The Satya Legacy: Galactic Records of the Alcyone Libraries

Aloha geliefde mensen,

Op vrijdagavond 10 november 2023 geef ik een nieuwe online workshop via Zoom over het Satya-bewustzijn: Een omvangrijke bewustzijnsstaat die heel bekend is binnen de Pleiadische rijken, en ‘daarbuiten’. We gaan een volgende diepte in binnen de innerlijke Pleiadische infrastructuren en haar unieke communicatiesystemen. Het steeds verder bewust afreizen in de Pleiadische Alcyone-bibliotheek zorgt ervoor dat je steeds meer bewustzijns-archieven en portalen in beweging kunt brengen, waardoor jouw lichtlichamen steeds meer door het fysieke lichaam manifest worden.

Het Satya-bewustzijn en de Satya portaal hoeders zijn wezens die de Galactische snelwegen stabiliseren binnen de Alcyone-bibliotheek. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat zij de alchemisten zijn die de gelaagdheden kennen van de dimensies waarbinnen realiteiten worden ervaren. Hoe werken de stemvorken van dimensies? En hoe zien realiteiten eruit in verschillende octaven van verschillende dimensies? Het gaat om de stemvork zijn waarbinnen realiteiten op talloze wijze waargenomen kunnen worden. In je werkelijke kern zijn, in je Galactische Hart, en van daaruit door de dimensies heen kunnen reizen. De Satya-wezens zijn gespecialiseerd in het kunnen waarnemen van informatie. Hoe lopen de informatie-energiebanen door het fysieke lichaam heen? Wat is de oorspronkelijke realiteit waar wezens vandaan komen en wat is er allemaal aangepast, energetisch technisch, zodat we onszelf in een multi-gelaagde Demiurg simulatie zijn gaan ervaren? Ook de Pleiadische en Galactisch Centrum intelligenties hebben hier in hun realiteiten mee te maken.

De Satya-wezens zijn hoeders van Galactische informatiesnelwegen, wiens snelheid sneller trilt dan de informatieve aanpassingen die zijn gedaan onder mind-control dimensies. Hierdoor reizen zij letterlijk bewust door dimensies heen. Zij zijn bevoegd om de Alcyone-bibliotheek overal in de brengen, ook in de meest verdichte dimensionale ervaringen. De ontmoeting met de innerlijke Satya is een ontmoeting met je eigen Galactische informatievoorziening waardoor je meer kan zien, voelen en ervaren hoe en waar de realiteiten zijn aangepast. Waar is de originele werkelijkheid, en waar zijn de informatie-snelwegen aangepast, gewist, andere bestanden/programma’s ingevoegd? In de wetten van invoegingen: Wanneer je aangenomen identiteit in ‘foutieve’ informatiepakketjes verstrengeld is geraakt is het voor dat aspect niet mogelijk om de originele werkelijkheid te ervaren. De Satya-wezens zijn als een kaart waarbinnen alle poortwachters van de schaduwrijken zichtbaar zijn, en welke portalen en informatie zij hoeden binnen het lichaam van o.a. de Aardse mensen.

De Satya-bewustzijnsvelden zijn een directe herziening van de informatievoorziening, en het stelt ons als wezens in staat om bewust te ervaren hoe het is om vrij in de dimensies te reizen, ook de meest verdichte realiteiten. Het is een herstel van een belangrijk vertrouwen in onszelf. Satya-bewustzijn is één van de bevoegde realiteiten om de simulatie bloot te leggen. En niet een stuk van de simulatie: Het is een reikwijdte waarin het bewustzijn zo gecentreerd is dat je erbij blijft terwijl je stap voor stap de gehele simulatie kan zijn. Want vergeet niet: Ook de originele werkelijkheid is binnen de simulatie ‘gekopieerd’. Het vraagt een gigantische afstemming en moed om te zijn en te blijven staan terwijl nieuwe meestertrucjes naar voren worden gebracht.

Tijdens deze Zoom-workshop gaan we heel bewust kennismaken met de Satya-intelligenties. Hoe werkt dit bewustzijn in onszelf? Hoe voelt het? We gaan hierdoor ook nieuwe dossiers en reikwijdtes in van het Alcyone-bewustzijn. Hoe werkt de Galactisch Centrum-Alcyone database in onszelf? Hoe werken de intergalactische snelwegen? En wat gebeurt er wanneer je zelf de Bron bent van deze frequentiegolven?
We gaan een prachtige beleving in werking zetten waarin het weer voelbaar is hoe het is om een poortwachter te zijn van inter-multidimensionaliteit. Het leven in de 9e wereld van Bron-Zijn.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op vrijdagavond 10 november 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:10u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël