The Northern Lights: The Blueprint of Finland

Dag lieve mensen, heel fijn om weer aan te kunnen kondigen dat er wederom een Zoom is over één van de Scandinavische landen en het Noorderlicht.
We gaan tijdens deze Zoom heel bewust werken met het plasmalicht en het ontstaan, de ‘inlogcodes’ van het Noorderlicht. Dit is de blauwdruk van FINLAND!
Het Noorderlicht symboliseert een intermediair communicatiesysteem die het bewustzijn van het VELD in ons stimuleert. Veldkennis, het oorspronkelijke Orion-veld, ofwel de Noorderlijke informatievoorziening. In het veld is er absolute kennis, een absolute aanwezigheid in de kronieken van het bestaan. Jij bent hierin de volledige toegang tot alles wat-is en bestaat in de verschillende gelaagdheden van de werkelijkheid.
Het oer-plasma-bewustzijn is een verbindend organisme die alles in het veld met elkaar connect. Het plasma-bewustzijn is ‘oorspronkelijk rekbaar’, het is elastisch en beweegt binnen de grote dans van het levensveld. Plasma is de beweegbaarheid van het veld. Het is de beweegbaarheid, het volle bewustzijn in het grote speelveld van de creatie. Plasma is een werkelijkheid an sich waar juist NU veel meer inzicht over mag ontstaan. Plasma is een super-organisme waarbinnen alles aan elkaar ‘haakt’ en alles in elkaar overloopt. Het is als een meesterlijk borduurwerk waarin alle organismes één geheel vormen.
Finland is de natie, het frequentiesysteem binnenin onszelf waarbinnen het mogelijk is om vanuit het VELD deze werkelijkheden te betreden. De blauwdruk van het bestaan. Het is een resonantieveld waarin je het oorspronkelijke plasmaveld binnen kunt gaan om dit bewustzijn door het lichaam heen te laten bewegen. Het terughacken van het fysieke domein. Het plasma-bewustzijn zorgt ervoor dat het fysieke lichaam weer volledig transfigureert en wederkeert in de frequentie van het veld: Ofwel de centrale toon van de 5e wereld. Het binnengaan in het oneindige elastische, rekbare, creatieve bewustzijn. The realm of immortality.
Het is het momentum in je bewustzijn van “You’re IN’. Het is het stabiele inlogsysteem waarbinnen je werkelijk in het oorspronkelijke communicatieveld van de Aarde treedt. Het veld van jouw essentie en de golflengte van werkelijke veld-communicatie: De aurora borealis. Het Noorderlicht. De oorspronkelijke codes van Orion, dat trilt voorbij de invloedssferen van de reptiliaanse verstoringen in het veld. Het zijn jouw antennes om te kunnen leven in het veld, en het Noorderlicht te kunnen ‘verstaan’.
Het prachtige land Finland, het land van de vele meren, raakt vele interdimensionale realiteiten en vanavond zullen we een galactische reis maken om Finland in jezelf te kunnen traceren. Het werkelijke gevoel binnengaan van deze unieke kwaliteiten binnenin je eigen bewustzijn.
Tijdens deze Zoom zullen we via meditaties en kennisuitwisseling Finland gaan ervaren. Hierin worden heel bewust meridiaanpunten van onszelf en Moeder Aarde meegenomen, zoals de hoofdstad Helsinki, de code van Lapland, Rovaniemi (als zogenaamde hoofdkwartier van de kerstman), Merengebied (waaronder Saimaa Meer), Savonlinna en de eilanden van het Finse archipel. Dit alles vormt voor vanavond een formule om de blauwdruk van Finland binnen te gaan en baant een weg door de ingebouwde firewall, een afweersysteem die via Finland is ingebouwd, zodat de werkelijke kracht niet uitgelezen kan worden. Laten we er doorheen gaan zodat de oerkracht, het levensveld, het plasmabewustzijn volledig aanwezig kan zijn binnenin onszelf. Ook gaan we heel bewust werken met het rendier-bewustzijn en de codes vanuit het oer-dieren-universum. Vanuit het werkelijke plasma-levensveld kunnen we o.a. ook zien waarom Finland wordt gebruikt als één der hoofdbasissen voor de uitrol van 5-G en 6-G mind-control technologie.
Laten we er een zeer vitale en bekrachtigende innerlijke reis van maken.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Finland Zoom zal gehouden worden op woensdagavond 13 oktober 2021.
De Zoom begint om 19:00u en duurt tot 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u.
Aanmelden kan via galacticheartcentre@yahoo.com . De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live kunnen/willen deelnemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro. Iedere live-deelnemer ontvangt standaard ook de opname.
Na aanmelding zal ik je z.s.m een praktische mail toesturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Laten we er een mooi, innerlijk Noorderlicht ervaring van maken.
Hopelijk tot woensdagavond.
With love, Nanco Immanuël