mayan Pleiadian Intensive

Dag lieve mensen, ik vind het prachtig om aan te kondigen dat ik op maandag 27 februari en woensdag 1 maart 2023 een vernieuwd 2-voudig Zoom traject ga geven over de Pleiadische alliantie: Het Pleiadische bewustzijn en de ‘lichtkaart’ van deze sterrenconstellaties, en vooral: Hoe werkt het door in onze ervaring en belevingswereld? Wat is de rol van de Pleiaden in deze tijdsgeest en in alles wat met Planeet Aarde, het zonnestelsel en het menselijke leven hier? Deze 2-Zooms staan in het teken van de Maya Pleiadians, en het unieke levenszaad wat wij hier kenden als de Maya’s en de grondleggers van de Maya-kalender.

Dit traject zal een mengelmoes zijn tussen het Pleiadische levensveld en de infrastructuur van de Maya-sterrenconstellatie en de Maya geschiedenis. Hierin zullen we vooral werken met de blauwdruk van Mexico en Guatamala om onze planetaire Avatars (ons aard-menselijke bewustzijn) af te stemmen op deze realiteit.
De Maya-Pleiadians zijn gecreëerd binnen de Pleiadische realiteit om nieuwe bewuste lichtlichamen te initiëren in bewustzijn waar geen bewust licht te ervaren valt. De Maya’s zijn de onderzoekers hoe bewustzijn en licht te verhouden tot de dood, tot waar er schillen zijn ontstaan in de vallen van bewustzijn. Hoe kun je in je eigen hologram volledig vanuit jezelf en met jezelf leven in daadwerkelijke verbinding met je licht, ook in verhouding tot andere wezens? De Maya’s zijn als de wezens die de werkelijke ‘toxic-cleansing’ initiëren zodat wezens puur genoeg zijn om daadwerkelijk het Pleiadische communicatieveld in zichzelf te kunnen verstaan. Het heeft met bandbreedtes van bewustzijn te maken en in hoeverre je de fantoom-realiteiten/schillen, of illusies kunt doorzien. De Maya Pleiadiërs schuwen hierin niks, maar erkennen wel de volledige psychologie die zich afspeelt binnen de schillen, zoals angst, onwetendheid, niet-afgestemd zijn, blindheid, handelen zonder de force-of-creation, holografische manipulatie, gehackte lichamen, de dood, tijd-en-ruimtebeinvloeding, en nog zoveel meer. De Maya’s stabiliseren de ‘radio-golflengte’ zodat wezens in een stabiel basisveld aanwezig zijn waarin de Pleiadische ambassade en haar unieke licht bewust opgebouwd kan worden op Aarde, vanuit de mensen zelf. Deze opbouw van de lichtlichamen heeft veel impact, omdat de waarnemer-en initiator hier zichzelf volledig bevrijd van iedere cellulaire gelaagdheid van de schillen, de illusies. Wat gebeurd er als de Mist van Avalon werkelijk doorzien is en het fysieke, emotionele en mentale lichaam dit niet meer ervaart? Wat gebeurd er als de unieke blauwdruk code van de Maya-ster van binnenuit wordt ervaren, en in volle stralendheid aanwezig is en accelereert?
De Taygetan Pleiadians hebben vooral de functie om de basistoon van de Pleiadische geboorte te zijn, en die bibliotheek open te houden. Wanneer iemand ingelogd is in de geboorte van de Pleiaden in jezelf, en de Geest waarom de Pleiadische realiteit is gecreëerd in het universum herinner je jezelf en de doorgang door de dualiteit. Taygeta is om de frequentiebandbreedte van de Pleiadische geboorte open te houden, zodat er gecommuniceerd kan worden. Wanneer je in jouw geboortekanaal naar binnen gaat, dan vind het Pleiadische kristalliserings-proces plaats. De Maya’s hebben de functie om dit kristalliseringsproces, de know-how open te houden. Hoe emotioneel volwassen te zijn en te worden, door te zien-wat-is en hoe de fantomen werken? Alsof jouw eigen life-force en synchroniciteit heel bewust jouw naar binnen ‘zuigt’ in wie je eigenlijk was en nogsteeds bent. Recht doen aan alles wat er wordt gevoeld, gevoelsmatig en emotioneel en volledig erkend. Alles waar de subidentiteiten zich aan vast hebben gehouden mag vrij en in perspectief geplaatst worden. De Maya’s werken vanuit het simultane proces, jij bent de Bron van je eigen licht en in deze stemvork wordt iedere cel die dit niet ervaart aangetrild en erkend, zodat er ruimte staat om deze licht-informatie te ontvangen en te zijn.
Tijdens deze Zoom gaan we niet alleen in op de planetaire psychologie van de Maya-Pleiadiërs, maar ook wat hun functie is in de galactische allianties, binnen het convenant van verenigde planeten en sterrenstelsels. Ook gaan we gewoonweg in eenvoud werken met de Maya’s in relatie tot ons dagelijks leven. Hoe kun je shiften naar de bandbreedte de Maya-communicaties en hoe kun je dit stabiel houden? En hoe kun je dan inloggen in een holografische ruimte waarin je precies kunt ervaren wat de Maya’s zijn en wat zij door de tijdslijnen heen deden? En los van het verhaal: Wat is het Maya-Pleiadian licht in jou?
Naast een veel directere kennismaking met deze bandbreedte gaan we ook werken met de drukpunten, de energetische communicatiepunten zoals Tikal, Chichen Itza en Uxmal. Tikal is de frequentiegolf in onszelf waarin we heel bewust in kunnen loggen in de geboorte van de Maya-Spirit, om de ervaren in ons eigen lichaam hoe je met microscopische precisie jouw Bronlicht door de dode punten, de fantomen, de illusies heen kunt geleiden. Jij initieert je eigen weg er doorheen. De volwassen, innerlijke Pleiadiër in jou herrijst. Being your own purpose, being your own destiny.
Tijdens deze 2 Zooms gaan we vanuit meditaties/transmissies/bewuste afstemmingen, informatie-uitwisseling, stilte een hercreatie in van de Maya-sterrenlicht frequentie zodat de informatie ook fysiek gecontained kan worden. Laten we vooral diep voelen en onze oorspronkelijke krachten herinitiëren, wat ons geboorterecht is.
Hartelijk dank. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zooms zijn op maandagochtend 27 februari 2023 en woensdagavond 1 maart 2023. De zoom op maandagochtend is van 10:00u t/m 13:20u. De avondzoom op 1 maart 2023 is van 19:00 tot 22:10 uur. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël