The Tartarus Realm: The Greek/Crete Blueprint

Dag lieve mensen, ontzettend blij ben ik om aan te aan te kondigen dat ik op zondagavond 27 augustus 2023 een nieuwe workshop via Zoom geef over de blauwdruk van het prachtige eiland Kreta. Kreta is in haar bandbreedte de ‘inlogcode’ van het vermogen om je bewustzijn te behouden terwijl Tartaros wordt betreden. Tartaros is in de Griekse mythologie de onderwereld, ofwel de ingang in wat wij de hel zijn gaan noemen. Griekenland wordt ook wel eens Hellas genoemd, wat verwijzingen zijn naar de toegang tot deze ‘realm’, ofwel deze bestaande geesteswereld. Deze ingang in Tartaros wordt ook wel Koning Minos genoemd, Koning van Kreta, en de grondlegger van de Minoische beschavingen.
Tijdens deze interdimensionale workshop zullen we in onze eigen bibliotheek afreizen om de blauwdruk van Kreta en Griekenland heel bewust te ervaren. Dit eiland, als één der centrumpunten van de Middelandse Zee is een bandbreedte in ons bewustzijn waarbinnen de oorspronkelijk realiteit achter mannelijk, en oorspronkelijke realiteit achter mannelijk er bewust bij kan blijven, terwijl we afreizen in de Tartaros, ofwel het interdimensionale onbewuste. Kreta is een belangrijke grondlegger om de daadwerkelijke verbinding vanuit ons heelheidswezen te herstellen en als mensen onder elkaar te herstellen. Het is de toon die nodig is zodat de mannelijke en vrouwelijke realiteiten met hun heelheidswezens simultaan afdalen in de schaduwstructuren, erbij blijven, waardoor de kernthema’s rondom dualiteit heel bewust worden doorlopen, gezien en ook gevoeld en begrepen. Dit is een belangrijke grondlegger voor daadwerkelijke harmonie en eenheid. Mannelijk en vrouwelijk vallen heel bewust tegelijkertijd door dualiteit heen, als een parachutesprong. Hierdoor wordt er een simultane tijdslijn geboren waar alle lagen van oorsprong in relatie tot dualiteit gecommuniceerd kan worden.
We gaan Tartaros in het zichtbare domein brengen, met de Minoistische sleutels tot Hades, die de hoeder is van Tartaros, het dodenrijk. We gaan hier belangrijke lijnen doorvoelen: De identiteit van Tartaros. Wie is Hades? Wat is Hades? Hoe werkt Hades door? Hoe is de relatie met Zeus, Poseidon, Medusa en Hera?
En vooral hoe kan je vanuit dit volle bewustzijn, vanuit de Kreta energie, jezelf uit de ‘helle-lagen’ halen? Hoe kun je jezelf, je innerlijke kindlagen vrijmaken uit de Tartaros realm? Hiervoor is feeling nodig, kennis, begrip, en het vermogen om heel diep af te zakken in je onbewustzijn. Ook in de lagen waar je liever niet komt, of voorgeprogrammeerd bent om niet te komen of om in af te dalen.
We gaan de psyche in van Koning Minos, die de doorgang EN de sluier IS. Jij bent de sleuteldrager tot de prachtige blauwdruk van Kreta, een zeer vitale schakel in het Middenland van de Binnenwereld. (Middelandse Zee)
Tijdens deze Zoom gaan we via verschillende transmissies, meditaties, bekrachtigingen en kennisuitwisselingen met vol bewustzijn afdalen in het Rijk van Hades: Tartaros. We gaan nieuwe dieptes in op jouw bewustzijn/onbewuste te doorzien, en los te schudden van de invloed van deze realm.
Het wordt een zeer krachtige, gelaagde, helende, kosmische Zoom. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op zondagavond 27 augustus 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël