The Romanian Blueprint

Hallo lieve mensen, op deze eerste dag van september 2021 geef ik een Zoom over een zeer bijzondere landenblauwdruk: Roemenië.
Een groep mensen heeft een aantal jaren geleden met speciale apparatuur talloze krachtplekken en deelgebieden uitgelezen. Hierin werd bekend gemaakt dat een paar van de hoogstfrequente plekken op Aarde juist in de Balkan zijn, vooral Bulgarije en Roemenië.
Ik ben eenmalig in dit zeer bijzondere land geweest en ik was aangenaam verrast door de ongekende schoonheid van het land en de pure energie.
Ieder land weerspiegelt unieke kwaliteiten binnenin onszelf en ieder land draagt een uniek geheugen met zich mee, die voor de mensheid en voor alles wat het leven IS essentieel is.
Roemenië is hierin eigenlijk een micro-bewustzijn van het menselijke, interdimensionale ademhalingssysteem. Roemenië symboliseert de innerlijke alchemie van volledige doorstroming van de menselijke/Bronademhaling. Een vrije energiebeweging en energiecirculatie. Roemenië is de constante upgrade van onze menselijke ademhaling en de expansie van kennis/wijsheid over alle gelaagdheden wat de ademhaling eigenlijk is. Het is de psychologie van doorstromingen en opstoppingen. Roemenië is de bewuste groei en expansie van ons bewustzijn mbt onze energiehuishouding. Kun je volledig bij jezelf zijn en bij jezelf blijven in alle situaties? Kun je vanuit de Bron-formule/de oorsprong zelf de initiator zijn van je ademhaling en de Geest van wat ademhaling eigenlijk is weer volledig tot je nemen? Roemenië is aanwezig op de trilling van het momentum waarin de alchemistische ademhaling leeft. Ademhaling heeft een waarde, een eigen geheugen, een startpunt waarbinnen deze ervaring ervaren wordt in heelheid. Deze liefdevolle, stuwende kracht heeft een eigen werkzaamheid en een unieke kracht om heel bewust door de niet-stroming heen te ademen. Het is als een stroom van water dat volledig toegang heeft tot het geheugen van alles wat je blokkeert m.b.t. overtuigingen, denkbeelden en dualistische/traumatische ervaringen. Roemenië is daardoor een innerlijke Master healer om de essentie te pakken achter alles wat wordt ervaren in de trillingen van de niet-werkelijke doorstroming van Bron. Roemenië is een master healer kwaliteit in de mens, waarbinnen het menselijke DNA gewoonweg toegang heeft tot het volledige kosmische geheugen waarbinnen alles doorzien wordt. Hierin is het mogelijk om constant weer de werkelijke Bron van ademhaling te initiëren, om alles wat niet doorstroomt kennis te laten maken met wat doorstroming eigenlijk betekent. Hierin komen ZIJN en beweging gewoonweg samen. Jouw essentie wordt ervaren in alles en door alles heen. Roemenië is een meester healer m.b.t. projectie en het in stand houden van de wond en het grote gat dat is ontstaan binnen de vallen van bewustzijn. Roemenië biedt toegang tot de kennis/wijsheid/het overzicht waar je onbewust je energie weggeeft en het toestaat dat je energie wordt genomen. Roemenië leidt helemaal terug naar de kern van de zielenpsychologie waar je onbewust hebt toegestaan dat externe entiteiten kunnen leven via jouw energiesysteem en energiehuishouding. Dit is ook de reden van juist binnen de mystiek Dracula en vampieren zijn gekoppeld aan het hologram van Roemenië. Roemenië herbergt de database, de psychologie van vampirisme. Het kent het epicentrum, de overtoon waarbinnen dit energiepatroon is ontstaan. Het kent daardoor de doorgang door het centrale tekort-bewustzijn. It is all about full-conscious energy management.
Tijdens deze avond gaan we de unieke, prachtige energie van Roemenië ervaren en vertalen. We zullen bewust werken met verschillende krachtplekken/drukpunten in onszelf op bovenstaande kwaliteiten heel bewust weer zelf te initiëren. Jij bent de Bron om dit weer in werking te kunnen zetten. Het is een zeer grote reikwijdte. We zullen diep ingaan op het Dracula bewustzijn en hoe je beweging kunt scheppen in deze diepgewortelde zielenrealiteiten. Roemenië is een master dragon frequentie en heeft daardoor de kwaliteit om het dualistische Draco-veld te doorzien. Het epicentrum van deze parasitaire psychologie te doorzien. Het is meesterschap over je energiehuishouding en het inzicht/overzicht in wie jij bent, en de impact van de keuzes die je maakt.
Tijdens deze avond zullen we werken met de innerlijke krachtplekken van de Roemeense sfinx en Babele ( in Bucegi Mountains). Bucegi is omhult door mystiek, door ondergrondse tunnels, en is een zeer essentiele doorgang voor talloze buitenaardse levensvormen. Rondom Bucegi worden vele UFO’s gespot en is er een bondig contact tussen de overheden en verschillende buitenaardse civilisaties. Wat betekent de Roemeense Sfinx? Wat is zij? Wat communiceert zij?
Ook gaan we aan het werk met het Transsylvaanse bewustzijn. Wat is Transsylvania? Wat vertegenwoordigd deze bijzondere deelstaat? Welke code is het? Ook gaan we bewust de wereld achter hoofdstad Boekarest ervaren, de Roemeense ingang in de Zwarte Zee, en de energie van de Karpaten (berggebieden).
Tijdens de diepe meditatie(s) gaan we onze eigen Roemeense bibliotheek betreden om het heel bewust te ervaren en tegelijkertijd bovenstaande codes door te laten stromen.
De Zoom-avond is op woensdag 1 september 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. Kun je niet live deelnemen maar wil je wel de opname? Dat kan. De uitwisseling voor live-deelname en de opname is 15 euro per deelnemer. Opgeven kan via galacticheartcentre@yahoo.com . Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank. Wie weet tot dan.
Much love, Nanco Immanuël