The New Covid Script: An Empowerment/Unity Meditation

The New Covid Script: An Empowerment/Unity Meditation

Lieve mensen, op maandagavond 28 augustus 2023 geef ik een extra Zoom, een empowerment meditatie via Zoom over het nieuwe Covid Script dat zich momenteel uitrolt. Het tromgeroffel is begonnen. De mensheid gaat naar een nieuwere, diepere laag van zijn haar tromgeroffel, de harteklop, en daar worden nu de Covid Scripen op aangepast. In de media worden we warmgemaakt voor een nieuwe ronde met mondkapjes, vaccinatie-campagnes, nieuwe maatregelen, door nieuwe varianten van Covid. Ondertussen zijn er zo ontzettend veel mensen wakker dat het een fascinerende, bijzondere ontmoeting en dans worden tussen oerkrachten en de krachten die zich daarvoor proberen te schuiven.
Dit is een open uitnodiging om met volledige aanwezigheid in je eigen hologram te zijn. Wat er ook geprojecteerd mogen worden op het filmdoek, dat jij er gewoonweg doorheen blijft lopen, als een rechtmatige Bron, een heelheidswezen.
Tijdens deze extra Zoom zal er een korte informatieverstrekking plaatsvinden over de mogelijke volgende rondes van Agenda 2023, en vooral wat er nu nodig is als mensen op vanuit het levensveld te kunnen opereren. Bij jezelf zijn en blijven terwijl er pogingen worden gedaan om de Tijd van de Grote Verdrukking te initieren. Thou Shall Not Pass!
We zullen een hele krachtige en gerichte meditatie/transmissie doen om een nieuwe formule van eenheid in werking te zetten. In onszelf en als mensen onder elkaar. Een veld die trilt voorbij het subtiele reactieve. Een veld van autonomie, liefde, geboorterecht en helderheid. We zullen werken vanuit het oorspronkelijke veld achter Michael, waarin een wezen volledig leeft vanuit zijn/haar Bronlicht, jij bent de oneindige booster van je immuunsysteem. Degene die bij zichzelf is en de storm van temptations kan doorzien en weerstaan. Moge we een innerlijk veld van nationale en internationale eenheid ervaren. One humanity, one consciousness. Laten we een krachtige formule in werking zetten die een stevige invloed zal hebben op alles wat is en nog komen gaat. Jij bent de doorgang!
Ook zal er een tool meegegeven worden. Wat kun je doen de komende tijd?
Het wordt een prachtige, vitale afstemming. Ik kijk er naar uit.
Deze meditatie/transmissie via Zoom zal op maandagavond 28 augustus 2023 uur zijn, van 19:30 uur t/m 21:10 uur. Ik vraag een kleine bijdrage van 5 euro. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Wie weet tot dan. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.

Warme groetjes, Nanco Immanuel