The Sothisian Light: A Cosmic Insight Into The Presence of the Dawn

Aloha geliefde, mooie mensen,

Wat vind ik het fantastisch om aan te kondigen dat ik op zondag 18 februari 2024 weer in Assen, Drenthe zal zijn voor een workshop/live-activatiedag. Wederom wil ik Rita van harte bedanken voor het openstellen van haar ruimte en het mede-mogelijk maken van deze samenkomst!

Tijdens deze dag gaan we heel bewust kennismaken met een civilisatie binnen onze Galactische Families: Namelijk de Sothisianen. De Sothisianen vallen onder het Siriaanse bewustzijn, en zijn daarin een volledig op zichzelf staande realiteit. Zij zijn hoeders van Siriaans ambassadeurschap. Het zijn wezens die de oorspronkelijke Siriaanse belangen behartigen in relatie tot planeten, sterrenstelsels, en het communiceren met volkeren en bewustzijnswezens in het universum. Zij zijn hoeders van de Siriaanse DAWN, de aanwezigheid van de dageraad, zodat bv de mensen op Planeet Aarde terugkeren naar een volledig innerlijk besef wat Sirius eigenlijk is binnen de alchemistische essentie en realiteits-beleving. De Sothisiaanse zaadjes, of wezens, zijn speciaal gecodeerd om oneindige realiteiten weer zichtbaar te maken in vallen van bewustzijn. Hoe kunnen wezens door alles heen weer voelen en zien waar het over gaat? Hoe diep gaan de rabbit holes van dualiteit, en daar waar de oneindigheid is gehackt, en er een schaduw spiraal van oneindigheid door de wezens en planeet Aarde heenraast?


De Sothisianen werden o.a. benoemd in het oude Egypte en Atlantis. Zij werden daarin vereenzelvigd met de Sirianen, wat natuurlijk deels waar is, alleen is het wel belangrijk om dit bewustzijn even helemaal op zichzelf te gaan zien en voelen. Hierdoor krijgen we een veel reeëler beeld van hoe het Siriaanse bewustzijn eigenlijk werkt in onszelf.
Tijdens deze dag gaan we de ons eigen bewustzijn betreden om het Sothisiaanse domein te gaan ervaren. Hierin gaan we de bibliotheek van de dageraad in. Het is een reis waarbinnen we in het ontstaan van de Bron-Geest zijn en kunnen blijven om te kunnen ervaren hoe jouw zaadje is ontstaan, en om door alle matrix-lagen heen te kunnen kijken waar er aanpassingen zijn gedaan in de realiteitsbeleving. Wanneer aanwezig in een aangepast zaadje vervloeit het onbewuste ook met die realiteit, waardoor het vergetelheid gaat ervaren en waardoor de analoge realiteit daarachter niet bewust lijkt te bestaan. Het wezen leeft dan eigenlijk verder in een aspect, zonder te realiseren dat het een aspect is.
De Sothisiaanse bibliotheek is een volledig scan-systeem om vanuit de kern van je Geesteszaad te zien welk frequentiespel er wordt gespeeld met de Aardse mens. Het geeft een volledig inzicht-overzicht in het aangelegde Anunaki-systeem binnen dit matrix-domein.

We gaan een prachtige reis maken in de aanwezigheid van de bewuste dageraad. Een zeer geavanceerd bewustzijn binnen jezelf mag zich openbaren, voelbaar en zichtbaar zijn. We gaan de Sothisiaanse sleutel tot bewustzijn en ‘how far does the rabbit hole go’ aanraken en in beweging brengen. En het innerlijke gevoelsbewustzijn aanpassen op jouw eigen Sothisiaanse en Siriaanse golflengte. Het wordt een heerlijke, gerichte en diepgaande dag in de vermogens van ons galactische bewustzijn.
Ik kijk er erg naar uit. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.

De workshop/activatiedag is op zondag 18 februari 2024 in Assen. Na aanmelding zal ik het adres kenbaar maken.
We beginnen om 10:30 uur en eindigen rond 17:10 uur. De inloop is vanaf 10:00u.
De uitwisseling is 85 euro per deelnemer.
Koffie/thee/water en versnaperingen zijn incl, graag je eigen lunch meenemen.
Voor opgave kun je mailen naar galacticheartcentre@yahoo.com

Hele fijne dag toegewenst.

With love, Nanco Immanuël