The Summer Solstice: Melchizedek Consciousness

Aloha geliefde mensen,

Het is weer zomer!!!! Op 21 juni 2023 is ‘de langste lichte dag van het jaar’, de zomer begint. Dit jaar heb ik ook weer heel secuur een programma samengesteld via Zoom om 1. deze solstice te vieren en 2. deze transitie heel bewust te laten verlopen. De 4 Equinox en Solstice punten zetten de basistoon neer voor de evolutie van de komende 3 maanden. Het zijn de bewustzijnsarchieven/de portalen voor het aankomende seizoen, en het zijn communicatieve doorgangen vanuit het bewustzijn, om door de 4D zwarte kubus heen te kunnen bewegen.

Op de vooravond van de Zomer-Solstice hou ik een inleidings-Zoom, die het bewustzijn aanzet die nodig is om op 21 juni het frequentieveld van de Zomer Solstice 2023, te kunnen initiƫren en ontvangen.
Tijdens deze inleidingszoom gaan we een vrije reis maken in ons eigen Melchizedek-bewustzijn.
Het Melchizedek-bewustzijn is onze stevige pilaar waarin het ‘individuele bewustzijn DE ZIEL’ in het veld van realisatie plaatsvindt dat er geen individu is. Het is de samenkomst van het ik-en-wij bewustzijn. Melchizedek is de volledige aanwezigheid en beweging van de universele ‘bibliotheek’ waarin ieder wezen volledig doordrenkt is met de kracht van het geheel. Dit is de frequentiezone waar bewustzijn IS en direct, volledig, allesomvattend inklikt in elkaar, voorbij de perceptieprogramma’s van het ik, ofwel het persoonlijk zelf. Daar waar het Christus-Bewustzijn vooral de Toon is waarin je je individualiteit realiseert, is het Melchizedek-Bewustzijn de volgende stap(pen). Melchizedek-bewustzijn is de volledige samenval van het individuele-en-groepsbewustzijn, voor ons op planetair niveau. Dit zijn de velden van aanwezigheid die door de dualiteit heen het persoonlijk zelf, het individu of het ego (hoe je het maar noemen wilt) terugroept naar waar het in het bewustzijn eigenlijk om gaat en altijd over is gegaan. Het Melchizedek-bewustzijn is daar waar de snelheid van voelen, hart en gedachten gesynchroniseerd zijn en waar wij als mensen weer bewust af zijn gestemd op de werkelijke Geest der elementen. De elementen zoals ze zijn worden weer volledig bewust aangeraakt, geademd en beleefd.
Tijdens deze Zoom gaan we verschillende lagen van het Melchizedek-bewustzijn in onszelf aanraken en onderzoeken. Hoe werkt het Melchizedek-veld door in onze psychologie? Hoe voelt Melchizedek? Hoe liggen de lijnen van het Melchizedek-bewustzijn in relatie tot de Orde van Melchizedek? Wat is de Orde van Melchizedek? En waarom duikt Melchizedek op in de Bijbel, in relatie tot Jezus en Abraham, waarin Melchizedek de priester van God de Allerhoogste wordt genoemd? Wat gebeurd hier nu werkelijk? Dit is een belangrijke om te doorzien, omdat hier de schil in werking is gezet waardoor de bewuste ‘blijvendheid’ van Melchizedek niet in het wezenslichaam op Aarde wordt ervaren.
We gaan Melchizedek voelen en beleven in onszelf, en ook voelen waarom het Melchizedek-bewustzijn de zijn/haar blijvendheid koppelt aan deze zomer-solstice.
Tijdens deze Zoom gaan we gerichte meditaties/transmissies, kennisuitwisseling doen om onze eigen Melchizedek-reikwijdte te voelen, waar te nemen en weer heel bewust ‘in beheer’ te nemen. Moge Melchizedek werkelijk voelbaar en zichtbaar zijn.

Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Deze Zoom is op dinsdagavond 20 juni 2023. De zoom is van 19:00u t/m 21:20u. De uitwisseling is 9,20 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9,20 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl