Nepal: The Heart Centre of Resurrection

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Nepal symboliseert de eye of the needle. Nepal in onszelf is de voet tussen de deur om het oorspronkelijke script van het ‘Einde der Tijden’ in onszelf te leven.
Nepal is samen met Tibet het dak van de wereld en symboliseert de doorgang door de 4e dimensie om de samenvloeiing met de Ene in jezelf plaats te laten vinden in deze ervaringszone. Nepal is de bewuste motor in jou om binnen dit fysieke lichaam de eenheid te zijn met jouw oorspronkelijke essentie, wat binnen de religieuze draaiingen ook wel de Goden/Godinnen worden genoemd. Nepal symboliseert het inpluggen in je oorspronkelijke hart om van daaruit te ‘mergen’ met de One.

Nepal is het thuisfront van Mount Everest, wat binnen een bepaalde waarneming en telling het hoogste punt op Aarde is (binnen de landmassa). Waarom ligt Mt. Everest daar? Wat is Mount Everest en wat betekent het? Waar staat Mount Everest voor, in de oorsprong en binnen de simulaties?

Nepal is het ‘inklikken’ in het werkelijke geboortekanaal van de Ene. Binnen deze rechte doorgang is de volledige alchemie aanwezig. Het is op en in de weg zijn van de oorsprong alchemie, waardoor je inklikt in de werkelijke betekenis van het Einde der Tijden. Dit wordt gesymboliseerd door de talloze krachtplekken, tempels en heiligdommen die aanwezig zijn, en gericht zijn op Shiva: De destroyer. Tijdens deze Zoom gaan we de archieven binnen van Shiva en Parvati en de oorspronkelijke beginfrequentie van alchemie. Nepal symboliseert de emotionele/gevoelsmatige reikwijdte om vanuit de grote leegte aanwezig te zijn om deze alchemie te doorgronden. Nogmaals: Nepal is het energetische inkliksysteem mbt oorspronkelijke alchemie. Nepal is daardoor de overkoepelende reikwijdte om de oorspronkelijke identiteit wie jij bent en haar krachtenmotor aan te zetten om dualistische projecties definitief te beëindigen. Het is het herstel van de essentie van gevoel waardoor de geboorteweg door dit ‘Anunaki projectie lichaam’ wordt aangezet.

We gaan een begin maken in het kunnen ontvangen van de werkelijke onsterfelijkheid, de werkelijke alchemie binnen de Moedercel die deze Geest kan zijn. Die deze Geest kan dragen door dit fysieke lichaam heen. We gaan de blauwdruk van de Himalaya’s in. De Himalaya’s zijn de Geesthoeders van Bron/onsterfelijke alchemie en de gehele mogelijkheid om het te koppelen aan wie wij zijn. Je bent de omhulling van deze wereld, het oorspronkelijke wezen die zichzelf ook ervaart in deze wereld. Nepal is het begin van de doorgang van een breuklijn waarbinnen we ervaren dat er een verschil is tussen de Goden/Godinnen en mensen. Het betreft een oorspronkelijke eenheid, de ware kunst van samenvloeiing. De Himalaya’s in ons zijn deze reikwijdte.
Het binnengaan van deze onsterfelijke frequentie en het ontstaan van de Bron van onsterfelijkheid in ons geboortekanaal wordt ook wel de Babaji-frequentie genoemd. Dit is een superbewustzijn binnenin jezelf die niet onder de matrix valt, en juist de Brongeboorte begeleid. Jij bent dat! We gaan tijdens de avond werken vanuit de Babaji-Himalaya frequentie om Shiva de Destroyer aan te zetten, als de motor van het Einde der Tijden, de destroyer.
We gaan verschillende krachtplekken aanraken in onszelf, en daardoor inpluggen in de oer-werelden die ACHTER Hindoeisme en Boeddhisme aanwezig zijn. Hierdoor is het belangrijk om te weten wat Hindoeisme en Boeddhisme eigenlijk is. Wat wil er echt gevoeld en verteld worden en waar is er geschoven in het hologram van deze religies? We gaan er een begin mee maken, en op een andere avond (7 februari 2021, Tibet, Mount Kailash) gaan we verder in op bovenstaande verhaal en boeddhisme.
Vanuit de ordening is het van essentieel belang om deze maand in te pluggen in de Nepalese Himalaya bibliotheek, om de innerlijke Mount Everest te bekleden. De reikwijdte om initiator te zijn van het Einde der Tijden, als een levende alchemie voorbij de projecties van angst. Jij bent allesomvattende liefde.

Tijdens de avond zullen we gevoelsmatig inpluggen op belangrijke krachtplekken van Moeder Aarde, zoals Pashupatinath Temple, de hoofdstad Kathmandu, Gosainkunda Meer, Annapurna heiligdom en bergen, Mount Kanchenjunga en Mount Everest.

Het wordt een zeer diepgaande avond. Let’s enter the Himalaya’s, Nepal, het dak van de wereld, en de motor om de oorspronkelijke alchemie van het Einde der Tijden te leven.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op maandavond 25 januari 2021 en begint om 18:45 uur en eindigt om 22:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm de praktische mail toesturen. Mocht je niet live kunnen/willen deelnemen, dan is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. Iedere ‘live-aanwezige’ krijgt natuurlijk ook de opname toegestuurd. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.