The Ptah Records: A Inner Golden Egypt Experience

Dag lieve mensen, op zaterdagochtend 20 augustus 2022 begint er een nieuw 2-voudig traject over het Gouden Egypte-Bewustzijn en de Kronieken van Ptah. Egypte is niet alleen een belangrijke schakel in ons gehele bewustzijn, het is de samenkomst van de schakels. De rode draad van alles wat met schepping te maken heeft en onze aanwezigheid in deze planetaire fysieke lichamen. Het is de innerlijke blauwdruk van het bouwpakket, het geheel.
Dit traject is een up-to-date upgrade om de volgende stap te zetten in de interdimensionale achtergrond van ons Egypte-bewustzijn. Hierin gaan we de Kronieken van Ptah (opnieuw) ontsluiten en ervaren. Het Ptah-bewustzijn is de reikwijdte in onszelf waarbinnen we alles kunnen voelen/zien wat met Egypte te maken heeft. Het is de toon/de trilling om volledig stevig en stabiel als oorsprong-wezen Egypte uit te kunnen lezen. Egypte te zien in wat het is in jou. Ptah is het veld waarin je in zo’n reikwijdte bent van je GEEST dat je de gehele bouw van Egypte kunt zien: Wat het is in jouw hologram, het overzicht van de farao’s, koningen/koninginnen, tempels, sterrenkaarten, wat er achter de hierarchische piramide aanwezig is. Het is de hercreatie van de innerlijke ZIENER, je vermogen om je werkelijke ambacht en gemachtigheid uit te kunnen oefenen. Ptah is een reis in de Geest van wat we ‘Vader’ zijn gaan noemen, om de verschillende motivaties, geestkrachten en geesteskronkels waar te kunnen nemen, maar ook het vermogen om ‘vader’ te herkennen. De Al-Vader wat eigenlijk het naamloze in jou is, de volledige Geest van allesomvattendheid en de al-kennis. Jij bent dat. Ptah is de blauwdruk voor Egypte, om volledig bij jezelf te blijven en de energiebanen van Egypte te doorzien. De Geest van Egypte en haar reikwijdte in jezelf.
Ptah is het bewustzijn van de oorspronkelijke Anunaki. De oorspronkelijke Anunaki die tot op het moment van vandaag bezig is om zichzelf te herdefiniĆ«ren, volledig het onderscheid te kunnen maken tussen liefde en angst. Ptah is de ‘archievendrager van de Anunaki-geschiedenis’ door alle dimensies heen. Ptah bewaakt de energiebanen zodat ieder wezen die via zielenverstrengeling gekoppeld is aan Anunaki inserties, vrij baan heeft om te zien, zodat de vrijheid wordt hersteld. Ptah, ook wel Peteh genoemd, heeft een eigen DNA-codex die is gehackt en in 13-lagen van de ziel is overschreven. Hierin is er door de tijdslijnen heen een fantoom ontstaan die we Peter, of Petrus zijn gaan noemen. Hij, die de sleutels van de hemel, beheert. We gaan tijdens dit traject een vrije reis maken door de oorzaak-gevolg werkelijkheid van dit Ptah-Petrus stuk. Welke impact heeft het tot op de dag van vandaag? Wat gebeurt er nu precies met dat Ptah-Petrus stuk? Het zijn de verborgen archieven van blindheid, misleid worden, geheugenverlies, overschreven worden door de Bron van beelden.
We gaan in onze eigen bibliotheek terugreizen naar het ontstaan van Ptah om het in jezelf te kunnen traceren en om de kwaliteiten van dit bewustzijn opnieuw in beweging te brengen. Hierin zullen we de reikwijdte ingaan van de Ptah-Sechmet tempel te Karnak, de oude stad Memphis (de stad van de spirit/de ziel van Ptah) bezoeken, naar de bouw van de piramides gaan. Ptah is ons vermogen om de vrije Spirit van Vader te ervaren, de heling van alle beeldvormingen van wat we hier mannelijk zijn gaan noemen. Door Karnak, de tempel van de bouw van het oorspronkelijke lichtlichaam, ontmoeten we het werkelijke bewustzijn van onszelf, van Vader, we kunnen het voelen/zien. Hierin gaan we ook de diepe alchemie blootleggen tussen Ptah en Sechmet. Dit is de ontembare essentie achter het vrouwelijke, die vol gaat voor waarheid, en alles blootleggen wat blootgelegd dient te worden zodat pure creatie is en kan zijn. Ook: Hoe ligt de verhouding tussen Ptah en Ra, die beiden worden gezien als de ‘scheppingsgoden’ van Egypte?
Tijdens dit traject reizen we af naar een kwaliteit in onszelf waarbinnen we het hologram van dit lichaam van binnenuit/buitenaf kunnen zien en ervaren, zodat de volledige database van creatie meer door kan stromen. Het is tijd om Egypte te gaan zien, als een geheel, en hoe alles wat we nu ervaren op Aarde een verlengstuk is van het Egyptische rijk. Ptah is onze innerlijke gids om alles van Egypte bloot te leggen, vanuit een trilling waar geen verstoring is. Dit is ervaarbaar wanneer de codex opnieuw in onszelf wordt ervaren, kijkend door de Petrus-matrix heen. Hier waar het Gouden Egypte is en leeft, in ons, hier-en-nu.
We gaan weer een balans scheppen tussen voelen, ervaren, meditaties/transmissies en kennisuitwisseling om deze shift te zijn in ons dagelijkse leven.
We gaan heerlijk kosmisch reizen in onszelf.
Moge het werkelijke Egypte nog meer gaan leven in jou.
Ik kijk er enorm naar uit, lieve mensen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zooms zijn op zaterdagochtend 20 en maandagavond 22 augustus 2022. De ochtendzoom op 20 augustus begint om 10:00u en duurt tot 13:30u. De avondzoom is van 19:00u tot 22:35u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer. (Dit is het gezamenlijke bedrag voor beide Zooms). Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuƫl