The Rabbit Hole

Dag lieve mensen,

Op dinsdagochtend 1 november 2022 (Allerheiligen) geef ik een empowerment Zoom over de alchemistische waarde van ‘The Rabbit Hole’.
How deep does it rabbit hole go?
De term The Rabbit Hole (Follow the White Rabbit) wordt o.a. gebruikt in Alice in Wonderland en The Matrix. Maar wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd? Waar refereert het naar? Hiervoor dienen we terug te gaan naar het dieren-universum en de reikwijdte van het konijn. Wat is de blauwdruk van het konijn? En wat gebeurt er wanneer we in deze waarde, deze energiebanen zijn? Wat is er aanwezig achter het konijn? Wat is het konijn nu werkelijk? Het konijn legt de absolute werkelijkheid bloot, in relatie tot de relativiteit van alles wat we hier kennen. Het konijn is het innerlijk kompas waarbinnen je volledig vanuit je eigen geboortekanaal kunt leven en tot in de kleinste detail loskomt van het voedingsysteem van deze ingebrachte matrix. Het konijn is jouw krachtenveld waarbinnen je ongeacht kunt blijven staan terwijl je de dieptes van de interdimensionale psyche betreedt, tot in detail onderzoekend, voelend en ziend hoe deze realiteit (het metaversum) in elkaar is gezet als cyber-werkelijkheid.
Deze matrix wordt gestuurd door wezens die een hack hebben gedaan op het menselijk vermogen om één te zijn met de betekenissen (de geest-waarde) van realiteiten en blauwdrukken, zoals o.a. de dierenrijken.
Tijdens deze Zoom neem ik je vanuit meditatie/afstemming/transmissies en wat informatie-uitwisseling mee naar de oorsprong van the RABBIT, om jouw vermogen/jouw kracht van de rabbit hole te ervaren en stabiliseren. Jouw bewustzijn mag weer hier zijn. Het beheer van de dieptes van het konijn, de waarde van het konijn.
Het wordt een prachtige Zoom, een reis in de dieptes van de psyche.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdag 1 november 2022 en begint om 10:00u en eindigt rond 11:30u. Inloggen kan vanaf 09:50u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 8 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël