The Pineal Gland: A Journey Into the Electra Pleiadian Realm

Lieve mensen,

Op woensdagavond 25 oktober 2023 geef ik een nieuwe, interdimensionale workshop via Zoom.
Deze samenkomst zal gaan over de Pleiadische wereld Electra. De wezens van Electra hebben hele specifieke functies binnen de allianties. Zij zijn de hoeders van een interdimensionaal ‘laboratorium’ waar onderzoek wordt gedaan naar de volledige werkzaamheden van elektronen, als onderdeel van de atomaire creatie. Zij zijn ‘librarians’ van de evolutie van elektronen, de oorspronkelijke werkzaamheden en binnen alle gevallen realiteiten waar elektronen-bewustzijn anders is ingezet is gebruikt vanuit dualistische motivaties.

Elektronen zijn als de grote geleiders van Bronlicht, de beweegbaarheid van Bronlicht, de directe vertaling van Bronlicht in beweging, aanwezigheid, klanken, communicatie en nog zoveel meer. Je zou het ook kunnen noemen als de oorspronkelijke ‘aantrekkingskracht’, het kunnen behouden van de aanwezigheid. We zijn het op Aarde ook wel ‘in de flow zijn’ gaan noemen. Jij bent de stroom. Jij bent de initiator van een stabiele werkelijkheid waarin het leven wat jij bent en waar je voor gekomen bent ook daadwerkelijk is en ervaren wordt. Het vermogen om straight to the point te kunnen communiceren wat het is en waar het zit, zodat je sneller trilt dan de twijfel en het energieverlies. Elektra is jezelf AAN houden. Erbij blijven.

De wezens van Elektra leven in een verschillende Pleiadische werkelijkheden, en er zijn groepen ambassadeurs die zich ook bezig houden met het onderzoek naar hoe ver de elektronen in de Aards-menselijke ervaringen zijn aangepast. Hoe kunnen deze oorspronkelijke trillingsvelden/informatievelden communiceren door de aangenomen werkelijkheden in de Aarde-planetaire matrix?

De Elektranen hebben ook toegang tot de werkelijke ingang tot wat we hier als de Pijnappelklier zijn gaan waarnemen. Wat is de Pijnappelklier nu eigenlijk en wat zijn zijn/haar werkelijke functies? Hoe ver strekt de reikwijdte van de Pijnappelklier en hoe kun je vanuit jouw Elektra bibliotheek je eigen toegang verlenen tot deze bandbreedte van jezelf?

Tijdens deze Zoom gaan we heel bewust kennismaken met de Elektra Ambassadeurs die speciaal gecodeerd zijn om met ons Aards-menselijke psychologie te communiceren. We mogen heel bewust kennismaken met hun domein in onszelf. Zij kunnen de ruimte openhouden zodat wij zelf weer zien hoe we onze elektronen kunnen betreden. Dit is als een belangrijke bliksemflits, waarin we zien hoe wij ons Bronlicht kunnen geleiden. Wat zijn atomen, en de functie van elektronen vanuit een fysiek en lichtlichamen perspectief? En hoe staat de Pijnappelklier hiermee in verhouding?

Door middel van transmissies, afstemmingen, stilte, gerichte communicatie en informatie-uitwisseling zullen we innerlijke domein van Elektronen betreden en meer in Alliantie-co-creatie gaan met de wezens van Elektra. Dit informatie/communicatiesysteem mag weer leven in ons volle bewustzijn. Het wordt een prachtige galactische workshop via Zoom. Ik kijk er naar uit.
Je bent van harte welkom om mee te Zoomen.

Deze Zoom is op woensdagavond 25 oktober 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:00u. De uitwisseling is 13,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël