The Pleiades: Entering Your Inner Alcyone Library

Dag lieve allemaal,

Wat vind ik het mooi en fijn om aan te kondigen dat ik op zondag 26 mei 2024 weer een nieuwe interdimensionale workshop/activatiedag zal geven in Son en Breugel, Noord-Brabant. Ik wil Ireen van harte bedanken voor het openstellen van haar ruimte.

Deze workshop/activatiedag zal gaan over de Pleiaden: De functie van de Pleiaden en onze eigen toegang tot de Alcyone-bibliotheek. Alcyone is de centrale zon van de Pleiaden, maar ook hoeder van een hele specifieke, interdimensionale bewustzijns-bibliotheek in onszelf. Alcyone is namelijk het centrale ‘station’ waar wij als wezens, met behoud van ons bewustzijn, onderzoek doen naar dualiteit. Hoe kunnen we ons bewustzijns-licht verhouden tot werelden waarbinnen dualiteit, angst en niet-harmonie is? Hoe kun je je specifieke lichtbewustzijn inbrengen en stabiel houden in werelden van macht-onmacht structuren? Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat Alcyone het thuis is van het ‘Plan’ van oneindig veel wezens om vanuit liefdesbewustzijn de galactische oorlogen te beëindigen.

De core van Alcyone is gebouwd om een micro/macrocenter te zijn voor deze galaxy, een contactstation voor oneindig veel centrale zonnen, wezens en mensen. Alcyone is speciaal gecodeerd om centrale lichtstructuren in te brengen in werelden waar dualiteit en niet-harmonieuze polariteit aanwezig is. Alcyone is de centrale onderzoekruimte/laboratorium waarbinnen Bronwezens het vermogen ontwikkelen om lichtstructuren en oorspronkelijke codes in te brengen in niet-harmonieuze werelden, om op deze wijze de galactische oorlogen te beëindigen in alle trillingszones waarbinnen dit schaduwrasterwerk wordt ervaren. Alcyone is een ambassade waar bewustzijn van alle hoeken van het universum aanvliegt om de belangen van hun werelden te behartigen. Een alliantie die hier inzicht heeft over het plan, en ook hoe alle kennis/wijsheid te verhouden tot werelden die in dualiteit leven.

Vele wezens vanuit deze galaxy, dit universum en andere universa o.a. werken samen met de Council van Alcyone als raadgevend orgaan, dat gaat via een communicatie vanuit het VELD. De Council van Alcyone wordt diep gerespecteerd om zijn/haar kundigheid en haar specifieke functie binnen dit geheel. Zij worden gezien als de oer-specialisten die kennis/wijsheid in zich dragen hoe je ‘dimensies in elkaar kunt ritsen’. Hoe kan alles naast elkaar bestaan? Hoe kunnen oorspronkelijke wezens blijven staan binnen dualistische werelden?

Alcyone is een innerlijk super-bewustzijn en de Pleiadische bewustzijnswezens hebben een ‘eerste hand’ om mee te navigeren in alles wat wij hier op Aarde ervaren. Er zijn zeer veel mensen op Aarde die van de Pleiaden komen (Pleiaden Seeds) of de Pleiaden kennen als een ‘doorgang’, een ‘doorvoer-haven’, en gedeeltelijk Pleiadian Seeds mee hebben genomen om hier te kunnen zijn.
Tijdens deze workshop gaan we onszelf in nieuwe dieptes ervaren. We gaan vandaag reizen in onze eigen unieke verhouding tot de Pleiaden. We gaan verschillende thema’s rondom de Pleiaden in het bewustzijn brengen. Veel voelen, ervaren en bekrachtigen.
We gaan ervaren wat we praktisch kunnen met Alcyone, het Pleiadische hart. Welke communicatie-en-gevoelslijnen kunnen we bewust aanleggen en in beweging brengen?
Tijdens deze dag zal er een balans zijn tussen meditatie/transmissies, informatie-uitwisseling, groepsuitwisseling en afstemming. De hele dag is één grote bekrachtiging van wie wij zijn.
Jij bent je eigen portaal tot de bibliotheek van Alcyone. Dit is waar we in onszelf gedurende de dag zullen zijn.
Het wordt een diepgaande, liefdevolle dag in een heerlijk samenzijn.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze dag wordt gehouden op zondag 26 mei 2024. De dag is van 10:30u t/m 17:10 uur. De uitwisseling is 85 euro per deelnemer. Koffie/thee/water zijn inclusief. Neem aub je eigen lunch mee. Voor de soep wordt gezorgd. Je kunt je opgeven bij Ireen Thunnissen, ireen.th@planet.nl. Telefoon: 0499-785200; 06-41937697.

Adres: Frans Halsstraat 15, 5691 EB Son en Breugel.

Annuleringsvoorwaarde: Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de dag wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Bij aanmelding gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.