The Pleonian Blueprint: A Pleiadian/Alliance Consciousness Activation

Aloha prachtige, mooie mensen, op dinsdagochtend 25 april 2023 geef ik een nieuwe Zoom over het Pleiadisch bewustzijn. Tijdens dit 2023 kalenderjaar, waar de oorspronkelijke water-database door de schillen heenbeweegt komen er directe communicatielijnen vrij met de talloze gelaagdheden van de Pleiaden. Hierin zal steeds meer voelbaar, zichtbaar en communiceerbaar zijn hoe de Pleiadische constellatie is opgezet en hoe deze diepe gevoelslagen en informatiepakketjes samenvallen met ons hier-en-nu. Hoe loopt de Pleiadische informatievoorzieningen samen met wie we in essentie zijn en wat we hier op Aarde zijn geworden?
Wat is de Geest van de Pleiadische constellaties en waarom is de Pleiaden ontstaan, en van waaruit?
De Pleiadische bewustzijnslagen raken ons in het innerlijke caretaker-schap voor onszelf en de codes van het zonnestelsel, en voor de volledige doorgronding van dualiteit. De oorspronkelijke lichtcoderingen mogen weer rechtstreeks in ons aanwezig zijn, recht door de simulatie heen.
Tijdens deze Zoom gaan we een nieuwe reis maken naar één van de centrale sterren-constellaties binnen het Pleiadische collectief. We gaan kennismaken met de guardians van Pleione. Een collectief dat een totaal andere dimensie, functie en blauwdruk vervult dan bv Alcyone, Taygeta of Maya. De Pleionianen hebben een totaal eigen functie binnen het Pleiadisch collectief, en in relatie tot ons. Zij hebben zich volledig gespecialiseerd om ‘moeder te zijn’ van de Pleiaden. Dit betekent de Spirit van de Pleiaden zijn, de Spirit worden. Vanuit volle aanwezigheid vloeien met de Pleiadische bewustzijnsvelden. Je bent het en wordt het in je Avatar. De aanwezigheid van het hart, en de golflengte waarin je vanuit je hart de lichtcodes wordt van de Pleiaden, de motivaties, de Spirit. Voor onze dimensie: Je leidt jezelf op om zo krachtig en gecentreerd te zijn dat je kunt vloeien met de Pleiaden, er één mee kunt zijn. Je maakt jezelf adaptable zodat deze ‘andere mogelijkheden’ om het universum te ervaren volledig vloeit met je cellen, je poriën, je hersenen, je huid, je lijf. Emotionele, gevoelsmatige rijpheid om je Aardse ruimtepak in een bewuste frequentiezone te brengen waardoor je de informatie kunt containen om vrij te reizen in de Pleiadische golflengtes.
Tijdens deze Zoom gaan we heel bewust, in ons eigen hologram, kennis maken met de oorspronkelijke Pleionianen, en gaan we ervaren hoe Pleiadische (licht)lichamen worden gebouwd. Bewust vloeien met de senses, de zintuigen, de sferen, de voelsprieten, ruimte-beleving, het behoud van je diepste waardigheid, liefde, rijpheid. We gaan ons ruimteschip opnieuw voelen in deze golflengte om de Pleionische lijn te traceren. Wat wordt hierin gecommuniceerd? Waarom wordt Pleione binnen de Griekse mythologie de moeder van de Pleiaden genoemd, en gekoppeld aan het Nimfen-bewustzijn. Wat zijn nimfen nu eigenlijk, en hoe kun je de onbevlekte, werkelijke betekenis in jezelf ervaren? Hoe werkt het bewust vloeien met het Pleiadische/Pleionische convenant? Dit is een vloeien die juist het oude samenvloeien die wij op deze wereld kennis heelt, en weer zichtbaar maakt hoe het echt werkt. Waar zit het werkelijke verlangen?
Tijdens meditaties, afstemmingen, informatie-uitwisseling, bewuste aanwezigheid en ademhaling, bewuste bekrachtiging zullen we tijdens deze Zoom onszelf gaan ervaren in de Pleionische reikwijdte. Hierdoor zal het ‘Pleiaden-gevoel’ volledig bewust en stabiel worden beleeft. De Pleiadische ether, de oorspronkelijke gevoelswaarde.
We gaan opnieuw kennis maken met het Galactische Alliantie Bewustzijn en het Convenant van Sterren en Planeten.
We gaan heerlijk nieuwe dieptes in van pure innerlijke aanwezigheid. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op dinsdagochtend 25 april 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.