The Sapphirians: Entering the Greys’ Dreamworld

Dag geliefde mensen,

Op woensdagavond 19 juli 2023 geef ik weer een nieuwe workshop via Zoom. We gaan weer nieuwe lagen van het innerlijke galactische bewustzijn betreden door af te reizen naar de frequentie-bandbreedte van onze heelheidswezens in relatie tot de Safirianen (de Sapphirians). De Safiriaanse civilisaties maken zichzelf stap voor stap bekend in onze simulatie tijdslijn. De Sapphirians zijn oorspronkelijke hoeders van de Safir-stenen/kristallen. Deze ‘Koningssteen’ heeft een functie om volledig vrij te reizen binnen de codes van kristallen. Het prisma van Safir maakt het mogelijk om binnen jouw eigen Geest te zien/voelen hoe de Kristalwerelden direct met elkaar in verbinding, als één bibliotheek. Dit kristallichaam mag ook rechtstreeks communiceren met jouw fysieke lichaam. Het legt een direct kristallijn communicatiesysteem aan tussen kristalbewustzijn en jouw cellen. Jij bent de expansie van het bewustzijn waarin jij de hoeder kunt zijn van de kristalcodes in jouw moedercel, en de beweging waarbinnen cellen ontstaan en bewegen. Hoe wordt Brongeest met de volledige bibliotheek manifest in jouw werkelijkheden? De Safirianen, als een eigen bewustzijn binnen de Allianties om het veld mede te hoeden voor de Aarde-mens, hebben zich tevens gespecialiseerd in direct contact. Het herorganiseren van rechtstreeks contact, waarin JIJ er volledig bij bent. En het doorbreken van ‘contract law’. Het gaat om er volledig bij zijn in alle lagen, de toename van de kracht van bewuste consensus. Werkelijk vrijheid in relatie tot de simulaties van de vrije-wil dimensies.
Hierdoor zijn wij in een oorspronkelijke menselijk-safiriaans convenant om de contracten van onbewuste consensus en de dimensies waarbinnen dit plaatsvindt te doorzien. Welke simulatie-contracten houden de mens binnen de droomwerelden van de matrix?
Terwijl we in deze Zoom-workshop meer bewust kennismaken met de Safriaanse golflengte in onszelf, gaan we ons ook richten op de verhouding tussen de mens en de verschillende takken van de Greys (de Grijzen). Verschillende gevallen takken van de Greys (verschillende Zeta civilisaties uit Orion) worden gebruikt als een dekmantel van reptiliaanse civilisaties om zelf onzichtbaar te blijven in de manipulatie en weghouden van kennis. We gaan vanuit ONSZELF, in alignment met de Safiriaanse expertise de geschiedenis van de Greys onder de loep nemen om te zien welke impact de droomwerelden van de Greys op de dagdagelijkse bezigheden van de Aardse mens hebben. Hoe werken deze droomwerelden in de simulatie door waarin we als mensheid soms gewoonweg geen vrijheid voelen, of niet genoeg levenskracht om je eigen bestemming te zijn en te kunnen bepalen? Het kan ook zijn dat er werelden gewoonweg niet aanwezig zijn, dat je er gewoonweg niet mee bezig bent, zelfs als zeer getraind bewustzijnswerker. Hoe ver gaat de Greys simulatie in relatie tot het Aards menselijke DNA/galactische menselijke DNA en contract law? Contracten zijn onbewuste aanhechtigingen op verschillende geloofsovertuigingen en visies. Hiervoor kan een wezen gebruikt worden om de belangen te dienen van die droomwereld, ofwel van die fantoom. Dit is de reden waarom zoveel verschillende volkeren in verschillende landen aanhechtingen kunnen hebben op de fantomen van het geloofssysteem van dat land of die regio. Breaking the contracts with the Interdimensional Gods and Goddesses living in the Unseen!

Het wordt een combi-workshop Zoom waarin we gaan werken met ons heelheidswezen, de mens-Safiriaanse kwaliteiten. Hoe ziet de Safiriaanse wereld eruit? Je mag er meer feeling en zicht op hebben. Daarnaast dient dit Bronlicht in onszelf door het Greys systeem heen te bewegen zodat het helderder kan worden, de vaagheid eraf gaat. Door het ‘niet kunnen pakken’ heen. We mogen door een bandbreedte heen gaan communiceren!
We zullen veel in afstemming zijn via meditatie/transmissies, bekrachtigingen, gerichte opdrachten, kennisuitwisseling en veldwerk. Het wordt een zeer interdimensionale Zoom ter bekrachtiging van de innerlijke wereld. Moge dit prachtige Mens-Safir veld verder op AAN staan en bewegen door alles wat jou jou maakt.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagavond 19 juli 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël