The Mystic Lamb: The True Nature of the Belgian Blueprint

Dag lieve mensen, vanuit grote vreugde kondig ik aan dat ik op woensdagochtend 5 oktober 2022 een extra, totaal vernieuwde Zoom geef over de Belgische blauwdruk en de oorsprong achter alles wat we waarnemen als Belgie. De laatste jaren ben ik veelvuldig bezig geweest met de impact van de Belgische blauwdruk op onze innerlijke ervaringswereld en wat er nu werkelijk gecommuniceerd wenst te worden. De Belgische blauwdruk is als een stemvork om helemaal terug te keren naar de innerlijke krachten en tonen van de geboorte, zodat de werkelijke geboorte zich voltrekt door alle schillen heen. Een geintegreerd, innerlijk Belgie met doorstromende codes, frequentievelden en toegepast bewustzijn is een innerlijke viering: Yes, you made it, je hebt je weg door het oorspronkelijke geboortekanaal gerealiseerd. Geboorte kan weer geboorte zien, zoals het is. De weg door het ‘doolhof’, volledig bij je eigen geboorte zijn, vrij van de 1001 afleidingen.
Tijdens deze Zoom neem ik je graag op reis in verschillende drukpunten, cellulaire bewustzijnsvelden die meer zichtbaar willen worden. Het betreft hier de infrastructuur van Gent, Brugge, Lier en Kortrijk. Ik zal verschillende drukpunten, krachtlijnen in deze steden blootleggen, en hoe ze werken in ons eigen unieke bewustzijn. Wat is er werkelijk opgeslagen?
We reizen af naar de innerlijke kaart van Gent, met The Mystic Lamb, wat de oorspronkelijke creatiecode van het innerlijke Belgische DNA symboliseert. Het gen van Belgie. The Mystic Lamb ofwel het Lam des Gods is wat de Nachtwacht van Nederland is. Het is het innerlijke overzicht van wat Belgie is. Het Lam des Gods heeft te maken met de kern van onze maagdelijke kracht, de onbevlekte Bron. Onze diepste kwetsbaarheid, de doorgang door het ‘Maagdenvlies’, het werkelijke geboortekanaal waardoor je in volledige veiligheid kunt verschijnen en kunt ‘zakken’ of ‘indalen’. Ook reizen we af in de unieke dynamiek tussen Gent en Brugge. Brugge is ons vermogen om de brug te zijn tussen geboorte van hier en wat geboorte werkelijk is zodat het kan bestaan.
Belgie is het bevrijden van ons werkelijke geboortekanaal, het herstel van het oorspronkelijke zwarte veld. Werkelijk in de oorspronkelijke spiraal van geboorte en wederopstanding zijn. Ook wel de Roos genoemd. Het hoederschap van de roos van maagdelijkheid, wat de Rozenhoedkaai te Brugge is.
Tijdens deze Zoom zullen we heel precies de Gent en Brugge drukpunten in onszelf verhouden. Hierin zullen o.a. ook de Jeruzalemkerk, de Onze Lieve Vrouwekerk en de Heilige Bloedbasiliek meegenomen worden. Hoe zit deze innerlijke formule nu eigenlijk in elkaar?
Ook zal ik dieper ingaan op wat Vlaanderen nu eigenlijk is en waarom het is onder verdeeld is Oost-en-West Vlaanderen. Hoe werkt deze frequentiezone precies?
We gaan een unieke alchemie in, een upgrade van de Belgische blauwdruk, de next stage.
Tijdens de Zoom zal er een unieke balans zijn tussen meditaties, voelen, ervaren en kennisuitwisseling. De hoofdslagader Gent-Brugge-Lam des Gods mag heel bewust aan gezet worden.
Ik kijk er erg naar uit. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op woensdagochtend 5 oktober 2022. De zoom is van 10:00u tot 13:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël