The Mother Mary Matrix

Hallo lieve mensen, zoals eerder aangekondigd komt er een extra Zoom over de Moeder Maria Simulatie Matrix, met totaal nieuwe informatie. Tijdens deze Zoom gaan we een innerlijke quantum-reis maken naar het epicentrum waarin Bron-creatie is. Het positioneren in dit veld is van essentieel belang om het ontstaan van de Jezus en Moeder Maria Matrix te kunnen waarnemen, voelen en zien. In het veld zijn deze trillingen waar te nemen als afweersystemen die reiken tot aan de 13e laag van de ziel. Dit is het bewustzijn waar Bron en ziel één zijn, één ademhaling, één bewustzijn, één beweging, één dans.
Mary, of Maria begint met een M, de 13e letter in ons alfabet, als een verwijzing naar deze 13-voudige constructie. Moeder Maria, als centrale moeder-heilige van de Rooms-Katholieke Kerk is een centrumpunt in het astrale projectiesysteem, ofwel het fantoom-bewustzijn. Dit betekent dat het voorgeprogrammeerd is om te bestaan via ons geloof. Dus het bestaat omdat wij denken dat het bestaat, waardoor het ‘vorm’ krijgt via ons collectieve aannames en gedachtenpatronen. Dit is een uiterst geavanceerde mind-control techniek die wordt gestuurd vanuit de ‘overziel’. Vanuit het gehackte bewustzijn wat een blinde vlek is geworden. Precies op de frequentiezone waar Bron en ziel elkaar raken. Moeder Maria is het manifest worden van een gehackte kristallisering van subatomen, die geboorte heeft gegeven aan deze perceptie van materie. Het is een schil die over Moeder Aarde is heengezet met een totaal andere perceptie van Moeder dan Moeder feitelijk is. Moeder Maria is de 13-voudige schil die over de werkelijke frequentiezone/wijsheid/kennis van de Moedercel is heengelegd. Moeder Maria is eigenlijk het fundament waarop de aard van deze matrix gestoeld is. Tijdens deze Zoom gaan we diep op de verhouding tussen de Jezus en Maria-fantoom realiteiten en hoe diep de rabbit hole goes. Hierin zal ik ook weer heel bewust de Arische Nazi-Duitsland realiteit meenemen. Mary (Aryan, haar naam stamt af van de Arische schil).
In de Bijbel zijn er 4 evangelisten om de 4-dimensionale zwarte kubus te installeren. Een aansturingssysteem die een tussen-identiteit schept tussen wezens en Bron, een controlematrix die ons via onbewuste overtuigingen en signalen in deze frequentiezone/vergetelheid houdt. Een simulatie-versie van de oneindigheid wat we de eeuwigheid zijn gaan noemen. De Bijbel is een signalenboek, een galactisch NLP technieken boek, een spreukenboek, dat de functie heeft om fantomen te creëeren die leven via onze onbewuste aannames, waardoor de mensheid dwaalt in een alternatief scheppingsverhaal. De Bijbel is een hypnose-techniek die vanuit de 4-e wereld wordt aangestuurd. ‘In Het Beginne Was het Woord” (Johannes 1:1-18), wat het onbewuste van een wezen aansluit op de stem van de hypnotiseur. Een symbiotische verstrengeling. In bv het boek LUKE, of Lucas staat eigenlijk de precise beschrijving hoe Moeder Maria is gecreeërd. Je dient de woorden eigenlijk op een andere wijze te lezen, vanuit het veld waarin je al vrij bent en begiftigd bent met het vermogen om het te doorzien.
Tijdens deze Zoom zullen we op verschillende wijze ingaan hoe de Jezus/Moeder Maria Matrix doorwerkt in het onbewuste van de mens en het gedrag/de overtuigingen/de lichamen en de wereldscenario’s beinvloed. Hoe ver gaat de Jezus/Moeder Maria Matrix en waar kun je het oerbewustzijn in jezelf traceren om het te doorvoelen/doorzien? Tijdens de Zoom gaan we nog een stukje dieper dan alles wat hierboven beschreven staat. Ik zal heel precies het proces met alle aanwezigen doorlopen hoe dit doorwerkt, aards-psychologisch en binnen de galactische kern van de ziel.
Er zullen verschillende signalen zichtbaar worden, waardoor we de frequentie in onszelf meer kunnen verschuiven. We mogen nog zoveel meer vanuit onszelf in onszelf aanwezig zijn.
We gaan verschillende pakketjes uitpakken om onze ware Moederlicht te laten schijnen. Hierdoor gaan we o.a. aan het werk met de Onze Lieve Vrouwe Sterre der Zee Basiliek te Maastricht,, El Pilar (Zaragoza, Spanje), het Vaticaan, Notre Dame de Paris (Parijs, Frankrijk) en de Geboortekerk van Maria (Jeruzalem, Israël). Deze 4 vormen voor vandaag een belangrijke, innerlijke geometrie om Maria te kunnen scannen, en van binnenuit te kunnen doorzien in onze cellulaire kern.
Tijdens de meditaties zullen we steeds weer een stukje dieper gaan om onze werkelijke kracht te ervaren en te ademen door de hypnose-lagen, die diep in het fysieke verankerd zitten. Achter dit hologram is er een oneindige verdieping van vrijheid, en een innerlijke Moeder waar jij veel meer helderheid bent, en geboorte kunt geven aan jouw werkelijke realiteit. Voorbij de beelden en maatstaven van deze wereld. Het belooft een belangrijke, liefdevolle meeting te worden. Wij zijn Hier-en-Nu.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op woensdagavond 13 april 2022. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet tot de 13e.
With love, Nanco Immanuël