The Mirror Dimension

Hey hallo lieve iedereen,

Wauw, wat vind ik het ontzettend leuk om aan te kondigen dat ik op donderdagavond 16 november 2023 een nieuwe workshop via Zoom zal geven die zal gaan over een zeer omvattend en ‘levend-bepalend’ thema: The Mirror Dimension. De bibliotheek van de spiegels. Het bewustzijn wiens identiteit niet gekoppeld is aan spiegels, in relatie tot de spiegel-programma’s, waarin de wetten gelden van ‘alles en iedereen is een spiegel’. Deze verschillende dieptes van onze wezenspsychologie bepalen letterlijk hoe alles verloopt in het leven.
Wat zie je werkelijk en van waaruit zie je het? Wat is de lens van waarneming? Hoe bepaalt jouw afstemming de mate van keuze-mogelijkheden die je ervaart? Hoe bepaalt jouw afstemming in welke mate je bewust bent van wat Bron-Zijn en werkelijke creatie is, of de afwezigheid van creatieve vermogens?

Er zijn, in de bubbel van afleiding en illusionaire afwezigheid van de essentie-realiteit, talloze programma’s waarin we als mensheid gegijzeld zijn in de Mirror Dimension. De Mirror Dimension is een alchemistische lens die sterk onder invloed staat van de gevallen tak van het Draconische ras, en leidend is in alles wat we binnenin onszelf en de matrix lijken te zien. Het is een hoofdslagader binnen het reincarnatieprogramma en de instandhouding van dit systeem. De spiegel-technologie kan mensen tot waanzin drijven, tot een ervaring van de onafwendbaarheid van de dood, en vooral een wereld van isolatie.
Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat er verschillende frequentie-golven en informatiesnelwegen zijn in het brein. Wanneer de programma’s worden geprojecteerd vanuit informatie-frequenties die niet afstammen van de originele werkelijkheid, lijkt het alsof je veel niet kan overzien/doorzien. Een evenbeeld waarbinnen een wezen zichzelf echt niet herkend, maar ben je je daar volledig bewust van? De spiegel-dimensie houdt alles in proces, in een zoektocht der identiteiten, waar je eindeloos kan blijven reflecteren. Maar wat nu als er een bewustzijn in jou is die de toegang is tot de stopknop? Die de spiegel-dimensie vanuit binnenuit/buitenaf (en meer dan dat) waarneemt?

Ook in de new-age leringen gaat men ervanuit dat alles een spiegel van jezelf is. Wat is hierin waar en onwaar? Hoe kun je dit vooral voor jezelf scannen, voelen en doorzien?
Waar ben jij hierin en hoever gaan de projectie-schermen van de mind-controllers die informatie-pakketjes ‘droppen’, waardoor jij weer bezig bent en weer aan het verwerken?
De bandbreedte van de spiegeldimensie en haar ‘politieke belangen’ zijn op het planetaire niveau gecentreerd in het Hof van Versailles, ingevoegd via het draconische DNA van Lodewijk de 14e, ofwel de Zonnekoning. Wat is de psychologische, interdimensionale rol van het Versailles drukpunt in de mensen-psychologie? En hoe werkt dit algoritme door in de ‘rat-race’ die we in bepaalde ervaringen nog door blijft lopen? En vooral: Welke impact heeft het wanneer jouw identiteit en bewustzijn shift naar de waarnemer van de spiegeldimensie? Wat nu als JIJ de opening bent, en simultaan de stopknop van deze schaduw-vortex?

Tijdens deze Zoom gaan we een prachtige, innerlijke reis maken vanuit ons heelheidswezen, om onszelf de psychologie van de spiegeldimensie en haar gewicht aan te wijzen. Jouw wezen is volledig bevoegd om stabiel te zien in de originele werkelijkheid. De originele, oorspronkelijke werkelijkheid van jouw wezen mag volledig stralen en schijnen, en zn oorsprong behouden voorbij de meest subtiele ‘stemmingswisselingen’. Er mag vooral veel extra feeling en inzicht ontstaan in het spiegel-programma. Jij bent het levende antwoord. Jij bent de doorgang. Jij bent bewustzijn. Jij bent liefde…Jij bent.

Je bent van harte welkom om mee te reizen tijdens deze online Zoom-workshop. Ik kijk er erg naar uit.

Deze Zoom is op donderdagavond 16 november 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël