ALLIANCE MEETING: The NL Lineage: The Blueprint of Surinam

Hallo lieve mensen, op woensdagavond 20 april 2022 geef ik een extra Alliance Meeting om een belangrijk fundament in de Nederlandse, galactische blauwdruk te belichten, namelijk de connectie met Suriname en Zuid-Amerika. Wat is de werkelijke reden achter de kolonisatie van Suriname? Met welke trillingszones/codes heeft het te maken en wat zijn de invoegingen waar we zijn geprogrammeerd om naar te kijken in relatie tot geschiedenislijnen?
Suriname is een essentiele installatiebasis voor werkelijke ‘buitenaardse’, ‘alliantie-wijsheid’. Suriname is een trillingszone waarin we als Star Captains hier op Aarde weer gaan beseffen waar het werkelijk om gaat. Waar dient er werkelijk naar gekeken te worden en waar wordt de aandacht naartoe geleid? Zuid-Amerika is de blauwdruk van de 13 lagen van Moeder-Spirit die haarzelf bevrijdt van alle zielenconstructies en wegleidingen die samen het hologram van de matrix simuleren. De matrix is een experiment van een constant-oorzaak en gevolg bewustzijn die is ontstaan door het deleten van de trillingszone waarbinnen wij gewoonweg weten en kunnen zien waar alles eigenlijk om gaat. Suriname is het Nederlandse inplugsysteem in Zuid-Amerika, gebruikt als een dekmantel om de ziel constant in een zoektocht te houden. Suriname is ook de resetknop om de meest geavanceerde zielenconstructies te doorzien. Suriname is het werkelijk voelen en ZIEN wat er achter de ether is geplaatst. Suriname is het vermogen van de Moeder om de grote draai te zijn, waarin ze weer kan zien waar het werkelijk om gaat. Waar is de Bron van energie en wijsheid werkelijk? Hoe kun je het onderscheid maken tussen de werkelijke informatie-voorziening en de meest geavanceerde mind-control programma’s? Een actief, bewust trillingsveld van Suriname legt het vermogen bloot om de Nederlandse zwarte kubus te doorzien. Het stabiliseren van de werkelijke Bron van aandacht. Suriname is aanwezig in een 14-13 constructie binnen haar naam, en dat betekent dat het de toegang is tot de werkelijke zielendatabase. Wat is de ziel werkelijk aan het ervaren? Hoe kan de ziel zich bevrijden van de distortions in de aandacht?
Suriname is tevens het vermogen om de communicatie met de Galactische Allianties te stabiliseren. Het is de constante reikwijdte om te zien waar signalen en communicatie werkelijk vandaan komen? Waar gaat het nu werkelijk over? Wat is er nu aanwezig achter dit hologram van de matrix? Suriname is het vermogen om vanuit onze moedercel draaien te maken waarin je het gewoon ‘begrijpt’, het ‘klikt’. Suriname is een vermogen om in te klikken in een trilling van bewuste aanwezigheid. De frequentie van je innerlijke ruimteschip waarin je gewoonweg weet waar het over gaat.
Tijdens deze Zoom is er een unieke balans tussen meditaties, voelen, ervaren, weten en kennisuitwisseling. We gaan het prachtige Amazone-land Suriname heel bewust ervaren. We mogen weer een nieuwe reikwijdte van ons bewustzijn ingaan.
Deze Zoom is op woensdagavond 20 april 2022. We beginnen om 19:15 uur en het eindigt rond 22:15 uur. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. (Speciale prijs). Iedere live-deelnemer krijgt ook standaard de opname. Mocht je niet live kunnen deelnemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik je zsm een praktische mail sturen. Voel je aub ook vrij om deze mail door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot de 20e april 2022.
With love, Nanco Immanuël