The Solar Disc Records

Dag lieve allemaal,

Op woensdagochtend 29 mei 2024 geef ik de op-1-na-laatste Zoom-workshop van mei 2024. Deze online-bekrachtiging zal gaan over de interdimensionaliteit van de Zonneschijven. The Solar Discs.

De zonneschijven komen terug in verschillende mystieke tradities en tijdslijnen. Denk hierbij o.a. aan Maya’s, Inca’s en Achnaton.

Een zonneschijf is in de Aardse oorsprong een instrument van pure concentratie van bewustzijn. Een vakmanschap waarbinnen de oorspronkelijke zonnecodes gecontained kunnen worden in het leven op Aarde. Ambassades waarbinnen de zon en haar communicatiesysteem rechtstreeks tot de bandbreedtes van de Aarde en haar bewoners communiceert. De belichaming van de zon. Het is eigenlijk de geleider van de oorsprong zon die zichzelf installeert in het innerlijke veld van de Aarde. Eigenlijk zou je de zonneschijven dus eigenlijk de containers kunnen noemen van de Inner Earth Sun. De Aarde heeft haar eigen zon, waarbinnen Zij haarzelf kan blijven ervaren in wat zij is. Dit geldt ook voor haar bewoners, levend in haar schoot.
Tijdens deze Zoom-workshop gaan we reizen in het ontstaan van de Zonneschijven. We gaan ervaren hoe de planetaire Zonneschijven werden gecreëerd in MU, in het bewuste leven van het ontstaan van de Aarde. Mu is eigenlijk het geheugen van de Moedercel op Aarde, het ontstaan van de Aarde. Een bibliotheek waarbinnen je het ontstaan van de Aarde binnenin jezelf kunt ervaren.

De mystiek van de Zonneschijven is zeer sterk aanwezig in Midden-en-Zuid-Amerika. Ook de Spaanse inquisiteurs waren volop op zoek naar de Zonneschijven en de Guardians van de Zonneschijven. Wie waren deze Guardians en wat deden ze nu eigenlijk met de Zonneschijven?
We gaan tijdens deze Zoom de interdimensionale alchemie en werkzaamheid van de Zonneschijf in onszelf ervaren. We gaan de Andes-gebergte betreden en het communicatiegrid van Zuid-Amerika, waar de bandbreedte is om van binnenuit de Inner Earth Sun te ontsluiten in ons eigen hologram.

Deze reis binnen de Zonneschijf zal ons brengen naar de blauwdruk van Venezuela. Dit grote land ligt al een tijdje zwaar onder vuur, wat vanuit een interdimensionaal standpunt veel verder gaat dan politieke redenen. Venezuela is de overdracht-sleutel waarbinnen de wijsheid van de Zonneschijf wederkeert naar de mensen. Toen de Aarde en haar zonneschijven werden gecreëerd werd er een soort externe harde schijf gebouwd. Een mogelijkheid/een kracht om vanuit de waarnemer/getuige het licht van de Aarde en haar mensen te behouden. Deze getuige wordt ook wel Venus genoemd. Venus is een bandbreedte waarbinnen het ware licht van wat Planeten zijn wordt gezien! Venus is dus eigenlijk de getuige van het ontstaan van de Aarde, haar code, haar grid, haar evolutie. In deze bandbreedte kunnen we de Inner Earth Sun werkelijkheid bewust voelen, zien en ervaren. Venezuela, in de Moederlijke ruggengraat van Zuid-Amerika, is het Venus communicatiestation. Het is het openen van de Aarde-Venus bibliotheek. Hierdoor is het als een Andes-land een hoeder van de evolutie van de Zonneschijven en een ziener wat er werkelijk met het Licht is gebeurd op Aarde. Als een verhalenverteller die de werkelijke geschiedenis omtrent het licht communiceert.
Venezuela is een grote oer-blauwdruk die in deze Zoom heel bewust uitgepakt en gevoeld mag worden.
We gaan door middel van transmissies, informatie-uitwisseling en bekrachtiging een reis maken in onszelf om de reikwijdte/codes van de Zonneschijven te ervaren en op AAN te zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op woensdagochtend 29 mei 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:00u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël