The New Eden: Entering the Swedish Blueprint

Hallo lieve mensen, vanuit grote blijdschap kondig ik aan dat ik op zondag 6 juni 2021 een Zoom-avond zal geven over de galactische blauwdruk van Zweden. Dit prachtige Scandinavische land staat symbool voor talloze gelaagdheden binnen onze zielenpsychologie en mag heel bewust uitgelezen worden. Moge de unieke codes voelbaar en zichtbaar worden.

Zweden is een ervaringszone om volledig inzicht te krijgen in het matrix-programma ‘Eden’ of het Hof van Eden. Het is daardoor een formule om de werkelijke essentie achter de paradijs-psychologie te doorgronden. De paradijs-projectie is een wereld op zich. Hierin zijn alle gevoelens, percepties en projecties aanwezig wat dualistische wezens projecteren als paradijs. Het betreft het materialiseren en leven van het paradijs hier op Aarde. Hoe kun je de wereld, de (tussen) atomaire frequenties binnengaan om het onderscheid te maken tussen werkelijk thuis zijn in jouw oorspronkelijkheid en het subtiel geprojecterde paradijs, gevuld met beelden hoe iets moet zijn, vertrekkend vanuit een niet-ordening?

Zweden symboliseert de opbouw van het oorspronkelijke paradijs. Zweden is een bouwsteen wie volledig bewust is wat ervoor nodig is om de werelden voorbij de matrix door de matrix heen te geleiden, zodat het hier in de matrix kan zijn, maar niet van deze matrix. Op Aarde zijn, maar niet van deze Aarde. Wat betekent dit nu werkelijk? Zweden symboliseert de moederlijke inbedding, de kracht om de paradijs matrix te doorzien. De herstel van de werkelijke blauwdruk waarin het werkelijke licht van oorsprong de perceptieprogramma’s rondom het paradijs ontmoet. De blauwe vlag met het gele kruis staat hier o.a. symbool voor.
Daarnaast herbergt Zweden de werkelijke bibliotheek, het werkelijke verhaal van het Hof van Eden. Hoe is het Hof van Eden opgebouwd? Wat is het Hof van Eden nu werkelijk? Hoe zit het in elkaar? Hoe is dit lichaam, dit emotionele bewuszijn waarbinnen wij onszelf ervaren opgebouwd in een Eden-projectie? Wat wil er nu werkelijk gecommuniceerd worden?
Hoe kan de Zweedse kracht de impact van het Hof van Eden in onszelf doorzien en afpellen? Wat dient er afgepeld te worden?
Tijdens deze avond gaan we de diepere galactische psychologie in om voelbaar/kenbaar/zichtbaar te maken wat er aanwezig is in de Zweedse blauwdruk en hoe dat doorwerkt in de intermenselijke sferen.
Tijdens deze avond gaan we diep afstemmen op verschillende krachtplekken, waaronder de blauwdruk van Stockholm, het eiland Gotland, en de steencirkel formaties van Skale en op Oland. Ook gaan we een stukje mystiek van Zweden doorvoelen. Wat wil er gecommuniceerd worden? Hoe diep gaat de rabbit hole hier?
Ingaand op bovenstaande: Waarom wordt Zweden gebruikt als een grote schakel binnen het globale mind-control project, zoals massa-immigratie en als thuishaven van HAARP? Hoe wordt Zweden gebruikt voor de globale agenda?

We zullen een meditatie doen om Zweden meer te gaan ervaren en de eerst laag van de oerformule/het communicatiesysteem bewust op aan te zetten.
De avond is zondag 6 juni 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je alleen de opname willen bestellen is de uitwisseling tevens 15 euro. Je kunt je opgeven via: galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik je zsm een praktische mail toesturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Hartelijk dank en wie weet, tot dan.

Love, Nanco Immanuël