The Pleiadian Healing Chambers: A Healing Formula for the Medusa Subconscious

Aloha prachtige, lieve mensen,

Op donderdagavond 27 juli 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom. Dit is een derde deel, voor iedereen te volgen, over de Pleiadische Healing Chambers. De Healing Chambers zijn gecreëerd door El Ra Pleiadian civilisaties als een innerlijke krachtenbron waarin ieder wezen als heelheidswezen zijn/haar eigen hologram volledig kan ontdekken. Een frequentie die de ingangen van je eigen kerncel aanraakt, waardoor je eigenlijk de volledige reikwijdte en ‘vorming’ van je bewustzijn kunt waarnemen. In je cellen kunt voelen, waarnemen, kijken, en het heelheidswezen door alle dualiteit heen kunt laten vallen. Je geleid jezelf om de volledige cellulaire, oorspronkelijke informatie te ‘triggeren’ waardoor je disbalansen vanuit de kern kunt traceren. Het is een heling, een communicatie vanuit het ontstaan van de celstructuur, de Moedercel, de Broncel, de hartcel die in alle cellen aanwezig is.
Tijdens deze Pleiadian Healing Chamber ervaring op 27-07 gaan we de interdimensionale firewall in, een epicentrum waar alle niet-afgestemde bandbreedtes elkaar raken, in elkaar overlopen, verstrengelingen, en de wetten van chaos initiëren. Het is de bandbreedtes die gezamenlijk de matrix produceren. Het is de samenkomst van alle wegleidingen/afleidingen/belangenverstrengelingen, wat we in de alchemistische wereld MEDUSA zijn gaan noemen. Het is het collectieve afweersysteem die in de simulatie gemaakt is om het werkelijke, oorspronkelijke ervaring/de frequentietoon van ‘vrouwelijkheid’, vrouwelijk bewustzijn in het mystieke, ongewisse te houden. Het is het rookgordijn, de bandbreedte waarin het bewuste/onbewuste niet werkelijk in de oertoon van het vrouwelijke kan zijn. Er is een oorspronkelijke formule, een werkelijke frequentietoon, een gezicht wat vrouwelijk gewoonweg IS, als Bron. Medusa is een volledig gesimuleerd, hormonaal bedradingssysteem wat het vrouwelijk bewustzijn gijzelt in de lichaamsidentiteit. De diepte van de slangenkuil. Het projecteren van bandbreedtes, identiteiten, verhalen, waardoor het vrouwelijke niet in essentie kan staan. Onzichtbaar is. Medusa is een interdimensionaal web, een frequentiesysteem, een collectief aan projecties.
Ook in de Griekse mystiek wordt gezegd dat Medusa ooit van een ongekende schoonheid was. Medusa in ieder wezen is ook een formule om recht door de matrix heen je volledige lichtlichamen te geleiden, de gehele matrix te doorzien.
Tijdens deze Pleiadian Healing Chamber Zoom gaan we vanuit de tonen van ons heelheidswezen verschillende reizen maken in ons bewust om te zien hoe Medusa, los van de plaatjes en verhalen, is bedraad. Het gaat om een frequentiesysteem. We gaan het heelheidswezen inbrengen in het epicentrum van dit systeem. In de mystiek versteend iedereen die Medusa recht in de ogen kijkt. We gaan heel precies voelen, ervaren, waarnemen en ZIEN wat er nu eigenlijk wordt bedoeld!
De El Ra bewustzijnsvelden houden het veld open zodat wij als heelheidswezens in ons eigen Hologram de Medusa frequenties kunnen traceren. Hoe werkt Medusa door in de kleine dingetjes in je praktische leven? In je psychologie? How deep does the rabbit hole go?
Ook gaan we kennismaken met de essentie, en de simulatie van Perseus-bewustzijn. Hij, de Koning van Argos, die de verleidingen kan weerstaan en vol gaat voor Medusa’s hoofd. In dit verhaal: Wat is oorspronkelijk en waar wordt er geknoeid met de mythologische verhaallijnen?
We gaan in de Healing Chambers ons heelheidswezen nog meer ontmoeten en bekrachtigen. Nog meer de reikwijdte voelen van de innerlijke menselijke El Ra liefdeskracht.
We gaan het heelheidsveld inbrengen in de Medusa-psychologie. We gaan het heel precies voelbaar en zichtbaar maken.
Door de aanwezigheid van ons eigen heelheidsveld kan heling veel meer worden beleefd in wat het werkelijk is. Moge Medusa terugkeren naar haar werkelijke schoonheid. Moge jij jezelf helemaal zien in jouw oneindige dieptes.
Door middel van meditaties/transmissies/bekrachtiging en kennisuitwisseling zullen de stemvorken van de Pleiadian Healing Chambers extra doorstromen. Jij bent de Healing Formula voor de betekenis van Medusa en Perseus. We gaan het nogmaals heel bewust vertalen naar het bewuste en onbewuste in het hologram.
Het wordt een prachtige, diepgaande, helende workshop via Zoom.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 27 juli 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:25u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël