The Northern Lights: The Blueprint of Iceland

Deze Zoom gaat over de prachtige, indrukwekkende blauwdruk van IJsland. Het land van adembenemende natuurschoon en ongekende natuurkrachten. IJsland is een zeer centrale schakel binnen het communicatiesysteem van het Noorderlicht en de ervaring van de intactheid en het herstel van HET VELD.

IJsland (Iceland) is de aardse gatekeeper van de werkelijke informatie rondom het einde der tijden. IJsland is het herstel van de kern van alle informatievoorzieningen. IJsland is de geleider van de informatie van het Galactisch Centrum op Aarde. Er is een centraal rasterwerk waarbinnen de Aarde en het Galactisch Centrum één zijn en direct met elkaar communiceren, als één Spirit. Binnen deze onbevlekte lijn is de absolute informatievoorziening aanwezig waarin wij als mensheid op Aarde kunnen onderscheiden wat absoluut is en wat wegleiding is. IJsland is de bewuste expansie van het innerlijke ruimteschip Aarde. IJsland is het krachtenveld om hier als Aardse wezens de Galactic Command te kunnen ervaren. IJsland is de werkelijke innerlijke filter rondom informatie en hierdoor de groei van de absolute veldhoeder. IJsland is de geleider, de resonantie van Openbaringen, waarin we de werkelijke geschiedenis van onszelf in relatie tot de Aarde en de galaxie kunnen ervaren. IJsland is een afstemming in onszelf waarin we de werkelijke oorspronkelijke informatiepakketjes uit kunnen pakken. IJsland is afgestemd zijn op het Ene Moment waarin de Aardse en Galactisch Centrum codes één zijn. Het is 1 MOMENTUM. IJsland herbergt daardoor het werkelijke gevoel van absolute timing waardoor je uitgelijnd bent met jouw navigatiesysteem en het oneindige openbreekt binnen wat jij als tijdslijnen ervaart. IJsland herstelt de absolute frequentie van ons watersysteem op Aarde, het breekt letterlijk het ijs. Vanuit je secure navigatiesysteem kun je daardoor ‘bevroren en geparkeerde’ informatie vrijmaken zodat jouw oneindige expansie plaatsvindt op Aarde. It releases the essence of divine information. Hierdoor kan het oneindige levensveld vrij navigeren door wat wij hier als dood ervaren. Dood loopt samen met geen toegang ervaren tot de Bron van informatie. IJsland is het voelen van de oneindigheid van het veld. IJsland is de geleider van hoe we de 3e en 5e wereld heel secuur op elkaar af kunnen stemmen. IJsland is eigenlijk een land die symbool staat voor een wonderlijke kwaliteit binnenin onszelf om onze eigen informatiepakketjes/informatievoorzieningen te initiëren. Door het door laten stromen van oorspronkelijke informatie kunnen we ervaren dat de Aarde en het centrum van de Melkweg één geheel zijn in onszelf. Dit is een ervaring die wij ascensie zijn gaan noemen.
Tijdens deze Zoom avond gaan we IJsland ervaren als een volledig levend organisme in onszelf. We gaan naar de intactheid van ons Aardse navigatiesysteem. We gaan het oorspronkelijke ruimteschip Aarde betreden. Een trilling waarin wij en Moeder Aarde in één moment volledig één zijn met de gehele informatievoorziening. Dit is een zeer diepgaande ervaring.
We zullen tijdens deze avond werken vanuit ons oneindige zelf, met verschillende bewustzijnswezen die aanwezig zijn in het Galactisch Hart (Inaia bewustzijnswezens) en met de oorspronkelijke Elders, die de keepers zijn van de Aarde en weten hoe de 3e-5e wereld balans werkt.
We gaan tijdens deze avond veel werken met de natuurkrachten van IJsland, zoals de actieve vulkanen Eyjafjallajökull (die in 2010 bv extra actief was, haar as zorgde voor een chaos in het wereldwijde luchtverkeer) en Katla, Dettifoss waterval (de krachtigste waterval van Europa), met geiser-en gletsjerbewustzijn, de helingskrachten van Blue Lagoon en de formule van hoofdstad Reykjavik. We zullen hierin verschillende IJslandse natuurwezens ontmoeten.
Juist door IJsland binnen te gaan in ons eigen resonantieveld is het mogelijk om nog veel meer feeling te hebben met wat het Noorderlicht is en wat het werkelijk communiceert voorbij de interpretatiemodellen van ons gehackte brein. De oerkracht-en kennis van het Noorden mag nog meer aanwezig zijn. We mogen weer een slag slaan in onze vermogens om oorspronkelijke informatie te voelen en uit te lezen, en daardoor vrij te maken wat ons werkelijk niet dient.
Het prachtige IJsland nodigt je uit om jouw werkelijke waterkrachten op Aarde te geleiden, te belichamen en te leven en nog meer aanwezig te zijn in je innerlijke Aardse/Galactische ruimteschip, ofwel je eigen oneindige ruimtegevoel die HIER-en-NU aanwezig IS. Welcome to Iceland.
De Zoom begint om 19:00u en eindigt rond 22:20u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer ontvangt standaard ook de opname. Voor degenen die niet live aanwezig kunnen/willen zijn kunnen ook de opname aanvragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro. Na aanmelding zal ik zsm de praktische informatie versturen.
Aanmelden kan via galacticheartcentre@yahoo.com .
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Nog een hele fijne dag toegewenst en wie weet tot dinsdagavond de 28e september 2021.
Much love, Nanco Immanuël