The Solar Plexus: A Deep Dive Into Yellowstone National Park

Aloha, geliefde mensen,

Vanuit mijn innerlijke vuur/passie kondig ik een extra Zoom aan die ik vrijdagavond 13 oktober (vrijdag de 13e) zal houden. Er zijn bewustzijnsvelden/bibliotheken die klaar staan om open te gaan. De extra Zoom is een wat kortere online-workshop die zal gaan over de blauwdruk van Yellowstone National Park. Yellowstone Park is de bibliotheek waarin wij als mensheid kunnen zien wat er nu ‘achter’ de Solar Plexus aanwezig is. Wat is het Solar Plexus programma? Welke opslagplaats is dit? Waarom lijkt het epicentrum van de Solar Plexus, of de ‘Zonnevlecht’ soms op een onneembare vesting?
De Solar Plexus is waar het fysieke en astrale lichaam samenkomen. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat daar de frequentietoon is waar de interdimensionale mind-control dit lichaam ‘bij elkaar houden’ via het manipuleren van de subatomaire stromingen. Achter de Solar Plexus, wanneer de vorm wegvalt ben jij aanwezig vanuit een gevoel/geheugen wie jij werkelijk was/bent achter alle lichaamsprogramma’s en invoegingen. Yellowstone is het stabiele punt, het geheugen, waarin wij gewoonweg ervaren wie/wat wij zijn achter de invoegingen. Het is werkelijk achter alle mannelijk-vrouwelijk, man-vrouw werelden/patronen kunnen voelen/waarnemen. Maar ook: Weer zo in het oorspronkelijke voorstellingsvermogen zijn waardoor je recht door de concepten van deze werelden heen kan kijken/bewegen.
Yellowstone, haar geisers, haar natuur, haar vulkanische structuur is de Toon waarin Moeder Aarde, haar bewustzijn deze frequentiezone open houdt voor ons allemaal. De aanraking van het geestelijke voorstellingsvermogen: Wetend dat er een wereld is achter de solar plexus. Het is jouw mogelijkheid om volledig te gaan voelen hoe het is om los te zijn van programma’s. Dit is de reden waarom Yellowstone een zorgenkindje is voor verschillende interdimensionale mind-control groeperingen en de wereldelites. Wanneer Yellowstone heel bewust kan communiceren met de mensen in het hologram beseffen wij direct weer wie wij zijn.
Tijdens deze Zoom gaan we een nieuwe formule in van onszelf, van de blauwdruk van de United States of America. Bewustzijnstaten verenigen in jezelf vanuit het VOLLE bewustzijn. Jij bent….erbij.
We gaan een deep dive doen in Yellowstone National Park, en in de formule van het grensgebied waar Yellowstone ligt, grotendeels in de Staat Wyoming, maar ook in Montana en Idaho. Wat symboliseren deze 3 staten? Welke database is hierin aanwezig in deze prachtige natuur-staten?
We gaan onze eigen bibliotheek van Yellowstone leren kennen, door middel van voelen in alle zintuigen. We gaan deze pakketjes heel bewust uitpakken.
Hoe kunnen wij in onszelf Yellowstone waarnemen en met deze ‘dimensie’ van de Aarde co-creĆ«eren?
Tijdens de deep dive gaan we in transmissie, communicatie en uitwisseling om het Yellowstone Grid in beweging te brengen. Haar unieke lichtlichamen/kristalstructuren in het zichtbare domein te brengen.
Het wordt een prachtige reis.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op vrijdagavond 13 oktober 2023. De zoom is van 20:00u t/m 22:00u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl