The Source Alchemy: The Cosmic Heritage of the Jews

Dag lieve mensen,

Op woensdagavond 10 mei 2023 geef ik een nieuwe Zoom over een grootschalig thema, een oerbewustzijn waar op Aarde veel gevoeligheden op zijn ontstaan. Vanuit chirurgische precisie ga ik een Zoom geven over de oorspronkelijke, kosmische ‘geschiedenis’ van het Joodse ras. Het woord JEW is binnen het alfabet een 10-5-23, wat ook de datum is van de Zoom.

Het oorspronkelijke Joodse veld is een centrumpunt van profetieën en controversie. Maar waarom is dat?
De Joden zijn een ras die in origine niet humanoïde is. Ze komen zelfs uit een totaal ander universum, een andere ‘evolutie’. Het Joodse bewustzijn gaat helemaal terug tot de oorspronkelijke alchemie van ‘het behoud’ van Source. Het is de stabiliteit van de ‘autoriteit’ van Source en de geboorte van Source in deze werkelijkheid. Het is de OerBron die alle Bronnen bij elkaar houdt. Het is de belichaming van de wens om Bron te zijn en de Bron te kunnen pakken in alle situaties. Waar zit iets nu werkelijk? De Bron die aanwezig is en daardoor de toegang is tot alle informatie in de kosmos en de evolutie in het algemeen. De oorspronkelijke Joden zijn hoeders van deze trillingsvelden, dit oer-gevoel en caretakers van een alchemie waarbinnen de diepte intimiteit met Bron ervaren kan worden, door Bron te zijn. Het is de ervaring van de gemachtigheid van Bronwezens. Deze Bron is de bakermat om volledig te voelen dat je als Bron in deze wereld kan staan en gewoon recht door de matrix-simulaties heen kunt lopen? Het is het herstel van alle verbindingen. Daar waar alle knopen in het web worden opgeheven. Deze frequentie-toonhoogte behoort ieder levend wezen toe. De originele Joden houden dit veld open voor all-of-creation, all-the races.
En door veel gebeurtenissen in o.a. dit universum en het metaversum kunnen de Joden deze functie niet langer vervullen. Verschillende gatekeepers van dit geheugen zijn gehacked en geframed, waarin deze specifieke kwaliteit is gewist bij het ontwerp van de fysieke, lichtlichamen van deze matrix. En het gaat nog veel verder. Verschillende Joodse civilisaties zijn betrokken geraakt bij de galactische oorlogen. Het is een ultieme poging van de Demiurg en Archontische coalities om de Broncode volledig te hacken, zodat wezens zichzelf niet volledig kunnen ‘verlossen’, of bevrijden vanuit hun intacte bewustzijn.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende scenario’s ervaren binnen ons AL-bewustzijn om de oorspronkelijke Joodse civilisaties en hun reikwijdte kenbaar te maken. Hun oorspronkelijke communicatie en afweersystemen die ze hebben dienen te creëeren om deze kennis levend te houden, en de self-fulfilling prophecies waar het onbewuste in terecht is gekomen. Joods bewustzijn is in essentie de intelligentie van Bron, bewegend, ademend en communicerend en staand binnen wezens op planeten, zonnestelsels en galaxies.
En hoe zit het nu in relatie tot de blauwdruk van Israël, de profetieën van Israël, tot verlossing en natuurlijk tot de Jezus Christus simulatie, die als de Koning van de Joden en van Israël wordt bestempeld? En welke impact heeft dat op ons als individuen en de alledaagse, menselijke ervaring?
En wat gebeurt er via deze spreuk: Natanaël is dan de eerste Jood die Hem belijdt als Koning: Rabbi, U bent de Koning van Israël (Johannes 1:50).

Lieve mensen, we gaan een belangrijke reis maken in alles wie wij zijn om het oorspronkelijke menselijke/joodse convenant bewust te gaan zien, voelen en ervaren. Hoe liggen de lijnen nu werkelijk? Hoe lopen de oorspronkelijke routes en de omvangrijke schaduw die hier aan kleeft in wezens? Wat is de schaduw-psychologie van deze Joodse trillingen? Hoe zijn de Joden binnen-gekomen in de tijdslijnen van de Aarde? Hoe zijn zij hierbij betrokken geraakt? En hoe probeert het Demiurg bewustzijn tot op de dag van vandaag het Bron-veld te hacken voor deze ‘eindtijd’? Hoe liggen de lijnen tussen de Nazi’s en de Joden? Wat gebeurde er nu werkelijk achter de Tweede Wereldoorlog simulatie? How is it all connected? Hoe kun je jouw kracht pakken vanuit het oorsprong Joodse Bronveld?
En hoe kunnen we de oorspronkelijke bibliotheek weer binnenin onszelf ervaren?
We gaan afreizen in de 10 trilling, daar waar ook de Jerusalem trilling is en begint.
Deze Zoom is een veelzijdigheid. Het is de Bron-alchemie in onszelf die extra voelbaar en zichtbaar mag worden. Hoe ver reikt jouw bewustzijn en oorspronkelijke gemachtigdheid/autoriteit (de pure versie)?
Door middel van energietransmissies, empowerment, meditaties, kennisuitwisseling en een liefdevolle groepsdynamiek gaan we de Joodse bibliotheek in onszelf bewust heropenen. Je mag helemaal ervaren hoe de lijnen werkelijk liggen.
Ik kijk er enorm naar uit. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagavond 10 mei 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël