The Return of the Prodigal Son: Entering the St. Petersburg Blueprint

Dag lieve, mooie mensen,

Op dinsdagavond 19 oktober 2021 geef ik een nieuwe online-seminar via Zoom over de unieke link tussen ons innerlijke bewustzijn, de blauwdruk van Nederland en de blauwdruk van Rusland, met volledige aandacht voor de alchemie van de stad Sint Petersburg. In deze grote miljoenenstad worden 2 van Rembrandt’s meesterwerken bewaard in de Hermitage: Het betreft: De Wederkeer van de Verloren Zoon (1669) en Abraham’s Offer (1635).
Deze alchemistische code van Rembrandt is eigenlijk een voet tussen de deur zodat wij deze grootse bewustzijnsvelden in onszelf kunnen (h)erkennen. De vele gezichten en betekenissen van dit schilderij mogen zichtbaar en voelbaar worden. Ook is het een resonantieveld waardoor we inzage hebben in wat Sint Petersburg nu eigenlijk is. Wat is de code voor ons en planeet Aarde?

St. Petersburg is in het matrix-model de vestigingsstad van het Petrus-projectie programma. Het is de werkelijke ingang waarbinnen we toegang hebben tot een frequentieveld waarbinnen we kunnen zien hoe de Petrus-werkelijkheid is geïmplementeerd in onze menselijke psychologie en het gedrag wat daar uit voortkomt. St. Petersburg is onze inzage in het ‘dossier Petrus’, en onze toegang tot de ongefilterde, ongecensureerde kennis van wat er nu daadwerkelijke gaande is achter het Petrus-programma. En vooral: Wat gebeurd er wanneer Petrus wordt doorgrond en wegvalt? Waar ben je dan werkelijk?
Er is een unieke link tussen Nederland en Rusland. De Russische vlag (rood-wit-blauw) komt voort vanuit de dynamiek met Nederland. Rusland is ons vermogen om ons te verlossen van verlossers-projectie. Het is de grote ommekeer waarbinnen we onze eigen volledige autoriteit en autonomie leven en ons vrij maken van projecties waarbinnen we deze autoriteit uit handen hebben gegeven. Rusland is de grote energiedatabase, de beweging, de stootkracht om onszelf vrij te maken van geprojecteerde werkelijkheden. De rode draad door alle programma’s. Het is onze know-how om de formule door het doolhof te ZIJN.
St. Petersburg, wat op één lijn ligt met o.a. Finland, is het epicentrum van een mogelijkheid om zelf weer de beheerder te zijn van jouw Plasma-bewustzijn. Plasma is het Bronbewustzijn, het veld waarbinnen we weer daadwerkelijk kunnen verbinden. Het werkelijke organische, elastische veld waarbinnen wij in onszelf onze eigen dots volledig kunnen connecten. Het is het veld waarbinnen werkelijke bewegingsvrijheid IS.
Petrus is een code-naam voor een aangepast geometrisch model waarbinnen de Aarde en de mensheid is gehackt binnen dit plasmaveld. Petrus is de geprogrammeerde sleutelhoeder van de matrix, die symbool staat voor een geometrie waarbinnen de mensheid wordt gemanaged om binnen de 8-schillen werkelijkheid te blijven vertoeven. Het reincarnatieprogramma en de energiecirculatie binnen dit matrixmodel. Het is een afweersysteem die is gebouwd rondom het 3e punt.
St. Petersburg is binnen de Russische blauwdruk de keyholder om onszelf te ontkoppelen/verlossen van het Petrus-projectie programma, juist door ons vermogen om het epicentrum te kunnen doorzien. Ons fysieke-emotionele en zielenbewustzijn mag werkelijk ervaren dat het vrij mag zijn, vrij mag ademen en bewegen. Wat gebeurt er wanneer je jezelf weer inneemt in het epicentrum van de Petrus-Plasmavelden hack? Wat gebeurt er alchemistisch gezien? Hoe liggen de lijnen met de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad?
Tijdens deze avond gaan we werken met de oervelden binnenin onszelf. Het oneindige domein van Siberië en de Altai om het fort Sint-Petersburg en haar bibliotheken te betreden. We zullen werken met de code van De Wederkeer van de Verloren Zoon van Rembrandt om unieke, innerlijke verbanden te leggen tussen ons eigen bewustzijn en de code van Sint-Petersburg. Hoe klikt alles (al het bovenstaande) naadloos in elkaar als één verhaal? Als één geheel?
We gaan verbanden leggen en afreizen in onze pure geestkracht om de alchemie van de ZOON veel meer te gaan ervaren. Hoe werkt het Zoonschap? Wat is er ingecodeerd in Rembrandt’s meesterwerk en hoe kunnen we dit toepassen?
We gaan bewust afreizen naar verschillende krachtplekken in Sint-Petersburg, zoals de Izaak-kathedraal, De Kathedraal van de Opstanding van de Verlosser Op Het Bloed, De Kazan-kathedraal en andere krachtplekken van Sint Petersburg. Laten we kennismaken.
Tijdens verschillende meditaties/afstemmingen zal ons eigen vermogen om deze code in beheer te nemen groeien. Het is het vermogen om weer bewust aanwezig te zijn in een zeer grootschalig bewustzijn in onszelf.
Deze avond is een diepgaande, innerlijke reis binnen een zeer gecentreerd meridiaanpunt van ons bewustzijn.
Ik kijk er enorm naar uit wederom.
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze Zoom.
De avond is op dinsdag 19 oktober 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:35u. Inloggen kan vanaf 18:50u. Aanmelden kan via galacticheartcentre@yahoo.com. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen/willen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro.
Na opgave zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël