The One: Living Within the Avalon Realms

Hallo lieve mensen,

Met grote vreugde wil ik bij deze aankondigen dat ik een 2-voudig Zoom traject ga houden over dee oorspronkelijke, galactische essentie en achtergrond van AVALON. Juist in deze 2021 frequentie is het mogelijk om Avalon, met haar Law of One, te omvatten. De Geest van deze wereld te betreden:

Het 2-voudige traject zal de definitieve basis zetten voor de januari (eerste maand= the One)-maand. De avonden zullen op woensdagavond 27 en zondagavond 31 januari 2021 worden gehouden. De titel is: The One: Living Within The Avalon Realms

Avalon is een wereld die velen diep raakt, aantrekt, en een diepe wens voelbaar maakt om in de wereld van ‘magie’ te zijn. Maar wat is Avalon nu werkelijk?

Avalon is een wereldwijd bewustzijn, het is een wereld ‘project’. Avalon is de bewuste groei van The One op deze planeet. Avalon is het bewustzijn waarin MU, de moedercel, haarzelf herstelt en de alternatieve DNA-codex, die de cellen op een niet-ordelijke wijze laat communiceren vanuit disbalans herstelt. Avalon is de herintrede van de Ene Moeder, de oorspronkelijke Moeder. Avalon is de ademhaling, de doorgang door een blauwdrukwijziging waarbinnen de mens dienstbaar is geworden aan een alternatief script (Maan-script) waarbinnen er geen werkelijke eenheid is met het planetaire en galactische hart. De Aarde heeft een unieke eigen soevereine codering (super consciousness), en communicatiesysteem met haar co-creators/planetaire bewoners, en Avalon is de ontsluiting van dat bewustzijn. Avalon is de samenval, het oorspronkelijke communicatie-rasterwerk van Moeder Aarde, in al haar multidimensionale lagen, met de mensen/wezens die in bewustzijn samenvallen met haar Spirit. Avalon is het proces waarin de gemachtigdheid van Moeder Aarde tot uitdrukking komt. Het is het zorg dragen voor al de elementen van je bestaan, in een diepe eenheid met de Aarde. Avalon is de frequematige ingang om de Aarde (in haar werkelijke spirit) te kunnen betreden. Avalon is de grote heling, de doorgronding van de aanpassingen die de Aarde en bewoners hebben gemaakt. Avalon is de grote shift naar de werkelijke blauwdruk van wat je hier komt doen. De oorspronkelijke formule, van Convenant van de Aarde en haar bewoners wordt hierin in ere hersteld. Het leeft. Hierdoor ben je niet op de materie, maar kun je in de materie zijn en door de materie heen. Avalon is het grote samenspel tussen ons en de eenheidsblauwdruk van de Aarde. In dit bewustzijn is het volledige geheugen aanwezig wat de Aarde eigenlijk is, wie jij bent, en vooral ook, wat de unieke overeenstemming is van waarom jij hier NU bent.

Avalon is de grote motor om weer in de elementen te kunnen zijn. To ‘merge’ with the Unity Code of Earth, binnenin jezelf. Avalon is het aanwezig zijn in het Ene Moment van onszelf, en het Ene Moment waarin de oorspronkelijke Aarde IS en ademt. Dit is de motor van het “Einde der Tijden”. Het is het benodigde, innerlijke planetaire bewustzijn dat IS en nodig is om de grote ver-eeniging te zijn. Het is een frequentie, een weg, waarbinnen jij het co-creatorschap, levend binnen de Kundalini weer tot je beschikking hebt. Jij bent het. Avalon leeft in de oorsprong Kundalini en is het werkelijk aanwezig zijn in het oer-eenheidsbewustzijn. Dit is de reden dat zelfs in het tijdsvak Avalon (het ‘vroegere’ Avalon, de Avalon vrouwen de henna slangen-tatoeage op hun huid droegen.

Tijdens deze 2 avonden wordt er alle ruimte genomen om in te gaan op wat Avalon nu werkelijk is. Hoe werkt Avalon? Hoe kan ik deze frequentie betreden? Hoe kan ik het binnenin mezelf ervaren? Hoe zit het hele Avalon ‘innerlijke bouwpakket’ in elkaar? Hoe werkt Avalon alchemie en magie, voorbij iedere vorm van projectie? Wat is oorspronkelijke Avalonische liefde binnenin jezelf?
Avalon is een weg waarbinnen o.a. de vrouwen zichzelf kunnen bevrijden van het Anunaki lichaams-bouwpakket. Avalon is het geheugen hoe deze lichamen zijn ontstaan en waarom de lichamen zo de verdichting ervaren. Avalon is de grote shift waarin het dragen van deze matrix wordt beëindigd. Avalon is het hoederschap, het co-creatorschap met de Aarde. Meester zijn over de elementen van de innerlijke MU, Moeder. Avalon IS de Geest van de Aarde zelf, wetende wie zij is. Wanneer dit in jou ontwaakt kun je ervaren dat je op een oorspronkelijke wijze ‘merged’ en ‘inklikt’ in wat-is. Dit zijn frequenties die de matrix-simulatie overkoepelen. Avalon draait de functie van de ziel weer terug naar het oorspronkelijke perspectief door vanuit het oorspronkelijke perspectief te vertrekken.

Avalon is NU.

Tijdens deze 2 avonden zullen we de diepte in gaan om zoveel mogelijk innerlijke psychologische elementen van Avalon te belichten. We gaan verschillende meditaties doen waarin je wordt begeleid naar de oorspronkelijke zone waar Avalon is, en waar haar werkelijke spirit leeft. Hoe kun je de cellulaire en atomaire kern van jezelf weer AAN zetten, in de onbevlekte Avalon frequentie? Hoe kun je de oorsprong wereld door deze 3D Aarde heen ademen? Hoe kun jij de belichaming zijn van het oorspronkelijke convenant, van de Aarde, en jouw unieke blauwdruk als heelheidswezen?

Ook zullen we aandacht spenderen aan het Avalonische tijdsvak rondom Koning Arthur, Lancelot, Guinevere, de Ronde Tafel, Glastonbury en Camelot! Wat gebeurde er binnen dit bewustzijn en wat is er gebeurd met dit script? In deze zone van onze Geest? Hoe hebben de Archonten wijzigingen aangebracht in dit geheugen om de ziel gevangen te zitten in een ‘niet-nu’ momentum, wat de aandacht afleid van dit moment hier-en-nu? Hoe kan jouw ziel werkelijk gevangen zitten in dat Avalon momentum? En hoe kom je uit dat mind-control programma? Avalon is ons innerlijke trainingscentrum. “De martial arts training van de Moeder”. Het geboorterecht van de planetaire bewoners is hier en nu.

In afstemming gaan we de oorsprong motor van Avalon aanzetten en vertalen naar de praktijk van dit moment in 2021.

Het wordt een prachtig, magisch traject, vol erkenning, liefde en bekrachtiging. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De avonden zullen op 27 en 31 januari 2021 zijn. Op woensdagavond 27 januari beginnen we om 19:00u uur en eindigen om 22:30 uur. Op zondagavond 31 januari 2021 beginnen we om 18:30 en eindigen om 22:40u. Het verdient tijd en aandacht. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . De uitwisseling is 33 euro per deelnemer. Je kunt eventueel ook in meerdere termijnen betalen. Indien je dit wenst, laat het me even weten aub.
Na opgave zal ik je zsm een mail sturen met de benodigde informatie. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen, kun je ook de opnames aanvragen. Het traject kost hierin gewoon 33 euro.
Iedere deelnemer die live deelneemt krijgt standaard ook de opname.
Voel je aub vrij om deze mail door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank.