The Sirian Cycle

Dag lieve mensen, dit is een 2-voudig Zoom traject waarin we heel bewust afreizen naar de ontstaans-coderingen van het Siriaanse bewustzijnshologram en het cyclische verbindingsnetwerk tussen Planeet Aarde en Sirius.
De Siriaanse werelden worden omhuld door diepgaande mystiek en vele vraagtekens. Vele nieuwetijdsmensen voelen veel lijntjes met Sirius en Siriaanse oorsprong, maar wat is nu de werkelijke geschiedenis van Sirius? Binnen welk geestelijk domein is Sirius gecreëerd en wat is zijn/haar functie in het geheel? Wat wordt er gecommuniceerd en wat symboliseert Sirius nu binnen ons heelheids-en dualistische bewustzijn?

We gaan gedurende deze Zooms bewust afstemmen met verschillende Siriaanse rassen die de mensheid ondersteunen om volledig aanwezig te zijn in het oorspronkelijke galactische lichtlichaam. We gaan o.a. een bewuste ontmoeting in met de Sothisiaanse civilisatie en de Siriaanse Elohim (de wezens die het oerveld van Sirius hoeden). Juist in deze afstemmingen hebben wij het vermogen om bewust aanwezig te zijn in de galactische siriaanse bibliotheek waar de kennis/wijsheid en vertaalslag aanwezig is om jouw verhoudingen met Sirius in te zien. Sirius is niet 1 ster, maar een constellatie van miljoenen civilisaties en bovenstaande rassen zijn hoeders van een Siriaans overzicht over alle levende rassen en organismes in deze verschillende frequentiezones die onder het Siriaanse domein vallen. De planeet die wij Sirius B noemen is de geboortester van alles wat zich binnen Sirius voltrekt en het is de hoeder van de oorspronkelijke resonantie/code van het water bewustzijn in onze galaxie. Dit is heel belangrijk, lieve mensen! Het is de toegang tot de water-database. Tijdens deze avonden zal ik dit heel bewust verdiepen. Welke impact heeft dat op ieder levend wezen? We gaan heel bewust de oer-ruimte verkennen waarbinnen het Siriaanse bewustzijn is. We gaan de holografische ruimte van oneindigheid betreden. Een ervaring in van de ruimte waarbinnen deze wezens hun bewustzijn ervaren. We gaan dus letterlijk de spaceship frequentie betreden om te communiceren over de Siriaanse lichtcodes.
De oorspronkelijke Sirianen leven in een domein die de mensheid ondersteunt in het openbreken en uitschakelen van het geometrische schaduwrasterwerk waarbinnen onze fysieke realiteit wordt gedroomd en cyclisch gevangen wordt gehouden. De nieuwe Siriaanse cyclus is een doorgang waarbinnen de mensheid zijn/haar bewuste oneindigheid/onsterfelijkheid ervaart en haar meesterschap over het water. Dit betekent dat er een doorlopende energiegenerator in ons aanwezig is die niet gestopt kan worden door afleidingen, charme-offensieven, verleidingen en manipulatie. Oneindigheid is, water is, en stroomt. You are no longer going with the flow, maar je bent de initiator van de Bron van de flow. Jij bent de Bron van de flow.
Wanneer het Siriaanse convenant in ons stabiliseert zijn wij het vermogen om in het energieveld te kijken van een schaduwgroep van gevallen Sirianen die het geometrische pantser heeft gecreëerd in het menselijke brein, en de mensheid gijzelt in een fysieke avatar die aanwezig is in een pseudo-ruimte. Deze geometrie is geschapen vanuit een tekort en daardoor ervaart de mensheid niet alleen tekort, maar ook de cyclus van leven-en-dood. De Grote Piramide van Gizeh speelt hier een essentiële rol in. Tijdens deze avonden gaan we ook de relatie met Egypte verder verduidelijken. Het Egyptische domein is een confrontatiepunt met betrekking tot alles wat met de Aarde-Sirius verbinding te maken heeft. Hoe zit dit nu precies in elkaar?


Tijdens deze avonden gaan we samen heel bewust ademen door de hermetische afsluiting van de Siriaanse code. Er is een portaal gecreëerd door deze Siriaanse groep (Hermes), waardoor de Aarde en haar mensheid ervaart dat het afgesneden is van de werkelijke Siriaanse bibliotheek en daardoor ook van haar onsterfelijkheid. Wanneer we het Siriaanse domein betreden krijgen we volledig inzicht over de impact van deze holografische deceptie. Hierin gaan we verder het Siriaanse convenant in om de Aarde-Sirius bibliotheek een stuk te herstellen. Jij bent gemachtigd om jezelf toegang te verlenen tot dit domein, deze frequentiezone van jouw oneindig wezen!
Door middel van verschillende meditaties, bekrachtigingen en kennis-uitwisseling gaan we de oorspronkelijke Siriaanse KA-lichtfrequentie rechtzetten in het fysieke en zielenbewustzijn. We gaan een eerste inzicht/overzicht in op het geschapen oorzaak-gevolg veld wanneer je Sirius betreedt en wat de impact is (geweest) van de Siriaanse val. Sirius is onze toegang tot de oer-frequentie van het zaad van ons wezen. Het oneindige geestelijke domein. De werelden achter The Seed of Life om volledig inzage te hebben in het oneindige licht van jouw wezen. Een lichtje dat zo fel is dat niks of niemand haar tegen kan houden om te zijn en te staan! Laten we het Siriaanse meesterdomein betreden en heel bewust werken met de aanwezigheid van deze bewustzijnsgolven in onszelf. Het worden 2 zeer belangrijke en diepgaande alchemistische avonden.

De eerste avond heb ik heel bewust op donderdag 9 september (9-9) neergezet en de 2e avond is op zondag 12 september 2021. Beide avonden beginnen om 19:00u en eindigen om 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor het hele traject van 2 avonden). Ook voor de mensen die alleen de opname willen hebben is de uitwisseling 30 euro. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com . Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Je bent van harte welkom. Wie weet, tot dan!

With love, Nanco Immanuël