The Starseed Chronicles (in Berg en Dal)

Dag geliefde, mooie mensen, wat vind ik het ontzettend leuk om op zondag 16 april 2023 terug te keren voor een nieuwe activatiedag/workshop in Berg en Dal, bij Nijmegen. Ik wil Bryan van harte bedanken voor het openstellen van zijn ruimte zodat we met een mooie groep de diepte in kunnen gaan!

Deze galactische activatiedag zal een unieke, verdiepende verkenningstocht zijn over de reikwijdte van wat hier de ‘starseed’ wordt genoemd. De starseed is een verwijzing naar een volledig, bewust besef van de reikwijdte van jouw bewustzijn, de impact van je aanwezigheid. De starseed is een volledig, innerlijk ‘profiel’ waarbinnen jouw zelfrealisatie is: Een volledig besef van wie-je-bent, waar je vandaan komt en ook het vermogen om deze realiteit hier te leven. In een volledig ‘profiel’ zijn de zintuigen intact en is er in de aanwezigheid van volledige stilte pure helderheid en absolute staat van voelen. Hierdoor is het mogelijk om de stem van het hart te zijn, te leven, te navigeren en ook richting te geven aan wat-is. Alle ruis om je heen valt weg. De innerlijke starseed is de reikwijdte om vanuit het innerlijke thuis te leven, niet afhankelijk van de externe prikkels en omstandigheden. Jij bent in jouw ruimteschip, in jouw bewuste oorspronkelijke ruimte, die ongelimiteerd is. Starseeds zijn hier gekomen vanuit talloze stadia van bewustzijnsbeleving om nieuwe mogelijkheden in werking te zetten binnen dit planetaire matrix-model waarbinnen de mensheid zichzelf ervaart. De starseed is de toenemende mate van ervaren hoe oorspronkelijk bewustzijn zichzelf innesteld in deze werkelijkheid door middel van jouw belichaming. Een bewustzijn vanuit bv Sirius, Pleiaden, Lyra, of een totaal ander universum, kan een nieuw fragment van zijn/haar bewustzijn hebben gecreëerd die als ambassadeur fungeert op Aarde. Dat betekent dat wij dat bewustzijn zijn in een nieuw jasje, die de werkelijkheden van ‘hier’ en ‘daar’ tot één alchemistisch geheel maakt, door middel van het belichamen en containen van talloze informatievoorzieningen. Oorspronkelijkheid in verhouding tot de dualiteit die hier op Aarde wordt beleefd.
Tijdens deze dag gaan we heel bewust verschillende stadia doorlopen waarin iedereen in de groep meer feeling ontwikkeld met de afgelegde route van jouw bewustzijn van waar je vandaan komt tot hier, om het matrix programma ‘hier-en-daar’ meer op te heffen. In deze golflengte van jouw wezen is het veld stabiel en kun je precies voelen en zien dat jouw oorspronkelijke werkelijkheden gewoon hier zijn, in jou.
We gaan een realiteit in waarin we precies kunnen ervaren hoe deze oorspronkelijke werkelijkheid van binnenuit IS en dient te komen. Het is een bewust bevruchtingsproces waarin de zaadjes van talloze dimensies door de ‘verstoringen’ en ‘onevenwichtigheden’ van de matrix-Aarde heen bewegen, heen ademen. Het bewustzijn nestelt zichzelf, zodat de Aardse mens en planeet Aarde weer een vrije-reiszone wordt.
Door de geschapen, fantomen, schillen, en talloze werkelijkheden die door elkaar heen lopen lijkt het soms heel lastig om dit te blijven voelen, ervaren en zien. Vandaag gaan we een frequentiegolf binnen waarin het veld waarbinnen de starseed bewust is en zich bewust voltrekt. Het veld mag behouden worden en meer permanent zijn.
We gaan naar een nieuwe fase van verinnerlijking, een bewuste hercreatie van de reikwijdte van jouw starseed. Het mag weer volledig bewust leven. Het mag volledig worden ervaren hoe het starseed ‘proces’, de alchemie, in jou werkt. Moge het een hele grote AHA-ervaring worden. Inklikkend in de wereld achter ‘so above-so below’, voorbij de schillen van afscheiding. Moge jouw oneindige harteliefde upgraden en naar nieuwe dieptes gaan.
Tijdens deze dag zal er door middel van stilte, afstemming, meditatie/transmissies, bewuste ademhaling, een krachtig groepsproces een veld worden geinitieerd waarin ook het fysieke/emotionele veld de bandbreedte van de Starseed kan voelen en meer kan behouden.
We gaan er een prachtige dag van maken.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Deze dag is in Berg en Dal, op zondag 16 april 2023. Na aanmelding zal ik het adres en andere gegevens doorsturen. De dag is van 10:15 uur t/m 17:15 uur. Inloop is vanaf 9:50 uur. De uitwisseling is 80 euro per deelnemer, gelieve contant te betalen bij binnenkomst. Opgeven kan via galacticheartcentre@yahoo.com .

Wie weet, tot dan.

Much love, Nanco Immanuël

Voor deze dag gelden annuleringsvoorwaarden: Bij afmelding binnen 48 uur tijd voor het begin van de activatiedag dient het volledige bedrag betaald te worden.