The Parallel Universe Paradox

Dag lieve allemaal,

Op donderdagavond 14 december 2023 geef ik een workshop via Zoom over parallele universa. Het is van belang om deze bibliotheken heel bewust in te gaan om een shift te maken naar een volledige ervaring over de reikwijdte van het Bron-Zelf.
Hoe diep gaat de ervaring eigenlijk en het parallel leven in heel veel verschillende dimensies, bandbreedtes, golflengtes, keuzes, mogelijkheden, eenheidsbelevingen, genomen afslagen etc?
Het fenomeen van parallele universa doorkruist ook de werkelijkheid waarbinnen wij onszelf ervaren, sinds dit fragment van het universele bewustzijn een collectieve aanname is van routes die zijn genomen. Deurtjes die open-en-dicht zijn gegaan.

Ons bewuste-en-onbewuste leven speelt zich op talloze niveaus af. Maar hoe kan je nu werkelijk voelen, ervaren en zien, vanuit jouw centrum, wat parallele universa zijn? Hoe werkt deze communicatie? Hoe kun je je bewust zijn van al die lagen waarbinnen jij leeft, en jezelf ervaart. Hoe kan bv ‘dezelfde jij’, voortleven in precies dezelfde Aarde, maar in een andere deur of een keuze die jij hebt gemaakt. Hoe kunnen deze cellen/atomen samenwerken binnen ons systeem? Hoe liggen de verbanden in het zelf, en met o.a. buitenaardsen in relatie tot parallele universa?

Binnen de droom-laag waarbinnen wij nu communiceren met elkaar kan het een uitdaging zijn om parallele universa te kunnen voelen en begrijpen, maar het is van essentieel belang dat we weer herinneren wat het is.
Tijdens deze Zoom gaan we in op dit ‘fenomeen’, en hoe heeft het Archontische-veld ingegrepen in het simultane, in de ‘synchroniciteit’, zodat in vele lagen wezens langs elkaar heen leven? Iedereen fysiek hier is, maar tegelijkertijd ergens anders is? Misschien is dit ook wel de grootste uitdaging hier op Aarde. Waar is/zit iedereen en hoe kan de integratie van universele wijsheid doorzien hoe dit werkt, zodat wezens weer dezelfde kant op kijken? Zichzelf en elkaar weten te vinden door de ‘Babylonische verwarringen’ heen?

Tijdens deze workshop via Zoom gaan we reizen in ons eigen hart/in onze eigen bibliotheek om vanuit jouw aanwezigheid van hier, het quantumveld der mogelijkheden te betreden. Hier mag je meer ‘grip’ krijgen op de werkzaamheid van parallele universa. Ook zullen we inloggen in de Aardse/planetaire frequenties waarbinnen dit ‘bestand’ is opgeslagen. Dit is o.a. de blauwdruk van Bulgarije/Sofia.
We gaan door middel van meditaties/transmissies, empowerment en kennis-uitwisseling deze database meer op AAN zetten. Jij mag jezelf heerlijk voelen en ervaren in deze reikwijdte.
Je bent van harte welkom om deel te nemen in dit veld-van-aanwezigheid-en-bekrachtiging.

Deze Zoom is op donderdagavond 14 december 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:10u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël