The Pleiadian Healing Chambers: Ambassadors of Atlas

Dag lieve allemaal,

Op dinsdagavond 30 april 2024 geef ik de laatste Zoom van April 2024. Deze zal een up-to-date afstemming zijn op het Pleiadische bewustzijn, waarin de blauwdruk van Atlas centraal staat. Atlas is één van de primaire constellaties binnen het Pleiadische collectief. Atlas staat in de aardse mystiek natuurlijk bekend als de ‘drager van de wereld’, o.a. ook in de griekse mystiek. Ook over de Atlas in het fysieke lichaam wordt steeds meer bekend, namelijk ‘het recht zetten van de Atlas, de Atlas-correctie’. Ook is er een belangrijk, kristallijn gebergte in Marokko die naar Atlas is vernoemd.
Hoe lopen deze planetaire krachtenvelden samen met de Pleiadische zaadjes van Atlas?

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we in onze eigen interdimensionale bibliotheken afreizen naar de bandbreedte van Atlas. We gaan een reis maken in de resonantievelden van de Pleiaden om de Atlasianen te ontmoeten. We gaan de bandbreedte in beweging brengen waar er direct van binnenuit gecommuniceerd kan worden met deze alchemie. De Atlasianen hebben een specifiek galactisch DNA waarin ze werken met de wereldbeelden. Het heeft te maken met het herstel van de volledige informatievoorzieningen in dit universum. Wat betekent het om de wereld te zijn, te dragen, in oorsprong en binnen de dualiteit? Hoe kunnen aardse mensen in hun eigen Atlas-portaal een bewuste doorvoerhaven zijn voor heelheid en een groter totaalplaatje? De Atlasiaanse Elders zijn gespecialiseerd in het openstellen van de perceptie. Meesterschap over de psychologie van perceptie. Hoe worden realiteiten waargenomen en van waaruit? Welke dimensies spelen er allemaal mee in het kleuren van de lens en je wereldbeeld? Hoe werkt de projector van werkelijkheden ten diepte? En waar dien je te zijn in jezelf om werkelijk in een vrije waarneming, ervaring en creatie te zijn?
De Atlasianen kunnen in waarneming precies scannen hoe de projectiekrachten werken. Hoe werkt de lens en de kleuring van de lens, opgedaan door dualistische ervaringen, ook in de dimensies die we nu nog niet kunnen zien of herinneren?
We gaan een kijkje nemen in de ‘keuken’, in het hart van de Atlasiaanse Pleiadische civilisatie. Het is een wezensontmoeting met een grootse diepte in onszelf, en met een communicatiesysteem die ook vitaal aanwezig is binnen de Allianties. Deze alliantie is, samen met de Aardse mens, in verschillende dimensionale werkelijkheden bezig om de psychologie van de ‘wereldbeelden’ te onderzoeken en open te stellen naar oorspronkelijke, vrije waarneming.
Tijdens deze Zoom gaan we de Pleiadische Healing Chambers van Atlas in, waar je bewust als heelheidswezen aanwezig bent en ingeplugd in je voltallige bibliotheek van Atlas. In deze trilling kun je vrijer reizen door de werelden van perceptie en oorzaak-gevolg. Het is een vermogen om vanuit voelen en waarneming heelheid in te brengen in waar de percepties gekleurd zijn. Er mogen andere, bewuste informatielijnen door je hele wezen heen stromen. Jij bent daarvan de initiator.
Ook zullen we de code van het Atlas-gebergte en de blauwdruk van Marokko behandelen, die hier direct aan gelinkt is.

Het wordt een zeer krachtige, bewuste reis in jezelf. Moge jij de hoeder zijn van de verschillende bewustzijnslagen van de Atlas-correctie.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagavond 30 april 2024. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 14 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 14 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël