The Star of David: The Covenant of the 144,000 Formula

Hallo lieve mensen,

Een prachtige, mooie dag toegewenst.
Op donderdagavond 7 december 2023 geef ik een nieuwe Zoom over een zeer grootschalig thema. Het betreft de betekenis van de David-Ster, The Star of David. We gaan het hebben over het Huis van David, het mind-control programma Koning David, één van de ingangen in ‘de hoofdslagader’ van het cyberbiologische hart, het fysieke hart. Het epicentrum van alle uploads in dit fysieke lichaam. Een centrale sleutelrol in het Christelijke en Joodse geloof.
De Ster van David komt natuurlijk terug in het centrum van de vlag van Israël. Deze ster komt in vele andere geschiedenis-tijdslijnen ook terug, maar wat is het nu werkelijk? Wat betekent het? Hoe ver strekt de reikwijdte van de Davidster? Hierin wil ik een duidelijk onderscheid maken tussen oorsprong, de verschillende merkaba’s en de Davidster.

De David-fantoom verwijst naar de volledige infrastructuur waarbinnen ons fysieke hart is voorgeprogrammeerd om de realiteit waar te nemen. Koning David is een schil, een deurtje die wezens in kun gaan, waardoor ze niet kunnen zien hoe de interdimensionale, energetische circulatie van het hart werkt. Het is gewiste kennis. Het is het kruispunt, het confrontatiepunt, waarin onze bibliotheek van het hart wordt geopend, waardoor we de werkelijke alchemie kunnen ervaren die leeft achter de verlossers-programma’s. De Ster van David is een collectief, een collectief aan programma’s waarin alle lagen van de biotoop, de 4D/3D werkelijkheid aanwezig zijn. Het is het blootleggen hoe de matrix via de harten en de schoot der mensheid is gebouwd, om van daaruit terug te keren naar de volledige rechtvaardigheid. In de verhalen wordt David gezien als een rechtvaardige Koning, maar niet ‘foutloos’. Hier wordt achter de taal verwezen naar verborgen archieven. Wat kunnen wezens niet zien in het voorgeprogrammeerde David-veld? En wat is de battle tussen David en Goliath eigenlijk? Wat is Goliath, de reus?

Tijdens deze Zoom gaan we een de reikwijdte van onze wezens ervaren. Wat gebeurt er wanneer je door de 4D-spreuken van de David-fantoom heenvoelt/heenkijkt? Hoe ver gaat de David rabbit hole in de psychologie?
Wat is de impact van het David-programma op de balans van de quantum-lichtlichamen en het fysieke lichaam?
Andere belangrijke thema’s die we gaan behandelen is het Huis van David en de profetie van de 144,000. Deze 144,000 codering komt terug in geschriften, New-Age overtuigingen. Er zijn vele interpretaties van. Maar wat is het wanneer jij helemaal vanuit jezelf vertrekt? Vanuit jouw hart? Wat is waar en waar wordt er geknoeid met de betekenis van de 144,000? In sommige interpretaties gaat men er vanuit dat er 144,000 mensen de shift dienen te maken zodat het Gouden Tijdperk openbreekt. Wat wil daarin eigenlijk gecommuniceerd worden (vanuit JOU)?
We gaan Koning David vanuit een heelheidswezen-perspecrief ervaren. Een verdieping van de Israelische blauwdruk, en we gaan ook de code van Michaelangelo meenemen, die het bekende beeld ‘David’ maakte. Dit beeld heeft een centrale rol in de Florence-Renaissance.
We gaan een begin maken aan het innerlijke ‘totaalplaatje’. We gaan in het hologram, in de fantoom kijken, om recht door de (self-fulfilling) profetieën heen te bewegen.
Het wordt een vitale, stevige, recht-door-zee bekrachtiging van jouw essentie, recht door dit ‘verloren dossier’ heen. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 7 december 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:25u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël