The Spanish Blueprint

Dag lieve mensen, tijdens mijn Spanje-reis in begin mei 2022 heb ik veel gevoeld, ervaren, gezien en waargenomen. Ik ben heel verheugd om aan te kondigen dat ik een totaal nieuwe Spanje blauwdruk Zoom ga geven. Het is een next level Zoom waarin er nog veel gerichter gewerkt gaat worden met de innerlijke alchemie, de codes en de formules. Wat is de Spaanse blauwdruk in onszelf? De reikwijdte van Spanje is dusdanig omvattend dat de pakketjes heel secuur uitgepakt dienen te worden.
Spanje symboliseert in essentie onze volledige aanwezigheid in ons innerlijke licht. Spanje symboliseert de diepste veiligheid in onszelf: Van binnenuit onbevangen open kunnen staan voor al wat is, vanuit vol bewustzijn en vanuit ons innerlijke licht. We zijn ons bewust van ons eigen licht en haar reikwijdte. We zijn één met het ontstaan van onze eigen lichtcode, waardoor we het licht heel bewust overal in kunnen geleiden: Kunnen spelen met het licht. Spanje is het vermogen om jouw eigen geboorte, jouw eigen innerlijke wereld te belichten. Het is je oervermogen om jezelf volledig zichtbaar te maken. Spanje is ons geboorterecht om vrij te bewegen in onze zonnecodes en de expansie van onze innerlijke zon. Spanje is het centrale, planetaire geheugen van de werelden achter de solar plexus, en het is de hoeder van de trillingen waardoor we de fysieke programmaties van de solar plexus kunnen doorzien en heropenen. Spanje draagt dus het geheugen wat er nu eigenlijk gaande is achter onze solar plexus gebieden. Wat is er energetisch aan de hand met onze zonnecodes hier? Waarom lijkt het werkelijk openen van de solar plexus krachten een bijna onneembare vesting? Spanje is door vele spelers op het wereldtoneel gebruikt als een doorgang om in te breken in de innerlijke wereld van mensen en levensvormen. Hoe kom je binnen in de ziel van wezens? Hoe breek je in? Het heeft te maken met geloof en het wegleiden van de aandacht waardoor de individuele en publieke opinie beeinvloed kan worden. Spanje is tevens het schaduw-frequentiesysteem van hoe de Archonten toegang hebben gekregen tot het uitlezen van de frequenties van de ziel. Dit is een hogere beinvloedingssfeer van magie.
Het is dus belangrijk om nog meer te gaan communiceren over de bibliotheek van Spanje en wat het is in de menselijke psyche en binnen het bewustzijn in het algemeen. Naast deze tekst zal ik nog meer kanten van de Spaanse blauwdruk benoemen. Ik zal hierin volledig vrij en gericht spreken.
Tijdens deze Zoom gaan we de pakketjes uitpakken van de blauwdruk van Barcelona: De Sagrada Familia, en de Zwarte Madonna-berg Montserrat. Montserrat is een zeer krachtige vortex, een informatiesysteem van hoe je uit het innerlijke ‘uitlees-systeem’ kan draaien. Letterlijk spiraliserend uit de beinvloedingssfeer van de innerlijke wereld draait, terugkerend naar je eigen bibliotheek van de Zon. De Sagrada Familia lijkt heel mooi, maar is tevens één van de kerndragers, kernvortexen waarin de mensheid is geprogrammeerd om zichzelf te vernietigen. Tijdens deze Zoom wens ik de oorspronkelijke drukpunten samen met jullie in te drukken. Hierdoor kan de werkzaamheid van Montserrat en de Sagrada Familia letterlijk voelbaar en zichtbaar worden. Een totaal andere oer-werkelijkheid opent zich daar. Hoe kun je vanuit nieuwe aanvliegroutes, oorspronkelijke aanvliegroutes terugkeren naar het ontstaan van jouw eigen belichting? Hier wordt een belangrijk onderscheidt gemaakt tussen verbinden met je licht, en ZELF terug afreizen naar het ontstaan van jouw unieke licht, zodat je er zelf ECHT in kunt zijn, waardoor je op de korte en lange termijn jezelf werkelijk kunt belichten, en werkelijk kunt ZIEN. Ook gaan we de lijn met Nederland verder aanraken, omdat de lijn Nederland-Spanje een hoofdlijn is. Wat gebeurde er werkelijk tijdens de Nederland-Spanje oorlogen? En hoe werkt deze lijn door in jouw eigen zielenbewustzijn? Wat heeft Willem van Oranje gedaan om de Nederland-Spanje velden te laten botsen? Welke invloed heeft dat op jou en het Nederlandse DNA in het algemeen?
We gaan transmissies/meditaties doen om de nieuwe, up-to-date codes van Spanje in onszelf op AAN te zetten. We gaan nieuwe formules scheppen, nieuwe oerkrachten aanzetten en tastbaar maken.
Er is veel om te voelen, ervaren, zien. We gaan een hele bewuste vernieuwing in van ons innerlijk bewustzijn en ook een stuk gewicht verschuiven. De lijnen anders leggen zodat jouw kracht er nog meer kan zijn.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom-avond is op vrijdag 3 juni 2022. We beginnen om 19:00u en eindigen om 22:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram forum. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan!
With love, Nanco Immanuel