The Source of Light: A New Journey Into The Spanish Andalucian Blueprint

Dag lieve allemaal,

Helemaal geweldig om aan te kondigen dat ik op woensdagochtend 17 april 2024 een nieuwe, verdiepende interdimensionale workshop via Zoom zal geven over de Spaanse blauwdruk, waarin we het gaan hebben over de waarde van Andalusië en het Britse staatje Gibraltar. Dit deelgebied, iets groter als Nederland en België bij elkaar is een zeer vitaal innerlijk standpunt om vanuit jouw licht recht door de zwarte kubus heen te kunnen kijken. Letterlijk om het van binnenuit volledig te hercoderen met jouw ‘licht-talen’ en oorspronkelijke beweging en communicatie.

Spanje is ons vermogen om in een bandbreedte van ons eigen bewustzijn te zijn waarin we kunnen ervaren dat we zelf de Bron van licht zijn. Ons eigen unieke licht als een wezen binnen de Grote Centrale Oerzon. Je vermogen om licht te werpen op alles wat in jou is. Jezelf volledig belichten, in essentie en dualiteit. Je werkelijke belangen erkennen en beschijnen en tegelijkertijd de wonden: Daar waar de innerlijke diamant nog niet volledig geslepen is. Daar waar je nog geen volledig bewustzijn op hebt. Een volledig uitgepakt informatiepakketje Spanje zorgt ervoor dat wezens zichzelf hier door de vorm, in de vorm, kunnen zien. Welkom in het land der zichtbaren!
Tegelijkertijd, binnen het hacken van de betekenis van Spanje, is het de machtstructuur waarin simulatoren knoeien met lichtvallen, waarin werkelijkheden in een bepaald licht/perspectief worden gezet. Hier lopen de deelaspecten een beetje achter de feiten (de werkelijke alchemie aan). Daar is oorsprong niet van binnenuit te beleven.

Andalusië, het prachtige deelgebied in Zuid-Spanje, is een zeer geliefd gebied bij velen over de hele wereld. Ook hier trekken al tientallen jaren steeds meer mensen naartoe, voor vakantie, voor zon, voor de zee, voor de schoonheid, voor de energie of om te wonen. Maar waar staat Andalusië nu bekend om in het veld van wezens? Wat is het in de innerlijke alchemie?
Andalusië is de hoeder van een bandbreedte in jezelf waarbinnen je vanuit de werkelijke ziener de zwarte kubus kunt zien. De afgestemde, exacte toon van binnenuit waarin de ziener stabiliseert. Het is het vrije, innerlijke, autonome wezen dat de kern kan zien van alles wat er voor de mens is geschoven. Het bouwpakket van de matrix, de supercomputer van wat wij hier als realiteit ervaren. Dat wat ons in deze bandbreedte houdt: In de ervaring van een ruimte waarbinnen we opgesloten zijn in ons lichaam. Andalusië kan de grond van dit ingevoegde ruimteschip laten schudden, omdat het wezen er in kan kijken. Het epicentrum van holografische manipulatie doorzien! Door het punt heenbewegen waar het zit en waar het gedragen wordt. Dit centrumpunt is aanwezig in de hoofdstad Sevilla, waar het centrum is van de Maria-cultus. Na het Vaticaan en St. Paul’s Cathedral in Londen de grootste kathedraal van Europa!!! Deze kathedraal heet de Santa Maria de la Sede, ofwel de zetel van Maria. La Sede wordt ook wel vertaald als ‘the head office’, ofwel het hoofdkwartier. Tijdens deze Zoom gaan we een precisie-operatie doen om ons bewustzijn hier op te zetten en een doorgang in werking te zetten door dit simulatie/schaduwcentrum. In het wapenschild van Sevilla wordt de lus zichtbaar. De lussen-werkelijkheid.

Ook zullen we volop werken met de natuurkrachten van innerlijke Andalusië. Dat we stabiel aanwezig zijn in wat dit werkelijk in onszelf is. We zullen tevens de prachtige stad/code van Granada aanraken met haar unieke alchemie. Dit is het kenniscentrum van hoe je de betekenis van Andalusië weer terug kunt zetten in je eigen hologram. Het keert weder naar jou. Ook in Granada is een zeer grote Maria-Kathedraal. Dit is de kathedraal gewijd aan de Maagd van de Incarnatie. Andalusië en haar betekenis inklikkend en heel precies afgestemd, belichaamd.

En verder gaan we de sleutel van Gibraltar belichten. Gibraltar, onderdeel van het Britse Koninkrijk, is een mini-staatje met de sleutel tot de werkelijke Heilige Drie-Eenheid. In haar vlag en wapenschild staan de 3 torens met een sleutel. Gibraltar en de straat van Gibraltar verbindt de Atlantische Oceaan met de Middelandse Zee. Ofwel achter de simulatie: Het kernkristal van Atlantis met het Midden-land. Ofwel JOUW toegang tot het epicentrum, het convenant van Atlantis. Het centrumpunt van Gibraltar is de rots van Gibraltar en de Heilige Drie-Eenheids-Kathedraal. In Gibraltar is tevens het woord ALTAR aanwezig. Het bewustzijn op het altaar: De werkelijke communicatie en de doorgang door het offer-ritueel.

We gaan tijdens deze Zoom een enorme sprong maken in het herstel van de oer-lichtcommunicatie. De zonnemensen! We gaan heel bewust verschillende innerlijke coderingen aan ‘elkaar rijgen’.

Via verschillende meditatie-transmissies, kennisuitwisseling en groepsbekrachtigingen gaan we dit gigantische krachtenveld, een zetel van Atlantis in beweging brengen, recht door het lichaam heen. Welkom in jouw Spaanse/Andalusië blauwdruk, en de sleutel van Gibraltar.
Je bent van harte welkom.

De Zoom is op woensdagochtend 17 april 2024. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël